Cytuj:
Czopor dla sprostowania on w to gra 2 miesiące i jedyne co robi od tego czasu na forum to trolluje jak by to było super z opcjami z tej gry w BF3. Ja gdybym miał SPM na poziomie 225, K/D 0.8, Z/P 0.75 to bym się doszukiwał winy we własnym zakresie,a nie zwalał na twórców gry jakim to ona jest crapem i skokiem na kasę, a DAJ$ nie chce jej paczować ojejku płacze niewidy, ponieważ ja z tej gry czerpię olbrzymią przyjemność i nie mam zamiaru jej odkładać przynajmniej do premiery East vs West Hearts of Iron Game od Paradoxu
(albo BF4 bo Paradox to tam dziwny jest z grafikiem wydawania gier)
Zaraz, zaraz. Może i gram w BF2 od dwóch miesięcy, ale nie znaczy to, że dwójka nie ma prawa mi się podobać - wręcz przeciwnie, podoba mi się nawet bardziej, niż BF3. Komendant mnie urzekł, tak samo jak np. artyleria czy inne tego typu rzeczy. Po prostu ta gra mi się spodobała. I dlaczego się tak przyczepiłeś do moich statystyk z trójki? Ja nie obrzucam twórców gry winą za moje prywatne statystyki.
Powiedz mi, jak dobre twoim zdaniem trzeba mieć statystyki, by móc sobie pozwolić na jakąkolwiek krytykę? Zwłaszcza, że przygodę z trójką zaczynałem od k/d na poziomie 0.4, a w ciągu kilku miesięcy poprawiałem się stopniowo, aż doszedłem do 0.8. Gdyby była tu możliwość zresetowania statystyk(no, tylko premium ją ma), pewnie miałbym k/d na poziomie 1. Nigdy nie obrzuciłem twórców gry za swoje statystyki, mówiłem jedynie o tym, co nie podoba mi się w samej grze. Myślisz, że po byciu oburzonym swoimi statystykami i rzuceniu gry, zwyczajnie bym się przerzucił na starszego BF2, w którym gra się jednak trochę trudniej? Nie. Gram w BF2, bo po prostu mi się on podoba.
Powiedz mi jeszcze, co ty nazywasz trollowaniem. Czy jest nim pisanie o tym, co ewentualnie mogło by zostać wprowadzone do danej gry(w tym przypadku BF3)?