Teraz jest 18 lip 2025, 01:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 50  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 mar 2012, 13:02 

Koreańczykom to powiedz.

PostNapisane: 17 mar 2012, 00:54 

Ja mam takie pytanko, które dotyczy bardziej battleloga niż samej gry. Chodzi mi o taką sytuację, że chcę znaleźć konto pewnej osoby i wiem, jaki ta osoba miała nick kiedyś na battlelogu, lecz ten nick niedawno zmieniła i teraz ma inny. I tak się zastanawiam, czy może ktoś zna jakiś sposób, by znając poprzedni nick danej osoby wyśledzić obecny nick tejże osoby.

A konkretniej, o co mi chodzi:
Na tym filmie jakiś dzieciak cały czas spamił wulgaryzmy na czacie, co nie świadczy zbyt dobrze o jego inteligencji. Z ciekawości jego statystyk i w ogóle całego profilu wpisałem jego nick(Carlosoper) w wyszukiwarce żołnierzy na battlelogu. Okazało się, że wyskoczył komunikat, że strona nie istnieje. Pomyślałem sobie, że pewnie zmienił sobie nick i myśli sobie, że jest czysty z tego, jak spamił wulgaryzmami na różnych serwerach, ponieważ go nikt nie skojarzy.

Na forum w tematach o cheaterach zdarzały się jednak, gdy dany cheater zmieniał nick i osoba, która o nim pisała wiedziała, na jaki konkretny nick zmienił dany cheater. Tak więc się zastanawiam, czy może jest jakiś magiczny sposób, by dowiedzieć się, jaki dana osoba miała wcześniejszy nick?

Tutaj sytuacja jest o tyle trudniejsza, że nie dysponuję raportem z bitwy, a nawet jakbym dysponował, statystyki gościa byłyby całkiem przeciętne. Pytam jednak tutaj, ponieważ pytanie nie boli, a może i ktoś wykombinuje jakiś sposób jak gościa wyśledzić. Tak z czystej ciekawości chciałbym zobaczyć jego profil oraz odczuć satysfakcję z wyśledzenia tego niemiłego gościa. Kombinuję jak koń pod górę, no ale trudno. Będę bardzo zadowolony, gdy uda się poznać jakiś sposób na wyśledzenie tego kogoś.

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 17 mar 2012, 01:15 

O ile się nie mylę to może to być ten gracz: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 376380324/ poszperałem po Googlach ( https://www.google.pl/search?source=ig& ... 22&bih=927 ) i znalazłem tam "Carlosoper. Zwerbowany: 2011-12-02" a następnie listę znajomych "rumcajs7893" gdzie w cache'u Googla był właśnie owy Carlosoper. Wystarczyło chwilę pogrzebać i poszukać daty kiedy został zwerbowany :P

PostNapisane: 17 mar 2012, 03:21 

@UP UP

Koleś na tym filmiku ma taki refleks, że to szok ... zabijał chyba tylko dlatego, że co niektórzy ostro nie ogarniali.

Przy okazji jak jesteśmy przy natrętach
Tutaj jest ciekawy sprawdzacz, na razie działa kiepsko ale może z czasem go poprawią.
Cheat-o meter: http://cheatometer.hedix.de/

W sumie nie rozumiem też co może być ciekawego w wyśledzeniu tego typa.

PostNapisane: 17 mar 2012, 20:50 

Ja się dziwię jak można przez 30min oglądać tak lamersko nudny gameplay.
Ale przecież to Rock gra, najpopularniejszy gracz na youtube, idol dzieci neo. :lol:
Gorzej jak biorą z takiej gry przykład.

PostNapisane: 18 mar 2012, 23:16 
Moderator forum

Czy da się rozwalić wrogie C4 ze snajperki i zabić przy tym wrogów ?

PostNapisane: 19 mar 2012, 00:14 

Tak, da się.

Snajperki również jako jedyne z karabinów rozwalają miny więc dzięki nim killniesz również i ludzi, i pojazdy.

Do tego za każde 2 rozwalone ładunki, tj claymore, c4, mina dostajesz 1 baretkę. Więc opłaca się to robić skoro nie marnujesz granatów, tak jak to muszą robić inne klasy.

Z większych odległości pod małym kątem czasami trudniej jest rozwalić, pewnie dlatego że hitbox jest jakby w 2D -> ten sam problem jest z soflamem i beconem - trzeba walić w jego podstawę, inaczej go nie zniszczysz.

;===========================================================

Sam natomiast miałbym pytanie do Supportów, czy jest różnica w obrażeniach jak koleś wchodzi na minę od jej przodu a od tyłu ?

Obrazek

PostNapisane: 19 mar 2012, 14:59 

@up - nie wydaje mi się. Jak ktoś wchodził na moją minę, to zabijało zawsze ino raz. Chyba nie ma różnicy, czy wchodzi na minę od przodu czyod tyłu, ale głowy za to nie dam.

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 20 mar 2012, 16:43 
Zbanowany

Panowie, kiedyś grałem na takiej mapie ale kompletnie nei pamiętam nazwy, pamiętam że to było w gorach, i w czasie misji skakało sie z takiego lądowiska dla helikopterów, taki klif był, długo się leciało w dół , to był demawend ?? i Conquest Large ?

Kpię z pozerstwa, chciwości, głupoty i próżności.

PostNapisane: 20 mar 2012, 16:45 

Damavand Peak-Szczyt Damawandu czy jakkolwiek się to w polskiej wersji zwie.
W trybie Rush to jest bodajże po 2 czy 3 bazie.

PostNapisane: 20 mar 2012, 16:47 

kerpal napisał(a):
Panowie, kiedyś grałem na takiej mapie ale kompletnie nei pamiętam nazwy, pamiętam że to było w gorach, i w czasie misji skakało sie z takiego lądowiska dla helikopterów, taki klif był, długo się leciało w dół , to był demawend ?? i Conquest Large ?

Demavent ale w trybie szturmu a nie podboju.

PostNapisane: 20 mar 2012, 18:13 

Mam przelatane ponad 20h w jetach i ogólnie idzie mi dość dobrze i wydaje mi się ze wiem co idzie wyciągnąć z myśliwca jednak wczoraj grałem na servie z graczem
http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 955125/pc/
w każdym razie robił tak niewyobrażalnie ciasne zakręty ze obracał się niemal w miejscu, tzn ścigając go będąc kawałek za nim udało mu się obrócić i pościć celna serie w przód mojego myśliwca, i robił to za każdym razem, widać ze gościu ma przelatane prawie 100h dlatego nie wiem co myśleć... Hax, bug czy może idzie tak zrobić "na sucho" ? I jeśli tak to jak?
Ps. zawsze zawracał tak w górę.
Pozdro

PostNapisane: 20 mar 2012, 18:54 

Zbinduj sbie heavy brake w jetach.

Można ustawić ten bind przy uzyciu programu bf3 settings editor:
http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/

PostNapisane: 20 mar 2012, 21:15 

Pytanie : czasem widzę kamperzynę, więc wyciągam knife i chcę zerwać dogtaga, ale czasem po prostu mój żołnierz macha tym nożem jakby chciał masło posmarować a nie zabić :lol: :lol: Wy też tak macie ??

PostNapisane: 20 mar 2012, 21:31 

Nie.
Od pewnego czasu po prostu podbiegam od tylca na styk (całkowita pewność że jestem w deadzone dla takedown) i dziabam tym nożem, skuteczność 100%
Nie zapominajmy też że nóż ma cooldown ~3 sekundy po zabiciu i wtedy sobie podziabasz powietrze.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 50  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2