Teraz jest 10 lip 2025, 12:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 lut 2012, 18:49 

Można gdzieś ustawić na stałe pokazywanie ilości fps? Żeby za każdym razem po wejściu na serwer nie wpisywać komendy Render.DrawFps 1 ? Jakiś plik konfiguracyjny czy coś?

PostNapisane: 26 lut 2012, 19:34 

Tworzysz plik user.cfg obok BF3.exe i w nim to wpisujesz.

PostNapisane: 26 lut 2012, 20:36 

Witam! Nigdzie indziej nie znalazłem odpowiedzi więc myślę, że tutaj znajdę :) Gram w BF3 na xboxie 360 i mam 36 lvl. Mam pytanie dotyczące "systemu lvl". Podczas meczu widzę, że niektórzy mają pierwszy lvl i na sygnaturce obok nicku jest np. srebrny orzeł (chyba orzeł ale coś na wzór ptaka xD) Teraz pytania:
-czy gdy wbijamy określony lvl (który to jest?) to zmienia się on na pierwszy lvl i pojawia się srebrny "orzełek" ? Czy działa to jak swego rodzaju prestiż w Call of Duty ?
-gdy mamy tego srebrnego orzełka i mamy 1 lvl to ile trzeba mieć punktów żeby wbić drugi ?

Pozdrawiam.

PostNapisane: 26 lut 2012, 20:53 

wulkasz napisał(a):
Witam! Nigdzie indziej nie znalazłem odpowiedzi więc myślę, że tutaj znajdę :) Gram w BF3 na xboxie 360 i mam 36 lvl. Mam pytanie dotyczące "systemu lvl". Podczas meczu widzę, że niektórzy mają pierwszy lvl i na sygnaturce obok nicku jest np. srebrny orzeł (chyba orzeł ale coś na wzór ptaka xD) Teraz pytania:
-czy gdy wbijamy określony lvl (który to jest?) to zmienia się on na pierwszy lvl i pojawia się srebrny "orzełek" ? Czy działa to jak swego rodzaju prestiż w Call of Duty ?
-gdy mamy tego srebrnego orzełka i mamy 1 lvl to ile trzeba mieć punktów żeby wbić drugi ?

Pozdrawiam.

Do 45 lvl gdy awansujesz zmieniają Ci się stopnie a od 45 stajesz się pułkownikiem (to ten ptak) i z każdym awansem dostajesz gwiazdkę do niego. Ja na przykład osiągnąłem 57 stopień czyli mam orzełka z numerkiem 12-tym.

PostNapisane: 26 lut 2012, 20:54 

Mofixil napisał(a):
Tworzysz plik user.cfg obok BF3.exe i w nim to wpisujesz.

Nie działa.

Edit.

Jednak działa, mój błąd ;) Dzięki za pomoc :)

Ostatnio edytowano 26 lut 2012, 21:15 przez jonek, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 26 lut 2012, 21:14 

sidh77 napisał(a):
wulkasz napisał(a):

Pozdrawiam.

Do 45 lvl gdy awansujesz zmieniają Ci się stopnie a od 45 stajesz się pułkownikiem (to ten ptak) i z każdym awansem dostajesz gwiazdkę do niego. Ja na przykład osiągnąłem 57 stopień czyli mam orzełka z numerkiem 12-tym.

a jak to działa z srebrnym orzełkiem na 1 lvlu a złotym orzełkiem na 1 lvlu ?

PostNapisane: 27 lut 2012, 01:39 

jonek napisał(a):
Można gdzieś ustawić na stałe pokazywanie ilości fps? Żeby za każdym razem po wejściu na serwer nie wpisywać komendy Render.DrawFps 1 ? Jakiś plik konfiguracyjny czy coś?

Zainstaluj se MSI Afterbunner, wyświetli ci nie tylko FPSy ale i temperatury itp...

PostNapisane: 27 lut 2012, 11:22 

wulkasz napisał(a):
a jak to działa z srebrnym orzełkiem na 1 lvlu a złotym orzełkiem na 1 lvlu ?

Po 50 poziomie pułkownika (95 ogólny), orzeł zmienia kolor na złoto.
O tym że się poziom resetuje to nie miałem pojęcia.

PostNapisane: 27 lut 2012, 19:07 

W wielu pojazdach są unlocki działające z każdego miejsca w pojeździe. Czy jak do jednego BMP wpakuje się kilku ludzi zajmując wszystkie miejsca, z czego każdy w BMP będzie miał inny unlock działający z każdego miejsca w pojeździe, to czy wtedy takie BMP będzie full wypasem ze wszystkimi funkcjami? Czy może działają tak tylko unlocki kierowcy i strzelca, czyli dwóch pierwszych osób?

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 27 lut 2012, 19:34 

Antonio_@2 napisał(a):
W wielu pojazdach są unlocki działające z każdego miejsca w pojeździe. Czy jak do jednego BMP wpakuje się kilku ludzi zajmując wszystkie miejsca, z czego każdy w BMP będzie miał inny unlock działający z każdego miejsca w pojeździe, to czy wtedy takie BMP będzie full wypasem ze wszystkimi funkcjami? Czy może działają tak tylko unlocki kierowcy i strzelca, czyli dwóch pierwszych osób?

Unlocki się nakładają. Jeżeli np. do BeWuPa dosiądzie się gracz z czujnikiem ruchu, to jest on widoczny na minimapie dla wszystkich, jeżeli ktoś będzie miał grilla, to będzie on chronił cały pojazd.

PostNapisane: 27 lut 2012, 19:43 

boog_PL napisał(a):
jeżeli ktoś będzie miał grilla, to będzie on chronił cały pojazd.

No tutaj to bym nie był taki pewny, nie sprawdzałem w BMP, ale w czołgu akurat kierowca musi mieć pancerz, żeby działał. Tak samo termo/dym.

PostNapisane: 27 lut 2012, 22:49 

boog_PL i Antonio_@2 polecam lekturę opisów unlocków na battlelogu.

PostNapisane: 27 lut 2012, 23:16 

hamsterOne napisał(a):

No i co tam wyczytasz? Nie ma tam informacji dotyczących działania unlocków ze stanowiska strzelca (poza kilkoma wyjątkami jak np. termo w helikopterze). Chłopaki muszą niestety wejść na serwer z jakimś znajomym i potestować samemu.

PostNapisane: 27 lut 2012, 23:42 

hamsterOne napisał(a):

Ale tak się zastanawiam, czy do tej dostępności z każdego miejsca pojazdu liczą się także miejsca od 3 w górę, gdzie nie jest się kierowcą ani strzelcem - po prostu się w tym BMP siedzi. Bo transporter ze skanerem terenu, szybszą naprawą, maskowaniem, kamuflarzem chroniącym przed namierzaniem i czym tam się jeszcze da - to zbyt piękne :D

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 29 lut 2012, 18:31 
Zbanowany

Panowie dwa pytania :

1.Czy lepiej BFa3 instalować na partycji systemowej czy to nie ma zadnego znaczenia na jakiej ?
2.Ile danych trzeba pobrać po instalacji, ile gb patchy ?
3.Ile gra zajmuje na dysku (bez pobranych danych, czysta po instalacji)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2