Ramka napisał(a):
Ja natomiast uwielbiam jak ktoś pisze/mówi: a w COD to jest inaczej; dlaczego nie jest tak jak w BF2; w BFBC2 to było fajnie o CS nie wspominając itd.
Chcecie grać w COD to grajcie w COD, chcecie mieć tak jak w BF2 grajcie w BF2 itd. nie porównujcie BF3 z innymi grami bo to jest bez sensu, nie da się zrobić gry by WSZYSCY byli zadowoleni, by ta gra była zarówno taka jak COD, BF2, BFBC2 i CS w jednym.
Podejdźmy do tego jako osobliwej całości bez porównań, można poprawić ewidentne błędy interfejsu, minimapy czy errorów ale po kiego grzyba porównywać z innymi grami czy realem?
Dla mnie do poprawy jest mało czytelny chat, kiepska Mapa oraz błędy i errory przy ładowaniu gry/mapy. W żadnym wypadku nie wypowiadam się że chat chce taki sam jak w BFBC2 ale uważam że ten jest mało czytelny i czy zmienią jego kolorystykę czy całość to mi już dynda. Jeśli nikt tego nie zmieni to też trudno, trzeba będzie się przyzwyczaić czekając na BFBC3/BF4 itp.
Errory przy włączaniu gry czy wchodzeniu na mapę to prawdopodobieństwo prawie 100% więc są w pierwszej kolejności do poprawy. Wysypywanie się interface też się zdarza wiec powinni nad tym popracować. Brak kolejkowania przy zapełnionych serwerach, dobrze by było by zostało dodane bo upierdliwością jest klikanie jak robot w okno niedołączania.
Dobze gadasz to nie jest żaden CoD CS ani inny pierdoł to jest BF3 zrozumcie to!