Teraz jest 22 kwi 2018, 02:53

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 paź 2011, 13:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 cze 2003, 08:57
Posty: 1005
Lokalizacja: Sosnowiec
Ktoś wie jak zmienić wersje językowa na angielską? Nie mogę patrzeć na to cholerstwo :) Dźwięki można zmienić w menu, ale nie wiem jak zmienić teksty.

_________________
- Eagle Thrust formation target 2800 yards -- begin psch-war operations.
- 700 -- 600 yards -- 500 -- Commence firing.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 paź 2011, 14:02 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2005, 19:40
Posty: 2627
Lokalizacja: Alt Stettin/Birmingham UK
A ja naiwny myślałem, że będzie można wybrać język podczas instalacji :(

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 paź 2011, 14:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 wrz 2005, 18:46
Posty: 989
Lokalizacja: \/\//\\/\//\
A nie można?

To trzeba będzie zdobyć angielska instalke i zainstalowac z kluczem od Pl.

_________________
"Kłótnia na forum jest jak uczestnictwo w
Paraolimpiadzie - Może i wygrałeś, co nadal
nie zmienia faktu, że jesteś niedorozwinięty. "


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 paź 2011, 14:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 lip 2005, 14:41
Posty: 970
Ja na szczęście "naciąłem" się gdy na próbę dodałem i ściągnąłem i zainstalowałem BFBC2 poprzez Origin.
Dzieki temu zorientowałem się, że gra będzie w takiej wersji językowej, w jakiej jest ustawiony intefejs Origina w momencie dodawania gry .
Czyli-wystarczy przed dodaniem zmienić na angielski. Może wystarczy wywalić ściągniętą polską i dodać ponownie, nie wiem. Na szczęście trójkę mam po angielsku :D
Płyt z gram.pl nawet nie dotykałem, mimo ich posiadania, grę ściągnąłem (około 1h przy łączu 25mbit)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 paź 2011, 14:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 kwi 2003, 16:59
Posty: 2604
Z płyt działa ok,wybiera się język przed instalacją

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 paź 2011, 15:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 cze 2003, 08:57
Posty: 1005
Lokalizacja: Sosnowiec
Grę mam kupioną na Originie. Zmienię jego wersję językową i zainstaluję BFa od nowa. Zobaczymy. Dzięki!

_________________
- Eagle Thrust formation target 2800 yards -- begin psch-war operations.
- 700 -- 600 yards -- 500 -- Commence firing.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 paź 2011, 12:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 cze 2003, 08:57
Posty: 1005
Lokalizacja: Sosnowiec
Na dole strony jest opis jak to zrobic manualnie, prosta rzecz.

Ewentualnie:

Jezyk da sie zmienic gdy wejdziesz w folder gry Battelfielda 3..>Origin>Origin Games>Battlefield 3>Data>Win32>Loc
i wymazesz language files,
pl.sb; pl.toc
gdy to wymazales i nie pozostaly angielskie langauage files
en.sb ; en.toc
to startujesz teraz Origin > klikasz prawa myszka na BF3 > i wybierasz Repair Install > automatycznie zostaniesz zapytany w jakim jezyku chcesz zainstalowac gre.

Origin sam naprawi te przez ciebie zmazane "language files" ktore maja ok 1,12Gb... do zassania ;) Job done.

_________________
- Eagle Thrust formation target 2800 yards -- begin psch-war operations.
- 700 -- 600 yards -- 500 -- Commence firing.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 paź 2011, 20:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2002, 05:20
Posty: 2918
Lokalizacja: Piaseczno
Zassana polska wersja przez Origin nie wymaga ściągania tego wielkiego pliku. Tylko rosyjska wersja jest pozbawiona plików en_US.
Trzeba z tej stronki tylko ściągnąć ten drugi pliczek (2,09MB) i jedynie wypakować plik dll.
Zrobic zmiany w rejestrze i już.

_________________
Może usta że każ moż mie obrazk 1px/1px i wysy po jed poscie na mie?
Przecie tyle jest modem 14kbyt :) no i podp max 2 znaki ;>


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 paź 2011, 22:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 cze 2003, 08:57
Posty: 1005
Lokalizacja: Sosnowiec
Piasek! :D Heja!
Faktycznie masz racje. Dziwne jest jeszcze to, ze niektórym wystarczy usuniecie 2 plików PL i BF sobie juz sam radzi wstawiając defaultowe pliki ENG. Nie wiedziec czemu tylko u mnie "patent" nie zadziałał.

_________________
- Eagle Thrust formation target 2800 yards -- begin psch-war operations.
- 700 -- 600 yards -- 500 -- Commence firing.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 paź 2011, 08:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 cze 2003, 08:57
Posty: 1005
Lokalizacja: Sosnowiec
Jeżeli język Origina ustawiony jest na angielski przed instalacją gry, wówczas nic nie trzeba robić - jest po bożemu :)

_________________
- Eagle Thrust formation target 2800 yards -- begin psch-war operations.
- 700 -- 600 yards -- 500 -- Commence firing.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lut 2012, 21:54 
Offline

Dołączył(a): 5 lut 2012, 21:51
Posty: 1
Czy po instalacji BF3 PL z DVD i wybraniu podczas instalacji angielskiego, mamy pełną instalację po angielsku, czy pojawiają się np. napisy po polsku itp?
Dzięki :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2014, 15:15 
Offline

Dołączył(a): 27 sie 2014, 15:09
Posty: 2
Jezyk da sie zmienic gdy wejdziesz w folder gry Battelfielda 3..>Origin>Origin Games>Battlefield 3>Data>Win32>Loc
i wymazesz polskie pliki (najlepiej przenieś je do nowego folderu na pulpicie nie będziesz musiał naprawiać gry ani je przeinstalowywać)-wszystko powinno działać jak należy ;)

Powodzonka bo to ogarnie nawet 5 letnie dziecko :)
8)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2014, 15:17 
Offline

Dołączył(a): 27 sie 2014, 15:09
Posty: 2
A i język Battleloga pozostanie bez zmian :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL