Teraz jest 3 kwi 2025, 04:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 191 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 wrz 2012, 15:53 

Buahahaha, jak dla mnie to ownienie noobów to czysta przyjemność i potem patrzeć na moje wysokie KD ratio :twisted:
Taka moja mała rada: jak ktoś się zastanawia czy kupić CQ, to polecam grę na TDM na kanałach ( hardcore mode tylko uprzyjemnia rozgrywkę wtedy :) ). Gdy pograłem trochę to jak najbardziej ten styl rozgrywki mi się spodobał albo może dlatego, że średnio lubię latać samolotami ( chociaż pewnie dlatego że nie umiem to nie lubię latać... ). Jeżeli komuś się spodoba tryb rozgrywki który wymieniłem, to jak najbardziej należy kupić CQ.

PostNapisane: 15 wrz 2012, 16:25 

CQ tylko dla pukawek warto kupić, zwłaszcza że w AK występuje znaczący ich brak.

PostNapisane: 15 wrz 2012, 18:55 

A co myslicie na temat Armored Kill Lite :). Na Reddcie pojawil sie pomysl aby zastapic wszystkie ciezke pojazdy lekkimi tak jak czolg, APC, helikoptery na ich lekkie odpowiedniki typu Hummer, DVP, Venom, Bird. Mialoby to mysle spory sens bo w samej grze brakuje wlasnie takich map/ustawien na mapie. Bysmy wyjezdzali na Capsian w 3 Hummerach i jednym Venomie na pierwsze cele, bo prawdemowiac wszelkie lekkie pojazdy sluza glownie za taxi bo w starciu z czolgem nie maja szans, a tak byloby lekkie pojazdy, piechota. Mysle ze ten "mod" ma potencial.

PostNapisane: 16 wrz 2012, 12:40 

skypan napisał(a):
Sry, że nie na temat ale może się przydać Battlefield 3 Scout Helicopter bug - klik

Wytłumacz mi proszę co to za bug bo po czterokrotnym obejrzeniu nie wiem o co w tym chodzi.

PostNapisane: 16 wrz 2012, 13:30 

sidh77 napisał(a):
Wytłumacz mi proszę co to za bug bo po czterokrotnym obejrzeniu nie wiem o co w tym chodzi.

Pewnie chodzi o to że Laser Painter dla pilota przewędrował na 4 miejsce w i stał się CITVem z tankietki.

PostNapisane: 16 wrz 2012, 15:17 

skypan napisał(a):
Po nowym "paczu" zabrano nam znacznik laserowy do PZ-tek w małych "helenach". By można było ich używać potrzebna jest druga osoba, która nam będzie namierzała cele z 4-go miejsca. Identycznie jak w czołgu. Na filmie widać, że można to samemu robić. Wystarczy na chwilę usiąść na 4-tym miejscu włączając namierzanie laserowe. Po ponownym powrocie na miejsce pilota laser działa i sam nam namierza cele więc dodatkowa osoba jest zbędna.

Przecież cele namierzone laserem są inaczej oznaczone (taki rąb z kropeczką). "Kierowana P-Z" nie potrzebuje znacznika żeby zadziałać chociaż on znacznie wspomaga jej działanie (pocisk uderza z góry zadając więcej obrażeń). To żaden bug.

PostNapisane: 16 wrz 2012, 16:33 

Tunguska na zielonej mapie to potężna broń.Dosyć szybki czas przeładowania rakiety p-z sprawia że moge ściągać wszystko co w powietrzu.Nisamowicie sie nią gra,wszyscy rzucają sie na niszczyciel i czolgi a nie wiedzą co tracą.

Dzisiaj pobiłem swój własny rekord ubijając 9helek czołgiem(żaden kartacz) w jednej rundzie.

PostNapisane: 16 wrz 2012, 22:46 

Mimo że mapy wielkie, to na 64 slotach robi się totalny bajzel. Szkoda nerwów i radzę grać na mniejszych serwach.

PostNapisane: 16 wrz 2012, 23:22 

Fomas napisał(a):
Mimo że mapy wielkie, to na 64 slotach robi się totalny bajzel. Szkoda nerwów i radzę grać na mniejszych serwach.

Nie wiem jak inne ale cq64 na armored shield jest imo przyjemne. Jedyne co głupie to banda kretynów którzy po rozpoczęciu gry MUSZĄ siedzieć w bazie bo MUSZĄ być kierowcami czegokolwiek... :D Ale to pewnie dla tego jest tak miło i przyjemnie że nie ma jetów i nie trzeba się przejmować, że coś ci nagle na łep spadnie, bo helki są bardzo ładnie countered przez inne helki i pojazd aa z overpowered zasięgiem. A artylerie rakietowe są słaaaabeee ;d

PostNapisane: 17 wrz 2012, 04:38 

skypan napisał(a):
sidh77 napisał(a):
skypan napisał(a):
Sry, że nie na temat ale może się przydać Battlefield 3 Scout Helicopter bug - klik

Po nowym "paczu" zabrano nam znacznik laserowy do PZ-tek w małych "helenach". By można było ich używać potrzebna jest druga osoba, która nam będzie namierzała cele z 4-go miejsca. Identycznie jak w czołgu. Na filmie widać, że można to samemu robić. Wystarczy na chwilę usiąść na 4-tym miejscu włączając namierzanie laserowe. Po ponownym powrocie na miejsce pilota laser działa i sam nam namierza cele więc dodatkowa osoba jest zbędna. Myślałem, że film wyjaśni wszystko :wink:

Mija tydzien, dla PS3 juz 2 tygodnia a blad jest jak byl i pewnie bedzie jeszcze ze 2-3 miesiace jak reszta wiekszych bugow w tej grze jak glosny TOW, winda z MAVa,itp

Ogladalem ten filmik ale gdyby druga osoba namierzala to bys mial romb w tym kwadracie sugerujace ze jest namierzone a tak namierza twoj gadzet jak sie nie myle

PostNapisane: 17 wrz 2012, 08:57 

Romb z kropeczka w środku jest tylko wtedy gdy w pojeździe JEST PRZECIWNIK.
W każdym innym razie pozostanie pusty kwadrat.

PostNapisane: 17 wrz 2012, 14:32 

Mofixil napisał(a):

Zagadza się. Ale namierzac PZ mozna puste pojazdy wiec ja w dalszym ciągu nie rozumiem gdzie jest ten bug na tym filmiku.

PostNapisane: 17 wrz 2012, 14:59 

sidh77 napisał(a):
Zagadza się. Ale namierzac PZ mozna puste pojazdy wiec ja w dalszym ciągu nie rozumiem gdzie jest ten bug na tym filmiku.

Nie każdy pojął działanie tego mechanizmu :3

PostNapisane: 18 wrz 2012, 05:39 

Cóż można powiedzieć o tym filmiku...
Od "scruba" dla "scrub'ów".
A ten byczy samolocik AC-130 nie jest samolotem służącym do transportu. Więc nie można powiedzieć że to 'samolot transportowy'. Tak można by powiedzieć na C-130.

PostNapisane: 19 wrz 2012, 08:41 

sidh77 napisał(a):
Mofixil napisał(a):

Jak się przyjrzysz, to zauważysz, że rakieta kierowana uderza w cel z góry. Zupełnie jak po namierzeniu laserem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 191 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2