Teraz jest 24 lis 2024, 01:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 519 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 mar 2011, 17:47 

to zawalanie się wieżowca jest hardcorowe.

PostNapisane: 22 mar 2011, 20:41 

Ciekawe czy w multi się będą zawalać, bo jakoś wątpię ;> ... Choć chciałbym być mile zaskoczony.

PostNapisane: 22 mar 2011, 21:44 

Astinz napisał(a):
Ciekawe czy w multi się będą zawalać, bo jakoś wątpię ;> ... Choć chciałbym być mile zaskoczony.

Pisali już że to główny cel nowego silnika.

PostNapisane: 22 mar 2011, 22:07 

[Yossarian] napisał(a):
to przeczytaj temat od poczatku - poniewaz w tym calym kipiszu jest i info o tym...
chciales kipisz i brak segregacji info = jest :lol:

Mimo to w tym całym kipiszu ktoś kto jest na bieżąco może mi udzielić informacji, więc mi to nie przeszkadza. Mylisz brak segregacji z brakiem info (tak jak to było w topicu o wymaganiach) :>. Po co segregować coś o czym informacje są narazie znikome :roll: ? Jak Ci tak na tym zależy to dlaczego nie założysz jakiegoś sensownego topicu ze zbiorem informacji o silniku gry :>?

Edit:
No widzisz, aż Ci argumentów brakuje, zachowujesz żałosny poziom wypowiedzi (Komuś puszczają nerwy :)?) . Marne prowokacje, choć mnie osobiście irytują. Na szczęście jest ktoś, kto wie lepiej o czym piszę niż ja . Dzięki Yossarian, jesteś moim nowym Bogiem. Już nie wspomnę kto wszczyna offtop , zaczynam myśleć że lubisz zbaczać z tematu tylko po to żeby sobie podyskutować. Polecam czat jeżeli podbudowują Cię dyskusje inne niż prywatne, każdy będzie mógł pooglądać Twój tok rozumowania i ocenić. Mówię Ci, rewelacja! :D

Ps. Popraw składnię , sam mi kiedyś na to zwracałeś uwagę.
Ps2. Jeżeli dalej masz jakieś uwagi, zapraszam na PW.

Ostatnio edytowano 24 mar 2011, 15:01 przez Astinz, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 23 mar 2011, 18:08 

skypan napisał(a):
Co niektórzy to mają już PreOrder uzależnienie :lol:

Nie wiem czy to był jakiś podtekst do mnie, po moim poście, ale powiem, że wisi mi to i powiewa czy single player będzie jakiś cudowny, jak ma mnie coś interesować, to tylko MP.
Astinz napisał(a):

Zawalający się budynek to tylko skrypt, i EA poinformowało już, że bedzie tak samo w SP jak i w MP
ciastkoibeza napisał(a):
to zawalanie się wieżowca jest hardcorowe.

Takiego czegoś w battlefieldach jeszcze nie było, więc można to docenić ?
skypan napisał(a):
Krox napisał(a):
Ta trójka będzie miała wszystko to co w bc2 i jeszcze więcej, wieć przy bad company zostaną ci, których sprzęty nie udźwigną bf3 i Ci którzy są już na maksa uzależnieni.

To samo moge napisać o bf1942, bf2 itp. itd. Nakręcać się teraz ?! Gdy nic nie wiadomo :shock: Pisać teraz o nowym BF3 EA może cuda. Film z MP nawet nic mi nie powie. Dopiero BETA lub DEMO coś wniesie.

Nie wiem czy nie czytałeś chociażby tych newsów które widnieją na stronie głownej battlefield.pl, bo tam już jakieś informacje były podawane.
Jesteśmy na bieżąco informowani, ale może Ty jesteś takim wyjątkiem, który jest aktywny w dziale bf3 a nie czytał podstawowych informacji.

