STmPL napisał(a):
Jak chcesz walić argumentami, to mi powiedz - DLACZEGO NA BATTLEFIELD.COM lub BLOGS.BATTLEFIELD.EA.COM NIE MA ANI SŁOWA O TYM???
I wytłumacz mi - czemu niby mieli tak robić?
większe zarobki? - taka funkcja odstrasza i skraca żywotność gry, a sami napisali że w następnym roku nie będzie żadnego BF.
battlelog? - ta funkcja jest darmowa, tak więc nie ma potrzeby.
słuchanie się fanów? - jaki debil by prosił o taką funkcję?
wzorowanie się na grach? - żadna, powtarzam, żadna gra nie ma takiej funkcji.
A teraz pomyślmy o tym na trzeźwo. Jeśli aby zmienić server trzeba będzie wyłączyć grę, to nie będzie opcji włączanie gry "tak poprostu" bez dołączania do serwera. Tak więc teraz, jak niby miał bym zmieniać opcje w grze i odpalać singla? Pomyśl o tym - włączam grę offline, zmieniam opcje, wyłączam grę, włączam grę odrazu do serwera multi, widzę że się tnie, wyłączam grę, włączam grę offline, zmieniam opcję itd. Tak więc powiedz mi, który z ludzi z DICE by wpadł na taki pomysł. Przecież nie może być to sprawka EA, przecież Battlelog jest darmowy.
multi , singla czy copa odpalasz z poziomu battleloga , wyszukiwarka też będzie na battlelogu , a jak chcesz wiedzieć czemu jest tak to poczytaj twittera zamiast snuć swoje głupie teorie na ten temat
Cytuj:
PS Ten screen z Twittera sam robiłeś czy ściągnąłeś z sieci ??
screen zrobiony z twittera