Twinn napisał(a):
czy narzekanie jest naprawde nasza narodowa cecha ???
Tak to nasza narodowa cecha, ale nie zmienia to faktu problem z oszustami jest naprawdę poważny. Tak ten temat to swego rodzaju ściana płaczu co mnie nie dziwi bo wszak i sam nie raz ch.............. szlak mnie trafił widząc co się dzieje. Rozwiązanie tego problemu jest mozliwe ale absolutnie niewykonalne w BF3 gdyż........ obecność oszustów w grze zupełnie nie wpływa na wyniki sprzedaży. Producent gry nie zarabia na tym. Jeżeli następnego DLC nie kupiła by połowa graczy a oficjalne forum zostanie zaspamowane żądaniami, założę się że przynajmniej narzędzia administratorskie pojawiły by się bardzo szybciutko. A teraz jaka jest szansa na taka postawę klientów ? Hmmmm ? Ja zaryzykuje stwierdzenie że BF3 jest najbardziej czitowaną grą jaka powstała nie ze względu na popularność tylko na brak podstawowych narzędzi administratorskich służących do oceny gry poszczególnego gracza. Nie spotkałem się z możliwością podpatrzenia jak gra ktoś jego oczętami

Jak się mylę to mnie poprawcie. Jeżeli są takowe narzędzia Nie można być bezczelnym jak to się spotyka teraz bo cie wykopią i na dobre serwery nie wejdziesz bo sam admin prewencyjne założy takiemu bana.
A co o wiele gorsze Brak takowych narzędzi powoduje także krzywdzenie uczciwych graczy którzy naprawdę mają skiila.Nowoczesna gra: Grafa LoL !!! Fizyka nawet, nawet + elementy balistyki a nowoczesnych zaawansowanych narzędzi dla admina BRAK. Ja nie jestem w stanie ogarnąć jakim cudem o tym zapomniano lub olano.
Jedyne wyjście to zamknięte serwery gdzie musisz zameldować się na tsie i tracisz po części anonimowość.
DEBILOM ze wspomagaczami dedykuje znany lecz wart przypomnienia monolog:
http://www.youtube.com/watch?v=dtw5Rd6RgJM Ktoś kto nie umie przegrywać nigdy się nie nauczy grać na wysokim poziomie. Wszak same wygrane uczą niewiele tylko dzięki przegranej jesteśmy w stanie dostrzec niedoskonałości. Czasami też trzeba się pogodzić z faktem
że nie ma się predyspozycji. Takie jest życie to tylko gra.
Pozdro