Teraz jest 24 lis 2024, 01:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 519 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 mar 2011, 19:38 

Astinz napisał(a):
Lisek_M36 napisał(a):
Astinz napisał(a):
Jakoś zaczyna mnie irytować ten widok broni na pierwszym planie.

A w FPS'ie na ktorym planie ma byc bron?

No ale bez przesady, zawsze wzrok jest skupiony na broni. Nawet przy czołganiu się broń jest tak jakby najważniejsza. Mogłaby trochę jednak uciekać przy interakcjach. A trzyma ją jakby conajmniej obchodził się z jajkiem na łyżce.

Jak se nakleisz kartkę na pół ekranu to nie będziesz jej widział i problem z głowy... też macie problemy :roll:

PostNapisane: 16 mar 2011, 20:53 

@up
Po prostu wyrażam opinię, że mi się to nie podoba :roll: . Chyba od tego forum jest, nie musisz na mnie najeżdżać jakimiś ironiami :twisted: . Po za tym czołganiem, biegiem zachowanie z bronią wygląda normalnie. Jak w każdym FPSie.

PostNapisane: 16 mar 2011, 21:51 

szakal0x napisał(a):
Astinz napisał(a):

No ale bez przesady, zawsze wzrok jest skupiony na broni. Nawet przy czołganiu się broń jest tak jakby najważniejsza. Mogłaby trochę jednak uciekać przy interakcjach. A trzyma ją jakby conajmniej obchodził się z jajkiem na łyżce.

A mi tam w sumie nie przeszkadza ani trochę ta broń/ręce. Trochę bardziej realistycznie wygląda przynajmniej ;d

Trochę realistyczniej?
Już pisałem w jakimś tam temacie, zacznij biec z jakąś bronią, nie wiem ASG jak masz czy coś, napisz nam ile widzisz tej broni.

Z drugiej strony, gość mógł mieć strasznie obładowane miejsce na brzuchu (ta tera obładowują ich strasznie) no i te rzeczy mogą tą broń "odpychać", ale kurna bez przesady! Teraz to to wygląda śmiesznie, zresztą tak jak przeładowywanie. (widzieliście z jakim spokojem to robi?) Więc teraz się modlić tylko o mody do gry...

PostNapisane: 16 mar 2011, 22:55 

MilkyWayPL napisał(a):
Trochę realistyczniej?
Już pisałem w jakimś tam temacie, zacznij biec z jakąś bronią, nie wiem ASG jak masz czy coś, napisz nam ile widzisz tej broni.

Z drugiej strony, gość mógł mieć strasznie obładowane miejsce na brzuchu (ta tera obładowują ich strasznie) no i te rzeczy mogą tą broń "odpychać", ale kurna bez przesady! Teraz to to wygląda śmiesznie, zresztą tak jak przeładowywanie. (widzieliście z jakim spokojem to robi?) Więc teraz się modlić tylko o mody do gry...

Okej. Po części mogę ci przyznać racje. Wziełem m4 asg i rzeczywiście jak biegne to nie widzę aż tak (no ale i tak kątem oka widze prawie całą). Ale jak sam zaznaczyłeś ci żołnierze są obładowani kamizelkami + jakieś pierdoły na klacie co znacząco "powiękrza im klate". Co widać nawet na tym filmiku (ale nie ma bezpośredniego ujecia ;/).

Rozumiem że chodzi wam tylko o widok podczas biegania? Bo czołganie i stanie w miejscu jest imo jak najbardziej okej.

PostNapisane: 17 mar 2011, 08:05 
Zbanowany

http://www.youtube.com/watch?v=lMA0MoIa ... ture=feedu

PostNapisane: 17 mar 2011, 20:44 

http://www.youtube.com/watch?v=NoS1XYQDi-0&feature=related

PostNapisane: 17 mar 2011, 21:42 

hanskloss napisał(a):

Sama prawda na końcu :P Ale i tak nic nie pobije bonkersa i kapitana jaszczura :P

PostNapisane: 21 mar 2011, 15:34 

Liniowo strasznie wygladal ten filmik, snajper walil tylko po to by walic, przeciez jak przebiegali na samym poczatku obok tej rury to inc nie kucali.

PostNapisane: 21 mar 2011, 19:13 
Zbanowany

to SP ;)

PostNapisane: 21 mar 2011, 20:01 

Czepiacie się za bardzo moim zdaniem.
Każdy kto gra w FPS'y lubi widzieć swoją giwerę. Takie prawo FPS'ów - Broń musi być zawsze ! (jedyny wyjątek, stary poczciwy, czule wspominiany R6).

Poza tym zbyt duży realizm psuje grę, poprzez znaczące ograniczenie przyjemności z niej płynącej (gameplay'u).
Twórcy gry na pewno zdają sobie z tego sprawę i dlatego balansują między realizmem, a grywalnością.

Bardziej w stronę realizmu można pójść w trybie Single Player. Zdecydowanie innych założeń wymaga natomiast tryb Multi Player.
Właśnie o tryb multi wszystkim chodzi, W dzisiejszych czasach najbardziej liczy zabawa z innymi graczami. Minęły już czasy Amigii, C64 gdzie nie znano jest czegoś takiego jak gra sieciowa (ale był split screen lub gry turowe).

Mnie osobiście tryb single nic nie obchodzi, w sumie nawet mogłoby go nie być.
Mam nadzieję, że BF 3 będzie krokiem dalej, w stosunku do mega udanego BFBC2.

PostNapisane: 21 mar 2011, 21:46 

michal7187 napisał(a):
w stosunku do mega udanego BFBC2.

ekhem...

PostNapisane: 21 mar 2011, 21:53 

michal7187 napisał(a):
w stosunku do mega udanego BFBC2.

Udanego powiedzmy :)

PostNapisane: 21 mar 2011, 22:39 

Gdyby był nieudany to by nie miał tak ogromnej grywalności. Po co się oszukiwać? Zawsze gracze danej gry sraczkują , że jest słaba a katują ją jak uzależnieni. W stosunku do innych gier BC2 wyszedł dobrze, może nie "mega" ale na pewno jest udaną grą. Już pozapominaliście jak na początku każdy pomimo ilości bugów się podniecał tą grą? Z BF3 będzie podobnie.

PostNapisane: 22 mar 2011, 16:16 

Udaną grą to można nazwać bf 1942.
Mimo swojego wieku, jeszcze sporo osób gra.
Czy Wy myślicie, że bc2 będzie miało taką popularność jak teraz jakieś pół roku po premierze bf3 ?
Ta trójka będzie miała wszystko to co w bc2 i jeszcze więcej, wieć przy bad company zostaną ci, których sprzęty nie udźwigną bf3 i Ci którzy są już na maksa uzależnieni. Takie jest moje zdanie.
Według mnie bf2 jest bardziej udany od bc2.
Przy premierze dwójki autorzy nie mieli jeszcze takich oczekiwań jak przy premierze bc2.
Oczywiście chodzi o kasę kasę i jeszcze raz kasę.
Pozdrawiam.

PostNapisane: 22 mar 2011, 17:03 

Astinz napisał(a):
W stosunku do innych gier BC2 wyszedł dobrze, może nie "mega" ale na pewno jest udaną grą.

Z tym się można zgodzić ale w stosunku do reszty gier z serii to po prostu port z konsol.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 519 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2