Teraz jest 23 lis 2024, 01:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 kwi 2011, 15:29 

Nie ma sie o co tu klocic... PC lepsze i tyle. A oto dowod jaka padaka jest PSN
http://www.gram.pl/news_8AvgGe61_Wlaman ... ytowa.html

PostNapisane: 27 kwi 2011, 16:40 

Refty napisał(a):
Krox napisał(a):
Jak dla mnie konsole nie mają żadnego uroku, jeżeli chodzi o FPS.
W dodatku poziom większości graczy, jest tak marny, że aż nie ma co ich porównywać do tych z PC.

Wiesz, że teraz wywołałeś wojne:) Zapewne teraz "konsolowcy" dorwą się do Ciebie :D A tak wracając do tematu to można taniej mieć BF3 wygrywając jakiś konkurs. Taki jak na przykład ten (uprzedzam termin się już skończył) http://www.gram.pl/news_8QPqH,q1_Konkur ... akupy.html . Może w przyszłości się coś jeszcze pojawi;) Może ktoś da cynk jak tak owy będzie;D

masz http://enterbf3.com/survey.php :P

Ale możesz wpisywać tam maila i ani nic nie dostaniesz na swojego, ani na tej liście Cię nie będzie....

PostNapisane: 27 kwi 2011, 18:14 

Krox napisał(a):
W dodatku poziom większości graczy, jest tak marny, że aż nie ma co ich porównywać do tych z PC.

Widać że za mało znasz konsole. Ja nie jestem za konsolami, ale parę gierek jako gracz PCtowy im zazdroszczę. Żeby za dużo nie wyliczać to BF1943, BF BC, Halo(po 2 części) , Black itd...

PostNapisane: 28 kwi 2011, 14:41 

ClintEastwood napisał(a):
Nie ma sie o co tu klocic... PC lepsze i tyle. A oto dowod jaka padaka jest PSN
http://www.gram.pl/news_8AvgGe61_Wlaman ... ytowa.html

:lol: ale fail. Chociaż fajniej by było gdyby dobrali się do Xbox Live :P

PostNapisane: 28 kwi 2011, 15:40 

Fomas napisał(a):
Krox napisał(a):

Widać że za mało znasz konsole. Ja nie jestem za konsolami, ale parę gierek jako gracz PCtowy im zazdroszczę. Żeby za dużo nie wyliczać to BF1943, BF BC, Halo(po 2 części) , Black itd...

Nie chodzi mi o żadne uroki gier, a kilka tytułów jakie wymieniłeś to gry zrobione na pieniędzy, dlatego głównie na konsole.
Może i jako pierwsi zagrali w BC, ale mi chodzi o to, że sterowanie padem to istna mordęga.
Ja wychodzę z tego tematu, bo powiem szczerze, jestem tak ograniczony umysłowo że zdania nigdy nie zmienię, choćby mi dali xboxa za darmo (sprzedałbym go :mrgreen: ).
Pozdrawiam

PostNapisane: 28 kwi 2011, 15:53 

Krox napisał(a):
sterowanie padem to istna mordęga.

Zależy kto na czym więcej gra. Mam kumpli, więcej grają na konsoli niż na kompie, i ogarniają pada, to jest tylko wynik "treningu" czy lepiej jakby to ująć doświadczenia z takim urządzeniem.

PostNapisane: 28 kwi 2011, 17:16 
Redaktor Battlefield.pl

Sasquacz napisał(a):
Krox napisał(a):
sterowanie padem to istna mordęga.

Zależy kto na czym więcej gra. Mam kumpli, więcej grają na konsoli niż na kompie, i ogarniają pada, to jest tylko wynik "treningu" czy lepiej jakby to ująć doświadczenia z takim urządzeniem.

