Teraz jest 12 gru 2024, 23:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 573 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 39  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 sie 2011, 06:14 
Moderator forum

Pogięło autora wpisu, nic ponadto.

Cytuj:
Chciałbym tylko przypomnieć że witryna http://bf3blog.com nie jest w jakikolwiek związana z twórcami lub wydawcami Battlefield 3 a wszystkie zawarte tam informacje są w większości spekulacjami i pobożnymi życzeniami autora bloga.

PostNapisane: 19 sie 2011, 09:13 

A może jednak nie. Wczoraj odbył się livechat i było zadane właśnie pytanie o serwery. Niestety mój angielski jest kiepski i mało zrozumiałem. Ale do 11.30 można oglądnąć odpowiedzi na pytania zadane przez ludzi.

PostNapisane: 19 sie 2011, 10:08 

Nie będzie przeglądarki serverów w grze, wszystko będzie działać z poziomu battlelog

PostNapisane: 19 sie 2011, 11:04 
Moderator forum

Proszę o dowód bo widzę tylko fake ze strony bf3blog.

Przypomnę jeszcze jeden fakt.

http://blogs.battlefield.ea.com/Default.aspx##

For more information on Battlefield 3, visit the Official Site.
To learn about the Frostbite 2 game engine, visit the Frostbite 2 section on the Battlefield 3 site.
For the latest news on everything Battlefield, follow us on Twitter and our Facebook page.

Tylko te źródła podają miarodajne i wiarygodne informacje. 15 latek prowadzący bf3blog.com nie jest wiarygodny i często puszcza dziwne fake by podbić sobie popularność swojej strony.

A wy jak dzieci dajecie się na to łapać.

PostNapisane: 19 sie 2011, 13:21 

Proszę dowód, 15:15min.
http://live-event.ea.com/gamescom/battl ... broadcast/
Czyli tak jak napisał MaZZeo
Cytuj:
Nie będzie przeglądarki serverów w grze, wszystko będzie działać z poziomu battlelog

PostNapisane: 19 sie 2011, 14:58 
Moderator forum

A Battlelog będzie integralną częścią gry ... Wyszukiwarka będzie i będzie można wyszukiwać i grać z kolegami.
Obecnie by przejść na inny serwer i tak musimy się wylogować (wyjść) z jednego serwera by zalogować się (wejść) na drugi .

PostNapisane: 19 sie 2011, 15:27 

Sokar44 napisał(a):
A Battlelog będzie integralną częścią gry
Nawet więcej, battlelog będzie pełnił rolę main menu na PC - https://twitter.com/#!/Demize99/status/ ... 7829705728

PostNapisane: 19 sie 2011, 22:29 

Żałosne, może jeszcze niech zrobią wyszukiwanie serwerów przez skypa albo przez maila... Jak chce grac to chce mieć wszystko w jednej aplikacji a nie odpalać firefoxa przez origina za pomocą zbędnej wtyczki żeby w końcu odpalić grę... Jak by nie można było po ludzku tak jak to zawsze było do tej pory. Niby to jakoś się prezentowało i działało jak grałem w alphe ale jednak po co to udziwniać, wykorzystali by lepiej ten zmarnowany czas na coś pożytecznego :/

PostNapisane: 20 sie 2011, 00:29 

<tu wstawię facepalm mix tylko teraz jestem na telefonie i mi się nie chce bawić i kombinować> eh.... Czy jeśli by napisali na bf3blog.com że za multi będzie abonament 100zł/miesiąc to też byście uwieżyli? Ludzie robią sobie zwyczajne żarty a wy to łykacie jak mój 5 letni brat bajki o wróżce zębószce (nie wiem jak to się pisze :d). Ta strona ma tyle wspólnego z dice i EA co CoD do symulatora. Jedyne prawdziwe źródła to prawdziwe konta pracowników dice na twitterze, battlefield.com i blogs.battlefield.ea.com. Koniec kropka.

PostNapisane: 20 sie 2011, 00:42 

znowu pokazujesz, że masz spore umiejętności w trollowaniu zamiast się najpierw doinformować...

