Teraz jest 18 lip 2025, 03:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 50  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 lut 2012, 21:56 

Możesz też wklepać screenshot.render w konsole.

PostNapisane: 8 lut 2012, 00:35 

Może wyjdę na nooba może nie ale zastanawia mnie jak czołgiem naprowadzana PZ ściąga pojazd latający. Dziś miałem 2x taką sytuację że leciałem heli a zestrzelił mnie t90 po uprzednim naprowadzeniu mnie(slychać dzwięk naprowadzania). :roll:

PostNapisane: 8 lut 2012, 00:44 

PZkę czołgową naprowadza laser - albo z jego trzeciego stanowiska o nazwie CITV (ostatni unlock) albo z Soflama posiadanego przez zwiadowcę. Generalnie dobra zabawka bo bardzo skuteczna, trudno ją zmylić flarami :)

PostNapisane: 8 lut 2012, 01:18 
Zbanowany

PZ naprowadza przede wszystkim prowadzacy tanka, na cele naziemne, natomiast na cele fruwajace i naziemne wskazane powyzej

edit:
@down: nie ten topik/dzial:
viewtopic.php?f=133&t=42320
viewforum.php?f=152

Ostatnio edytowano 8 lut 2012, 01:19 przez [Yossarian], łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 8 lut 2012, 01:18 

Panowie, taka sytuacja, kupuje BF3 , odpalam, chodzi mi lipnie że nie da się grac i co ? można to pozniej jakos sprzedac czy jak, całe konto razem z mailem na ktorym sie rejestrowalo ??

PostNapisane: 8 lut 2012, 01:21 

Sprzedaż poza autoryzowanymi źródłami(sklep, Origin i inne takie) jest nielegalna.

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 8 lut 2012, 01:23 

To co, kupie i nie bedzie działało i mam się patrzeć w to jak w obrazek i stracić kase ? nie rozśmieszaj mnie ;]

PostNapisane: 8 lut 2012, 02:57 

Jeszcze jedno pytanie co do pistoletów. Żeby zdobyć standardowe M9 dla ruskich (I tak samo MP-443 dla USA), muszę zdobyć z niego 1 gwiazdkę ? A jeśli tak, to czy musi to być standardowe M9 (w USA), czy może być np. wersja z latarką ?

PostNapisane: 8 lut 2012, 03:06 

Mi się wydaje, że gwiazdki w pistoletach nie wpływają na to, kto ich może używać - po prostu M9 pozostanie amerykańskie, a MP443 sowieckie.

Tylko w przypadku broni podstawowej(tej pod klawiszem 1) możesz sprawić, żeby takie M16A3 było dostępne dla Sowietów czy RPK było dostępne dla Amerykańców. I w tym przypadku trzeba zdobyć gwiazdkę. Ale nie w broni, a w klasie - w przypadku assaulta potrzebujesz 220k punktów, dla technika 145k, dla supporta 170k, a dla snajpera też ileś tam...

Długo pisałem ten post, pewnie mnie ktoś ubiegł. Ale co tam...

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 8 lut 2012, 03:12 

Nie wydaje mi się, bo gdy będąc w USA zabiłem kogoś z M9, to odrobinę zapełnił mi się pasek unlocku. Stąd też moje pytanie.

PostNapisane: 8 lut 2012, 07:55 
Moderator forum

kerpalwroc napisał(a):
To co, kupie i nie bedzie działało i mam się patrzeć w to jak w obrazek i stracić kase ? nie rozśmieszaj mnie ;]

wypadalo sie zapoznac z warunkami licencji przed zakupem a nie teraz plakac... :roll:

oraz piszesz ze chodzi lipnie... a czego sie spodziewales ? pisalem ci w innym temacie ze twoj komp do bf3 sie nie nadaje ale coz... jak lekko wydales 750pln na "oryginalna" winde to czemu nie wywalic 90 pln w bloto... ;)

PostNapisane: 8 lut 2012, 10:32 
Moderator forum

kerpalwroc napisał(a):
Panowie, taka sytuacja, kupuje BF3 , odpalam, chodzi mi lipnie że nie da się grac i co ? można to pozniej jakos sprzedac czy jak, całe konto razem z mailem na ktorym sie rejestrowalo ??

Możesz sprzedać grę ale tylko i wyłącznie z całym kontem EA/ORIGIN i wszystkimi przypisanymi tam grami.

PostNapisane: 8 lut 2012, 13:37 

Matiozo17 napisał(a):
Nie wydaje mi się, bo gdy będąc w USA zabiłem kogoś z M9, to odrobinę zapełnił mi się pasek unlocku. Stąd też moje pytanie.

No właśnie raczej wbicie tej gwiazdki nic Ci nie da. A czemu pasek unlocku się zapełniał to chyba proste. Postęp do gwiazdki właśnie i tylko tyle. Poza tym zobacz, że nie ma oddzielnych nieśmiertelników dla M9/MP443 zwykłego i z latarką tylko jest jeden. Tak samo Magnumka z lunetą i bez.

PostNapisane: 8 lut 2012, 13:42 

Twinn napisał(a):
kerpalwroc napisał(a):

wypadalo sie zapoznac z warunkami licencji przed zakupem a nie teraz plakac... :roll:

oraz piszesz ze chodzi lipnie... a czego sie spodziewales ? pisalem ci w innym temacie ze twoj komp do bf3 sie nie nadaje ale coz... jak lekko wydales 750pln na "oryginalna" winde to czemu nie wywalic 90 pln w bloto... ;)

chłopie, nie rozumiesz mnie, brak umiejętności czytania ze zrozumieniem ;] ale cóż, w Polsce to normalka...

NAPISAŁEM ŻE NIE MAM JESZCZE A DOPIERO MAM ZAMIAR KUPIĆ...

hmmm napisałes że moj komp nie nadaje się do bf3, tak samo jak radeony nie nadają się do gier ;] tylko nvidia...

PostNapisane: 8 lut 2012, 19:55 

sidh77 napisał(a):
Matiozo17 napisał(a):
Ja mam też pytanie: czy pistolety z latarkami, np. MP-443 liczą się do dogtaga za 100 killi ? Czy tylko zwykłe i z tłumikami (co niektóre) ?

Oczywiście że się liczą. Przecież nie zabijasz przeciwnika przez oślepienie tylko pistoletem.
@Antonio_@2 No FRAPS na przykład.

Tak, liczą się, g**no się liczą... Tylko czas straciłem na wbijaniu gwiazdki. Na drugi nie wypowiadaj się, jeśli nie masz o czymś zielonego pojęcia...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 750 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 50  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2