Dziwne jest to, że ludzie którzy już teraz wiedzą że to "cudo" im nie pójdzie, a grają w bc2 muszą teraz pisać że będzie syf itp.
Rozumiem że można daną grę lubić, ale trzeba się pogodzić z tym że starocie odchodzą do lamusa i trzeba się przyzwyczajać do nowych rzeczy. Technologia się rozwija, i nikt tego nie cofnie.
Pozdrawiam

PostNapisane: 24 mar 2011, 04:40 

Krox napisał(a):
trzeba się pogodzić z tym że starocie odchodzą do lamusa i trzeba się przyzwyczajać do nowych rzeczy.

Nie powiedziałbym. Zobacz ile ludzi gra jeszcze w starsze BF-y, CoD-y, czy nawet w Q3 (i modyfikacje) można znaleźć sporo graczy, a gra ma ponad 10 lat.

PostNapisane: 24 mar 2011, 12:22 

Racja :) ale Ja mimo 7 lat ciągłego... w CS'a, radze sobie z nim coraz gorzej-od kiedy zacząłem bardzo dużo grać w Bad Company 2 :) inna gra, sterowanie-inne przyzwyczajenia sprawiają że wielu graczy gra w to, co uważa dla siebie za odpowiednie... albo po prostu tylko w to im jakoś idzie 8)

Ja czekam na Batka 3 z Wielką nadzieją... obym się nie mylił :twisted:

PostNapisane: 24 mar 2011, 15:12 

KeFaS napisał(a):
Krox napisał(a):
trzeba się pogodzić z tym że starocie odchodzą do lamusa i trzeba się przyzwyczajać do nowych rzeczy.

Nie powiedziałbym. Zobacz ile ludzi gra jeszcze w starsze BF-y, CoD-y, czy nawet w Q3 (i modyfikacje) można znaleźć sporo graczy, a gra ma ponad 10 lat.

Nie chodziło mi o to, że jak coś ma np. określoną liczbę lat to odchodzi do lamusa, tylko o to, że BC2 odejdzie do lamusa, bo nie należy on do tych bardzo udanych gier nie muszę chyba podawać powodów dlaczego tak uważam, ale żeby nie było że robię z igły widły :
*Konsolowe hitboxy (można to nazwać hitboxami?)
*niektórzy mają problemy z celowaniem (np. znikoma widoczność)
Jest jeszcze masa błędów, których prawdopodobnie już nigdy nie naprawią.
Oczywiście jakąś część problemów naprawili.
Dałeś przykład starsze BF-y, zgodzę się z Tobą bo np bf 42 WPROWADZIŁ coś nowego.
64 gracze na MP, to jest coś, a w dodatku ten klimat drugiej wojny światowej.
BF Vietnam też należy do tych starszych, i może nie grają w niego jakieś niezliczone ilości graczy, ale też ma swój klimat.
Nie przypominam sobie udanych gier o tematyce wojny w Wietnamie.
Bf2 to już nic nie trzeba mówić.
Jeżeli chodzi o te stare CoD-y to miałem z nimi styczność tylko na SP, i do czasu Black Opsa CoD była w moich oczach bardzo dobrą marką (pomimo tego, że wolę BF).
Q3 to klasyka i ma do dziś wiernych fanów, więc nie będę się wypowiadał.
Jak wiemy BC2 jest o tematyce wojennej, odbiegającej o kilka lat w przód od teraźniejszości.
Wiemy również, że trójka ma o kilka lat odbiegać, czyli tematyka TA SAMA.
bc2 poza systemem zniszczeń dużo nowego do świata gier nie wniósł.
I prawdopodobnie zostanie wyparty przez bf3.
Gracze CSa nie mają chyba dużego wyboru jeżeli chodzi o grę. :stupid:
O ile mnie pamięć nie myli jest to CS 1.6, Half Life, i Source, wiec nawet jak będzie miał i 15 lat to w niego będą grać.
Reasumując:
bf 42' klimat II wś
Vietnam wojna w Wietnamie
Bf2 ma ten urok (mimo hitboxów)
Wszystkie Cody to głównie SP
Q3 nie trzeba nic mówić
CS odniósł chyba największy sukces jeżeli chodzi o wyżej wymienione gry (grałem w csa 10 minut nic mi się w nim nie podoba, nigdy nie mam zamiaru w to grać, ale nie da się oszukać faktów, ma największą ilość graczy i popularność)
Także KeFaS, źle mnie zrozumiałeś, te które wymieniłeś, to klasyka i od takich tytułów się zaczęło.
Pozdrawiam