Obrazek

PostNapisane: 20 sie 2011, 13:31 

Jak chcesz walić argumentami, to mi powiedz - DLACZEGO NA BATTLEFIELD.COM lub BLOGS.BATTLEFIELD.EA.COM NIE MA ANI SŁOWA O TYM???

I wytłumacz mi - czemu niby mieli tak robić?

większe zarobki? - taka funkcja odstrasza i skraca żywotność gry, a sami napisali że w następnym roku nie będzie żadnego BF.
battlelog? - ta funkcja jest darmowa, tak więc nie ma potrzeby.
słuchanie się fanów? - jaki debil by prosił o taką funkcję?
wzorowanie się na grach? - żadna, powtarzam, żadna gra nie ma takiej funkcji.

A teraz pomyślmy o tym na trzeźwo. Jeśli aby zmienić server trzeba będzie wyłączyć grę, to nie będzie opcji włączanie gry "tak poprostu" bez dołączania do serwera. Tak więc teraz, jak niby miał bym zmieniać opcje w grze i odpalać singla? Pomyśl o tym - włączam grę offline, zmieniam opcje, wyłączam grę, włączam grę odrazu do serwera multi, widzę że się tnie, wyłączam grę, włączam grę offline, zmieniam opcję itd. Tak więc powiedz mi, który z ludzi z DICE by wpadł na taki pomysł. Przecież nie może być to sprawka EA, przecież Battlelog jest darmowy.

Ostatnio edytowano 20 sie 2011, 13:38 przez STmPL, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 20 sie 2011, 13:31 
Moderator forum

Przy każdej premierze Battlefield podnoszą się głosy że poprzedni BF był lepszy że każde nowe udogodnienie to szajs i przez to nie kupimy gry a okazuje się że po premierze gramy jak opętani ...

viewtopic.php?f=35&t=9746&start=30
viewtopic.php?f=35&t=9288&start=0
viewtopic.php?f=35&t=8238

PS Ten screen z Twittera sam robiłeś czy ściągnąłeś z sieci ??

PostNapisane: 20 sie 2011, 17:23 

Pokaż obrazek i widzisz w pasku skąd ;] ale sprawdziłem twittera wcześniej jak to zobaczyłem ;]

STmPL napisał(a):
Jak chcesz walić argumentami, to mi powiedz - DLACZEGO NA BATTLEFIELD.COM lub BLOGS.BATTLEFIELD.EA.COM NIE MA ANI SŁOWA O TYM???

No tak, gość z bfa sobie potwierdza dla jaj ;]

PostNapisane: 20 sie 2011, 17:26 

STmPL napisał(a):

I wytłumacz mi - czemu niby mieli tak robić?

większe zarobki? - taka funkcja odstrasza i skraca żywotność gry, a sami napisali że w następnym roku nie będzie żadnego BF.
battlelog? - ta funkcja jest darmowa, tak więc nie ma potrzeby.
słuchanie się fanów? - jaki debil by prosił o taką funkcję?
wzorowanie się na grach? - żadna, powtarzam, żadna gra nie ma takiej funkcji.

A teraz pomyślmy o tym na trzeźwo. Jeśli aby zmienić server trzeba będzie wyłączyć grę, to nie będzie opcji włączanie gry "tak poprostu" bez dołączania do serwera. Tak więc teraz, jak niby miał bym zmieniać opcje w grze i odpalać singla? Pomyśl o tym - włączam grę offline, zmieniam opcje, wyłączam grę, włączam grę odrazu do serwera multi, widzę że się tnie, wyłączam grę, włączam grę offline, zmieniam opcję itd. Tak więc powiedz mi, który z ludzi z DICE by wpadł na taki pomysł. Przecież nie może być to sprawka EA, przecież Battlelog jest darmowy.

multi , singla czy copa odpalasz z poziomu battleloga , wyszukiwarka też będzie na battlelogu , a jak chcesz wiedzieć czemu jest tak to poczytaj twittera zamiast snuć swoje głupie teorie na ten temat

Cytuj:
PS Ten screen z Twittera sam robiłeś czy ściągnąłeś z sieci ??

screen zrobiony z twittera

PostNapisane: 20 sie 2011, 17:52 

Czyli jak nie będe miał neta, a będe chciał zagrać w singla to tylko przez cracka?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 573 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 39  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2