backbone napisał(a):
kronong napisał(a):
znowu do BF4 będzie jakieś premium, ale cóż zrobić.
Co wy tak hejtujecie to premium? Za dodatki w paczce placi sie mniej, dla was jeszcze zle...
Też mnie to interesuje dlaczego, przecież EA daje Nam
możliwość kupienia wszystkich dodatków + ulepszeń
taniej w pakiecie niż oddzielnie. Ludzie wolą narzekać, a raczej chyba Polacy

To nic osobistego
kronong,
Mofixil.
Zelazo94 napisał(a):
No czyli i tak jakieś 100mln ;d
Są dostępne już raporty z ilości sprzedanych premiumek ?
Wierzbin napisał(a):
Wracając do BF. Przeraża mnie fakt oficjalnej zapowiedzi BF4, w momencie kiedy BF3 dopiero co nabiera kształtu po wielu łatach i ma jeszcze 3 dodatki w planach. A gra nadal nie jest dobrze napisana i zoptymalizowana.
W skrócie: dodatki będą takie se, bo większość programistów będzie zagrzebana w robocie w BF4, na łaty nie ma co liczyć, bo wszyscy są myślami w kolejnej części gry.
Pecunia rulez.
Kują żelazo póki gorące. Ot efekt uboczny kapitalizmu dla idealistów imo
Mofixil, znów się do Ciebie zwrócę, bo posiadasz obszerną wiedzę z tego co widzę

Znasz protest/apel/etc. graczy w jakieś grze, który wywarł zmiany na producencie i wydawcy ?
Przypominam sobie sytuacje z graczami SONY ws. BF1943, wywalczyli w końcu wydanie tej pozycji na PS3 i wcześniejszy o 1 tydzień dostęp do każdego dodatku do BF3, ale o tym wiesz

Mała teoria spiskowa -> dice und ea zauważyli, że graczom podoba się wcześniejszy dostęp do dodatków dla graczy sony i pomyśleli, aby dać coś takiego wszystkim => premium ?

@endo liść drzewo:
Mofixil napisał(a):
Wierzbin napisał(a):
Wracając do BF. Przeraża mnie fakt oficjalnej zapowiedzi BF4, w momencie kiedy BF3 dopiero co nabiera kształtu po wielu łatach i ma jeszcze 3 dodatki w planach.
Wierzbin, ale ten czas zapie*dala, BF3 wyszedł w październiku 2011 roku a tu już lata po premierze.
Wierzbin napisał(a):
To raptem 9 miesięcy...

W którymś odcinku zagadek wszechświata z Morganem Freemanem był temat czasu i wymiarów. Rzucona została teoria, jako że czas płynie subiektywnie z różną prędkością dla każdego z Nas. Sposób liczenia:
Mając 10 lat i następnie będzie to tak:
√ 1.0 = 1
√ 2.0 = 1.41
√ 4.0 = 2
√ 6.7 = 2.58 emeryturka