Mofixil napisał(a):
Widać inaczej dopatrzyłem się w kampanii.
Dimą mogliśmy pokierować w misjach (odpowiedniki linii fabularnej Blackburna) jak Comrades, Kaffarov, Rock and a Hard Place, The Great Destroyer, a to już jest niemal połowa gry.
Dima z Blackiem spotkali się w Kaffarovie, tak samo jak rozpiernicz przed posesją gdzie Black sobie po trupach przeszedł czy powtórka z Rock and a Hard Place, to jedno miejsce jest.
Twarzą w twarz spotkali się raz czy 2 razy ale nie zmienia to faktu że połowa gry jest recyklingiem mapy z drugiej postaci.
Dimą tak naprawdę kierowaliśmy w Towarzyszach (Comrades), kiedy mieliśmy uratować Francuzów przed wybuchem atomówki i w misji Kafarow (Kaffarov) kiedy mieliśmy znaleźć Kafarowa. Dima i Henry spotkali się w Kafarowie, kiedy Dima nakłonił Blacka do pomocy w próbie pokonania Salomona (tego z atomówką). W Między młotem a kowadłem (Rock and a Hard Place) kierowaliśmy Blackiem - po śmierci tego Araba w telefonie był kontakt do Kafarowa, więc oddział Blacka wyruszył go sprawdzić. W tym samym momencie zrobili to Rosjanie, więc de facto zgodzę się z Tobą - mapka jest ta sama. Zauważ jednak, że Black był w misji Między młotem a kowadłem, a Dima w Kafarowie - no i jeszcze Blackburn w Kafarowie, po cutscence w której agenci dopytują się o szczegóły przeszukania willi. To w tym momencie Dima nakłonił go do zmiany stron i zabicia Cole'a. Co do Wielkiego Niszczyciela (The Great Destroyer) kierowaliśmy tam Blackiem - agenci opuścili pokój, Black uciekł, przedostał się do pociągu i ścigał Salomona aż do finałowego zabicia go kamieniem (sic!). Chyba każdy zauważył, że 1 misja - Semper Fidelis to środkowy wycinek z Niszczyciela.
Takie info ode mnie
Nie lubię się kłócić, więc przeczytaj to Mofixilu, i jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości to pisz.