PostNapisane: 24 mar 2011, 16:31 

Spoko, z większością tego co napisałeś się zgadzam, tyle że bugi w grach to norma (szczególnie w grach EA) i tego nie da się uniknąć po prostu, bo programiści to tylko ludzie. ;) A że teraz gry robi się "na szybko", żeby prześcignąć konkurencje i więcej kasy wydaje się na reklamę niż na samą grę, to potem musi wyjść masa patchy. I tak samo będzie z BF3, już widzę te narzekania ludzi i rozczarowania, że "miało być tak pięknie", a będzie pewnie masa błędów takich jak w BC2.

Co do CS-a, grałem kiedyś dużo (od 1.5, przez 1.6 do Source), w ligach, 4fun, ale odkąd zainstalowałem BF2 i potem 2142 to już nigdy do CS-a nie wróciłem. A CoD skończył się na dwójce.

PostNapisane: 24 mar 2011, 16:48 

Ale mnie ciekawi czy zrobią jedną armię europejską żeby się 15 letni chamerykanin połapał, czy podzielą na Francję, Anglię itd.

PostNapisane: 24 mar 2011, 17:00 

Wiecej info o walce wrecz
http://www.gram.pl/news_8AvjHOy5_Walka_ ... eld_3.html

PostNapisane: 24 mar 2011, 17:01 
Zbanowany

a ja sie zastanawiam hkloss czy umiesz czytac lub chociaz ogladac filmiki... nie bedzie eu (no chyba, ze jakis dodatek zmodza po jakims czasie)...

@up:
ZzackK napisał(a):
Cytuj:
W przeciwieństwie do większości strzelanin gdzie jest jeden atak melee, Battlefield 3 będzie posiadał bardziej rozbudowany system. Rozróżniono lewą i prawą pięść, są przechwyty i rzuty pozwalające na szybkie skończenie z przeciwnikiem. W sieci nie pokazał się jeszcze żaden filmik prezentujący system w akcji, ale po inspiracji Mirror's Edge i zaczerpnięciu animacji z gier EA Sports jestem przekonany, że DICE pokaże klasę także w tym aspekcie.

Tymczasem czekamy na trzecią część trailera pokazującego grę w akcji. Może tam pojawi się opisywany element?

Na imprezie potwierdzono też informacje o zubożeniu konsolowej wersji multiplayera. Na PC po ogromnych mapach będzie biegało nawet 64 żołnierzy. Konsolowcy w mniejszych miejscówkach będą mogli grać w maksymalnie 24 osobowej grupie.

http://www.gamezilla.pl

Hmmm revesale na nożyki krzaków ;)

wcale nie wiecej, tylko inaczej napisane/zredagowane :roll:

PostNapisane: 24 mar 2011, 18:00 

[Yossarian] napisał(a):
a ja sie zastanawiam hkloss czy umiesz czytac lub chociaz ogladac filmiki... nie bedzie eu (no chyba, ze jakis dodatek zmodza po jakims czasie)...

Czy gdzieś jest podany oficjalny spis frakcji w trybie MP ?

PostNapisane: 24 mar 2011, 19:56 

ja podejrzewam że bedzie tylko rosja i ameryka

PostNapisane: 24 mar 2011, 21:23 

$towarzysz$ napisał(a):
[Yossarian] napisał(a):

Czy gdzieś jest podany oficjalny spis frakcji w trybie MP ?

Także poprosił bym o takowy spis ;]
Dawno nie wchodziłem na forum, nie nie oglądałem się są bf'ami, spis dla singla już gdzieś jest?(30 stron wertowania, dziękuje bardzo ;p)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 519 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 35  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2