Teraz jest 12 gru 2024, 19:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 573 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 39  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 wrz 2011, 14:50 

skypan napisał(a):
A w czym to przeszkadza ? W 2-ce można było stać koło paczki zaopatrzenia lub gdy mechanik siedział w pojeździe i też się sam naprawiał. Pierwsze co trzeba wyłączyć to spoty 3D, kamerę zabójcy i włączyć własny ostrzał oraz kick za TK = włączone myślenie.

Kick za TK? co to za realizm ?
W ogole kick za RPG / 60MM czy inne "glupie" widzi mi sie jest bez sensu.
Wkurza cie RPG? 60mm ? to unikaj ! i wlacz myslenie.
Kick za TK powinien byc gdy nasz sojusznik zabije minimum 3 osoby w ciagu 20 sekund.
Nie rozumiem takich placzkow, ze jak dostana niechcaco w plecy to odrazu LOL NOOB ! KICK HIM !
masakra..
Moze wogole niech beda laserowe bronie jak w Q3, lub wylaczone helikoptery i samoloty bo po co ? Tylko psuja rozgrywke

PostNapisane: 2 wrz 2011, 17:51 

Jeśli będą opcje typu kick za granatnik itp. to ja naprawde najpierw zbluzgam EA a potem odłożę BFa na półke. Wszyscy narzekają na CoDa a przez takie ruchy BF sie do niego upodabnia.
Za TK to rozumiem ale faktycznie raz kogos zabic to moze być przypadek.

PostNapisane: 2 wrz 2011, 18:14 

Zelazo94 napisał(a):
Jeśli będą opcje typu kick za granatnik itp. to ja naprawde najpierw zbluzgam EA a potem odłożę BFa na półke. Wszyscy narzekają na CoDa a przez takie ruchy BF sie do niego upodabnia.
Za TK to rozumiem ale faktycznie raz kogos zabic to moze być przypadek.

A co ma do tego EA? Przeciez to admini serwerow ustalaja takie zasady, chyba ze cos pominalem. :roll:

PostNapisane: 2 wrz 2011, 18:36 

skypan napisał(a):
tomaszsz napisał(a):
Kick za TK powinien byc gdy nasz sojusznik zabije minimum 3 osoby w ciagu 20 sekund.
Nie rozumiem takich placzkow, ze jak dostana niechcaco w plecy to odrazu LOL NOOB ! KICK HIM !
masakra..

Nie za jeden ale za ciąg TK i nie musi być w ciągu 20 s. Jak jakiś oszołom dorwie się do sprzętu i na pałę będzie walił do swoich to kick. Inną sprawą jest celowe TK dla sprzętu. Tu nawet bym podziękował panu za grę banem.

Takie coś jest niemożliwe do zrobienia. Kick dla kogoś za to, że ludzie mu włażą pod gąsienice czołgu lub wbiegają w mortar? Jedynym wyjściem jest głosowanie na serwerze.

Thaiz0r napisał(a):
czopor napisał(a):
Jedynym wyjściem jest głosowanie na serwerze.

wchodzi na serwer jakis lamerski klan, chcą zajac serwer dla siebie i banuja wszystkich, :stupid:

Jakie masz tego prawdopodobieństwo? Nie sądzisz również, że wejdą na pusty serwer? Na prawie pełnym nigdy nikogo nie wyrzucą bo nikt nie głosowałby na "tak" ot tak sobie, a ofc potrzebna byłaby jakaś większość.

Ostatnio edytowano 2 wrz 2011, 21:56 przez czopor, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 2 wrz 2011, 20:06 

Ta tylko nikt się jeszcze nie domyślił że ten pojazd będzie się naprawiał z prędkością 1 punkta na sekundę? -.- to jest tak jak z regeneracją życia a paczką medyka, a pojazd na niskim poziomie żywotności jest zepsuty (lecą mu z silnika iskry) i rusza się z prędkością 5 km/h, wystarczy chociażby obejrzeć gameplaye z Alfy...

PostNapisane: 2 wrz 2011, 20:20 
Zbanowany

czopor napisał(a):
Jedynym wyjściem jest głosowanie na serwerze.

wchodzi na serwer jakis lamerski klan, chcą zajac serwer dla siebie i banuja wszystkich, :stupid:

PostNapisane: 2 wrz 2011, 20:35 

Niech będzie tak jak jest w BC2 i będzie spokój

PostNapisane: 4 wrz 2011, 10:44 

Rowniez jak kolega ciut wyzej napisal,
Najgorsze sa bany na granatniki, czy RPG lub inna wyrzutnie. Po to to stworzyli DICE zeby moc nimi grac.
Poprostu Admini servera daja nam ukrojona gre, wedlug ich zasad, co gorsza zaczynaja blokowac juz na innych serverach.
Wydajac 130+ zl na gre, mam tak naprawde gre warta 80
Niedlugo to nawet nie bedzie mozliwosci zabicia nozem, i uzywanie tylko jednej broni bez dodatku, oraz bez pojazdow ...
OgarnijTA sie wkoncu z tymi blokami.

PostNapisane: 4 wrz 2011, 12:50 

tomaszsz napisał(a):
Najgorsze sa bany na granatniki, czy RPG lub inna wyrzutnie. Po to to stworzyli DICE zeby moc nimi grac.
Poprostu Admini servera daja nam ukrojona gre, wedlug ich zasad, co gorsza zaczynaja blokowac juz na innych serverach.
Niedlugo to nawet nie bedzie mozliwosci zabicia nozem, i uzywanie tylko jednej broni bez dodatku, oraz bez pojazdow ...

Marudzisz, ja jakoś nie strzelam rakietami w piechotę, nie spamuję 40mm i jakoś mnie nie wyrzucają. Admin jest właścicielem serwa, jak chcesz u niego grać, do się dostosuj, a jak nie...
To sam wiesz co...

PostNapisane: 4 wrz 2011, 12:56 

Po to są stworzone bronie aby ich używać... Nie róbmy z BFa CoDa...

PostNapisane: 4 wrz 2011, 13:34 

tomaszsz napisał(a):

skoro wydałeś 130 na grę to graj sobie na serwerach ea albo dice albo postaw swój , ja miesięcznie na serwer wydaję więcej niż wynosi cena bc2 , i nie mam ochoty się użerać w grze z noobami który bez użycia cg lub 40mmgl nie potrafi nabić fraga

PostNapisane: 4 wrz 2011, 14:38 

Cytuj:
ja miesięcznie na serwer wydaję więcej niż wynosi cena bc2

Możesz mi trochę dać jak masz za dużo kasy.

Podejrzewam że ten PM będzie bronią Weterana ze względu na ten futurystyczny kształt: http://battlefield.wikia.com/wiki/PDR albo P90 albo dodadzą jeszcze jakieś bronie, ale raczej na pewno to będzie broń uniwersalna, dostępna dla wszystkich klas.

PostNapisane: 4 wrz 2011, 16:56 

dokładnie jestem za tym co tomasz mówi. W bC2 jest dobrze zrobione powinno sie używać całego arsenału wtedy gra daje wiele możliwosci..

PostNapisane: 8 wrz 2011, 22:53 

http://www.youtube.com/watch?v=0YD-krKz ... ture=feedu

PostNapisane: 9 wrz 2011, 18:10 

http://www.youtube.com/watch?v=u5eLbPQt ... ture=feedu

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 573 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 39  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2