Dakar napisał(a):
znasz DICE po innych grach wiesz na co ich stać i kupujesz ich dalsze gry albo nie,
No właśnie o to chodzi. Kupuję albo nie. Napisałem kilka postów wcześniej że
nie kupie od DICE więcej kota w worku.
Blizzard_ napisał(a):
Jest róznica między papierem a samochodem i dobrze o tym wiesz,
Jedyna to cena. Nie ma żadnej różnicy jeśli chodzi o wymagania co do solidności wykonania.
Blizzard_ napisał(a):
tlko mi nie mów że stare gry nie były zbugowane były i to bardzo tylko teraz sie tego nie widzi
Świetny argument. Typu "skoro wszyscy kradną to ja tez mogę." Jakie znaczenie ma fakt, że kiedyś gry były też z błędami. To usprawiedliwia obecne błędy?
Blizzard_ napisał(a):
pokaż mi niezbugowaną grę?
Pokaż mi zbugowany program finansowy-księgowy.
Da się pisać programy bez błędów. Wymaga to tylko bardzo dużego nakładu pracy (czytaj pieniędzy) na testy końcowe ( z naciskiem na
końcowe). Firmy produkujące gry zdają sobie sprawę, że społeczeństwo graczy jest mało wymagające i łase na nowości, więc puszczają buble a potem je czyszczą ku niezmiernej wdzięczności graczy.
Podsumowując. Daleki jestem od twierdzenia, że BF3 to kiepska gra. Sam przegrałem w nią ponad 150h i gram nadal. Ale nie zgodzę się z twierdzeniem, że błędy które nadal w niej występują są do zaakceptowania i mogą być usprawiedliwiane.
I piszę tu wyłącznie o błędach a nie o brakujących funkcjonalnościach o które postulują gracze.