LOL! Te
przecinki sam napisałem czerwonym kolorem. Zrobiłem to dokładnie w tych miejscach, w których
Ty nie postawiłeś przecinków. Porównaj sobie nasze posty:
Cytuj:
Masz rację, trzeba być ułomnym żeby nie umieć obslugiwac adblocka, dobrze że się przyznałeś
Cytuj:
Masz rację, trzeba być ułomnym
, żeby nie wiedzieć, że każdy może się czasem pomylić lub o czymś zapomnieć. Dobrze
, że się przyznałeś
Czyli kto tu nie umie pisać po polsku? Kto nie zna zasad interpunkcji?
Ty! Tobie trzeba dopisywać przecinki, nie mnie.
A następnym razem, żeby nikt nie pomyślał, że to admin coś poprawił, nie będę już więcej używał koloru
czerwonego w swoich postach. Jeśli będę miał coś do zaznaczenia, zrobię to
różem, by nikt nie miał żadnych wątpliwości. Pozwalam sobie zarezerwować
różowy kolor dla siebie. Jeśli gdzieś w moim poście widnieje ten kolor, miejcie pewność, że ja to napisałem i żaden admin nie maczał w tym swoich palców.
EDIT: Ty, Kerpal, za to popełniasz najwięcej błędów. Napisałeś pewnego posta:
Cytuj:
Masz rację, trzeba być ułomnym żeby nie umieć obslugiwac adblocka, dobrze że się przyznałeś
Powinien on wyglądać tak:
Cytuj:
Masz rację, trzeba być ułomnym
, żeby nie umieć obs
ługiwac adblocka
. Dobrze
, że się przyznałeś
Potem napisałeś także drugiego posta:
Cytuj:
Antonio naucz się pisać po Polsku to może z tobą pogadam, bo jak narazie to Admin musi za ciebie dopisywać przecinki.
Tutaj także popełniłeś masę błędów. Ta wiadomość powinna wyglądać tak:
Cytuj:
Antonio, naucz się pisać po polsku, to może z tobą pogadam, bo jak na razie, to Admin musi tobie dopisywać przecinki.
Na tej podstawie, każdy już może bezsprzecznie stwierdzić, że to Ty powinieneś zacząć uczyć się języka polskiego, a nie ja. W Twoim profilu jest napisane, że masz dwadzieścia cztery lata. Szesnastolatek zna zasady poprawnej polszczyzny znacznie lepiej, niż Ty. Jak się z tym czujesz?