Oj tam, oj tam..., nie kłóćcie się już.
Ja tak od siebie tylko dodam, iż to, że ktoś sobie nabija staty z kolegami (tak jak nooby na tych filmikach z youtube), to niech sobie nabija nadal. Co to komu przeszkadza - dzieci chcą mieć dużo świecidełek i tyle (w BF4 może dodadzą taką opcję żeby te medale mogli sobie do mundurów poprzypinać

- dajmy taką propozycję Dice, to będą lepiej widoczni przez te błyskotki).
Ważne jest tylko to, żeby publicznie gra toczyła się uczciwie, czyli bez cziterstwa i wykorzystywania bagów.
Pomyślcie logicznie. Co z tego że ktoś zrobił sobie 150tyś. ptaszków pułkownika, a np. ja nie zdobyłem jeszcze nawet 5, skoro i tak jeśli taki pułkownik na normalnym serwerze spotka się z moim to zaliczy killa.
Spotykałem na serwerach poruczników, a nawet niższych rangą w jetach i helkach, od których potrafiłem po 2, 3 razy pod rząd zaliczyć zgona, pomimo tego że latam codziennie i mam prawie 5 ptaszków a oni nawet jednego jeszcze nie mają - naprawdę bywało czasem trudno z takimi sobie poradzić.
Więc niech sobie stu gwiazdkowcy nabijają staty między sobą, a na publicznych serwerach, w normalnej walce i tak będą zapewne free fragami.
Dawniej, na początku, jeszcze czasem zwracałem na to uwagę. Teraz się tylko z tego śmieje, widząc jak statowcy nieporadnie próbują mnie zabijać.