Witajcie,
Jestem el_neco, gdzieniegdzie w czeluściach Internetu znany jako 3r!c. Niestety nie mogę znaleźć bardziej odpowiedniego miejsca na mój temat niż w tym dziale.
Przejdźmy do rzeczy, chętnie dołączę do klanu - mam 24 lata i chętnie pograłbym z ludźmi w tym samym wieku. Z ludźmi którzy rozumieją że są również inne obowiązki niż BF : P
Posiadam własny serwer opłacony do końca stycznia (nie oznacza to że nie będę przedłużał) - 32 sloty RUSH aktualnie, więc mógłbym wejść do klanu z własnym, myślę że dobrym wkładem. Oprócz serwera gry posiadam serwer głosowy mumble który oczywiście mogę udostępnić również
To takie moje ogłoszonko, jeżeli nie znajdą się chętni mnie przygarnąć - serwer dalej jest do wynajęcia. Za friko.
Dla klanów nie posiadających serwera - mogę takowy udostępnić do gry publicznej jak i sparingów. Liderowi udostępniam odpowiednie hasła do zarządzania serwerem.
Serwer można sprawdzić wyszukując go na liście - Games-Hell.pl - serwer znajduje się w Niemczech we Frankfurcie, dzięki czemu pingi dla polaków jak i zagranicznych gości są na bardzo dobrym poziomie.
Nie wymagam żadnych opłat. Jedyne co jest mile widziane to osoby odpowiedzialne.
Zapewniam również serwer głosowy mumble. Zarówno polską lokalizację jak i zagraniczną.
Kontakt w komentarzach, gg: 1685861 lub Origin/BF 3 - el_neco