Teraz jest 10 sie 2025, 10:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 lip 2012, 23:58 

gog.com
Polecam na przyszłość :D

PostNapisane: 25 lip 2012, 21:26 

Siemano wariaty.

Jeśli kupię wersję pudełkową premium w jakimś sklepie, np Media Markt, to w pudełku będzie tylko klucz czy będą płyty z dodatkami które już wyszły? A jeśli trzeba je ściągać to mogę to zrobić na innym komputerze niż na tym na którym mam battlefielda? Problem w tym, że w domu mam internet 2 mega i zeby ściągnąć głupiego patcha, musiałem zostawić komputer na noc. Z kolei koleżka w bloku obok ma 25 mega więc wolałbym to ściągnąć u niego ;d

PostNapisane: 25 lip 2012, 21:37 

Jak weźmiesz swój dysk twardy i zaniesiesz do niego, odpalisz ze swojego system to nie widzę problemu :P
Ponieważ nie ma opcji jaka była w BC2 ze pacza na pendriva się rzucało

PostNapisane: 25 lip 2012, 21:42 

Niech całego kompa na plecy zarzuci, całą resztę ma na miejscu jeśli kolega nie zastrajkuje.
Na pewno ciut bezpieczniejsze od wyciągania dysku.

PostNapisane: 25 lip 2012, 22:16 

A ile orientacyjnie zajmują poszczególne dodatki? Nie udało mi się zgooglować ani po polsku ani po angielsku ;d

Edit: Dzięki wszystkim za odpowiedzi ;d Widać, że dobre wariaty. Pozdrawiam.

Ostatnio edytowano 25 lip 2012, 22:33 przez StaryZapomnij, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 25 lip 2012, 22:25 

Tyle ile patche, R3 z BtK ważył koło 4GB, R4 z CQ ważył koło 2GB z tego co pamiętam, Armored Kill pewnie koło 5GB będzie ważyć, End Game i Aftermath pewnie też razem będą ważyć od 6 do 10GB.

PostNapisane: 19 sie 2012, 20:06 

Witam. Mam Dylemat. Obecnie posiadam BF3+B2K+CQ za które na przestrzeni czasowej wychodzi 200zł. W planach są jeszcze 3 dodatki, które można przypuszczać choć nie ma pewności że będą kosztować po 40-50zł co daje 120-150 w sumie. Mój dylemat tkwi w tym że mogę iść tym trybem i kupować po kolei jak będą wychodzić bądź wydać 179zł za klucz od Premium bądź na allegro z przesyłką kurierską wersję BOX za 170. Ogólnie jestem zwolennikiem manualnego odblokowywania wszelkiego ekwipunku toteż tu jest pytanie do posiadaczy Premium czy już wszystko się ma ? No i następne pytanie, co poza wszystkimi dodatkami wersja Premium oferuje ? Zakładając wersję 40zł KEY za każdy z nadchodzących dodatków daje to 50-60zł różnicy w porównaniu z wersją Premium. Proszę was o poradę :?:

PostNapisane: 19 sie 2012, 20:12 

90Morpheus90 napisał(a):
co poza wszystkimi dodatkami wersja Premium oferuje ?

Dostęp do dodatków dwa tygodnie przed premierą.
Ekskluzywny nóż do papieru, kilka nieśmiertelników i kamuflaże do 4 broni (L96, PKP, SCAR-H i F2000) których nie odblokujesz bez grindowania ich.
Żółty pasek pod killcamem z napisem [PREMIUM]
Iii to tyle.
Tam jakieś double XP weekendy, priorytet w kolejce czy wejście na serwery premium only których jest tyle co kot napłakał.
Mi tam różnicy nie robi czy kupie dodatki w pudle, jako klucze czy w premium, koszt niemal ten sam.
I tak nie kupię, EA jest ZUE a i tak zdechnie w ciągu najbliższych 4 lat, mam nadzieję że Crytek, DangerClose czy DICE nie tyle trafią w dobre ręce co wybiją się jako studia niezależne...

PostNapisane: 19 sie 2012, 20:20 

Czyli można by rzecz że Premium się raczej średnio opłaca jeśli w ogóle. Myślałem że kamuflaże są do wszystkich a tu tylko 4, lichutko. Nawet zakładając że każdy z przyszłych dodatków pójdzie po 50zł to i tak taniej wyjdzie niż premium. Jakbym kupił Premium to przepłaciłbym dodatkowo ze względu na to że zapłaciłbym za dwa dodatki które już mam. Jeszcze jedno pytanie, kupiłem CQ w wersji KEY podczas gdy BF3 i B2K mam BOX, czy ktoś wie gdzie można byłoby kupić pudełko i ewentualnie wkleić kod do środka ? albo czy jest możliwość odsprzedania klucza ? Aha, i co to znaczy grindowanie ? jest jakiś inny sposób na zdobycie kamuflaży ?

PostNapisane: 19 sie 2012, 20:25 

Mofixil napisał(a):
EA jest ZUE a i tak zdechnie w ciągu najbliższych 4 lat

EA może zostać wykupione przez KKR i Providence Equity Partners prawdopodobnie. Jak na razie trwają negocjacje.

PostNapisane: 19 sie 2012, 20:45 

90Morpheus90 napisał(a):
Czyli można by rzecz że Premium się raczej średnio opłaca jeśli w ogóle. Myślałem że kamuflaże są do wszystkich a tu tylko 4, lichutko. Nawet zakładając że każdy z przyszłych dodatków pójdzie po 50zł to i tak taniej wyjdzie niż premium. Jakbym kupił Premium to przepłaciłbym dodatkowo ze względu na to że zapłaciłbym za dwa dodatki które już mam. Jeszcze jedno pytanie, kupiłem CQ w wersji KEY podczas gdy BF3 i B2K mam BOX, czy ktoś wie gdzie można byłoby kupić pudełko i ewentualnie wkleić kod do środka ? albo czy jest możliwość odsprzedania klucza ? Aha, i co to znaczy grindowanie ? jest jakiś inny sposób na zdobycie kamuflaży ?

Trzeba było kupić premium przed kupnem CQ.
Jak ludzie sobie życie utrudniają...

PostNapisane: 19 sie 2012, 20:53 

Nie ma możliwości odsprzedać klucza ale pudełko możesz sobie kupić na allegro. Tu masz 2 sklepy, w których można kupić same pudełka: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=23030950 i http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22175200
A "grindowanie" to tak jakby "expienie" broni (ha ha jednym neologizmem wyjaśniam inny) :D Po prostu grać i zabijać daną bronią musisz i tyle. Kamuflaże są kolejnym dostępnym elementem do odblokowania, tyle że dostępnym tylko dla użytkowników Premium. Czy je można zdobyć inaczej? Są takie "pakiety dla leniwych", które można kupić za kasę, i które odblokowują wszystkie dodatki ale nie wiem czy akurat te kamuflaże się w nich mieszczą. Zresztą nie sądzę, że takim rozwiązaniem byłbyś zainteresowany bo sprawiasz wrażenie normalnego ;) A tutaj szczegółowy opis zadań: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 089942431/

PostNapisane: 19 sie 2012, 21:00 

szrama napisał(a):
Mofixil napisał(a):
EA jest ZUE a i tak zdechnie w ciągu najbliższych 4 lat

EA może zostać wykupione przez KKR i Providence Equity Partners prawdopodobnie. Jak na razie trwają negocjacje.

W najgorszym wypadku zdechną wszystkie serwery ze statystykami i sobie nie pogramy więcej w gry od EA.

PostNapisane: 19 sie 2012, 21:34 

Wierzbin napisał(a):

Wtedy 179zł mnie na tyle skutecznie odstraszało że nie przeszło mi przez myśl żeby ten temat dokładniej oczytać. A nawet jeśli, to biorąc pod uwagę to co zostało powyżej napisane, chyba nie powinienem żałować czyż nie ?

PostNapisane: 19 sie 2012, 21:58 

90Morpheus90 napisał(a):
Wierzbin napisał(a):

Wtedy 179zł mnie na tyle skutecznie odstraszało że nie przeszło mi przez myśl żeby ten temat dokładniej oczytać. A nawet jeśli, to biorąc pod uwagę to co zostało powyżej napisane, chyba nie powinienem żałować czyż nie ?

a teraz 156 z przesyłką, rzeczywiście duża różnica.

50 + 156 = 206. Przepłacisz prawie 3 dychy, brawo.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 342 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2