Nawet jeśli "ogarniają pada", jakkolwiek absurdalnie to brzmi, to i tak grają do d-py. (mówię o FPSach)

http://www.pressthebuttons.com/2010/07/ ... ilure.html
Cytuj:
There was a project that got killed at Microsoft. This project was designed to allow console gamers and PC gamers to interact and battle over a connected environment. Personally I wish it would have stayed the course. I've heard from reliable sources that during the development they brought together the best console gamers to play mediocre PC gamers at the same game... and guess what happened? They pitted console gamers with their "console" controller, against PC gamers with their keyboard and mouse.

The console players got destroyed every time. So much so that it would be embarrassing to the XBOX team in general had Microsoft launched this initiative.

Wsad + mysz >>>> pady

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 28 kwi 2011, 19:20 

Dla mnie po prostu nie da się tego opanować. Nie dość że malutkie, to jeszcze skomplikowane. Jak dasz komuś kto nigdy nie grał w FPS kompa z myszką, to sobie jako tako poradzi, ale jak dasz mu gamepada, to polegnie, więc o czym my rozmawiamy? Rozumiem że są gry na których lepiej się gra na padzie, ale nie należy do nich gatunek FPS.
Do tego dochodzi przeglądanie internetu na konsoli, straszna lipa, następnym aspektem jest to, że nie znam nikogo kto kupiłby telewizor specjalnie dla konsoli (żyjemy w Polsce), a gra skutecznie blokuje telewizor dla innych członków rodziny (o ile takową posiadamy). Nie mam zamiaru się z nikim kłócić, bo nic z tego nie będzie.
Pozdrawiam.

PostNapisane: 28 kwi 2011, 22:23 

Hmm a ja sie zapytam, jaki moze byc haczyk w sprzedazy "preordera" na ps3 za 139,00 PLN? Jakoś podejrzanie niska cena.

PostNapisane: 29 kwi 2011, 07:08 
Moderator forum

Na gram.pl , który jest autoryzowanym sprzedawcą EA , preordera masz za 129.90 zł :)

http://www.battlefield.pl/news-3195-Bat ... w_PREORDER!

PostNapisane: 29 kwi 2011, 07:44 

Tak, tylko ze to jest wersja na PC, a widzialem za 139 PLN na PS3 i Xbox'a, a za 99 na PC, dziwne.

PostNapisane: 29 kwi 2011, 11:33 

Oczywiście, że w FPSy gra się lepiej na myszce. Ja ogarnąłem już pada i jakoś bez problemu sobie gram. Dałem koledze zagrać, który wcześniej nie grał w FPSa na konsoli 10 minut i już był pierwszy na serwach. Sądzę, że niektórzy konsolowi gracze na padach, spuściliby manto (w grze oczywiście) graczom pecetowym. Teraz pewnie mnie obrzucacie błotem, ale trudno, musiałem to napisać.

PostNapisane: 29 kwi 2011, 12:01 
Redaktor Battlefield.pl

Widać, że nie rozumiesz / nie przeczytałeś artykułu, który wstawiłem powyżej :mrgreen:

Najlepsi konsolowcy na padach nie mają szans w równoległej grze ze "średniakami" na klawiaturze i myszce.

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 29 kwi 2011, 13:45 

Peacemaker napisał(a):
Oczywiście, że w FPSy gra się lepiej na myszce. Ja ogarnąłem już pada i jakoś bez problemu sobie gram. Dałem koledze zagrać, który wcześniej nie grał w FPSa na konsoli 10 minut i już był pierwszy na serwach. Sądzę, że niektórzy konsolowi gracze na padach, spuściliby manto (w grze oczywiście) graczom pecetowym. Teraz pewnie mnie obrzucacie błotem, ale trudno, musiałem to napisać.

No tak, te hitboxy wielkości czarnej dziury robią swoje. A nikt Cię błotem nie będzie obrzucał, bo to jest forum i każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów w publicznym gronie.

PostNapisane: 29 kwi 2011, 21:05 

Some Pl napisał(a):
Hmm a ja sie zapytam, jaki moze byc haczyk w sprzedazy "preordera" na ps3 za 139,00 PLN? Jakoś podejrzanie niska cena.

Haczyk może być taki że sklep splajtuje w dzień premiery, i się cała jego ekipa rozpłynie ^^

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2