Ja mam takie pytanko, które dotyczy bardziej battleloga niż samej gry. Chodzi mi o taką sytuację, że chcę znaleźć konto pewnej osoby i wiem, jaki ta osoba miała nick kiedyś na battlelogu, lecz ten nick niedawno zmieniła i teraz ma inny. I tak się zastanawiam, czy może ktoś zna jakiś sposób, by znając poprzedni nick danej osoby wyśledzić obecny nick tejże osoby.
A konkretniej, o co mi chodzi:
Na
tym filmie jakiś dzieciak cały czas spamił wulgaryzmy na czacie, co nie świadczy zbyt dobrze o jego inteligencji. Z ciekawości jego statystyk i w ogóle całego profilu wpisałem jego nick(Carlosoper) w wyszukiwarce żołnierzy na battlelogu. Okazało się, że wyskoczył komunikat, że strona nie istnieje. Pomyślałem sobie, że pewnie zmienił sobie nick i myśli sobie, że jest czysty z tego, jak spamił wulgaryzmami na różnych serwerach, ponieważ go nikt nie skojarzy.
Na forum w tematach o cheaterach zdarzały się jednak, gdy dany cheater zmieniał nick i osoba, która o nim pisała wiedziała, na jaki konkretny nick zmienił dany cheater. Tak więc się zastanawiam, czy może jest jakiś magiczny sposób, by dowiedzieć się, jaki dana osoba miała wcześniejszy nick?
Tutaj sytuacja jest o tyle trudniejsza, że nie dysponuję raportem z bitwy, a nawet jakbym dysponował, statystyki gościa byłyby całkiem przeciętne. Pytam jednak tutaj, ponieważ pytanie nie boli, a może i ktoś wykombinuje jakiś sposób jak gościa wyśledzić. Tak z czystej ciekawości chciałbym zobaczyć jego profil oraz odczuć satysfakcję z wyśledzenia tego niemiłego gościa. Kombinuję jak koń pod górę, no ale trudno. Będę bardzo zadowolony, gdy uda się poznać jakiś sposób na wyśledzenie tego kogoś.