Teraz jest 30 lip 2014, 02:55

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 cze 2012, 13:42 
Offline

Dołączył(a): 24 cze 2012, 13:34
Posty: 2
Witam , mam takie pytanie odnośnie Battlefield 3 Premium chciałem zamówić ale nie jestem pewien jak wygląda sprawa odnośnie z tą grą, tak więc "premium" daje mi możliwość gry na 5 dodatkach które są już na stałe , nie wygasają po jakimś czasie? Czy muszę mieć kupioną podstawkę, żeby premium ruszyło?


Zastanawiam się między innymi nad tymi sprzedawcami z allegro , mógłby mi ktoś doradzić żeby mój cd key nie został zbanowany po pewnym czasie...
http://allegro.pl/battlefield-3-premium-pc-cd-key-klucz-preorder-i2414205992.html
http://allegro.pl/battlefield-3-premium-cdkey-klucz-skan-preorder-i2414339846.html

a jeżeli jest potrzebna też podstawka:
http://allegro.pl/battlefield-3-cd-key-klucz-pc-automat-24-7-origin-i2423559201.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2012, 13:47 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2005, 19:40
Posty: 2626
Lokalizacja: Alt Stettin/Birmingham UK
Witam,
zgodnie z regulaminem forum przed napisaniem posta należy użyć opcji szukaj.
Premium daje Ci możliwość gry na 5 dodatkach (tu drobna uwaga, część z nich jeszcze się nie ukazała) i tak musisz posiadać wersje podstawową.
Radziłbym też unikać kodów z allegro. Dlaczego? Odsyłam do przyklejonych tematów.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2012, 13:52 
Offline

Dołączył(a): 24 cze 2012, 13:34
Posty: 2
Tak czytałem trochę na forum ale nie znalazłem wszystkich odpowiedzi na moje pytania, grałem tylko w battlefileda 1942 ... i ta gra bardzo mnie wciągała dlatego chciałbym teraz zakupić 3, też czytałem na temat kodów z allegro ale jeżeli których z sprzedawców ma 0 negatywów na 700 komentarzy i dopisek Orign przy key'u?

Gdybym kupił tego ruskiego BF3 podstawke za 50 zł wiadomo grosz nie śmierdzi i zakupił Premium za to 150 zł (na ruskim można zmienić na polski)

to czy jest prawdopodobne żeby moja konto zostało zbanowane, albo premium nie chciało się zainstalować?

Przepraszam , że zaśmiecam forum takimi pytaniami ale naprawdę nie mam pojęcia.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2012, 14:02 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2005, 19:40
Posty: 2626
Lokalizacja: Alt Stettin/Birmingham UK
Dlaczego mają 0 negatywów już na forum pisano.
Kwestie konta omawiano nie dalej niż w zeszłym tygodniu.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2012, 19:42 
Offline

Dołączył(a): 11 maja 2011, 08:14
Posty: 136
Ruski klucz - jak chcesz grać po rusku, nie ma problemu. Jak zmienisz na Polski - masz bana :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2012, 09:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 maja 2010, 02:46
Posty: 551
Co wam tak modzi zależy, żeby robić złą opinię ruskim kluczom? To co napisał backbone to bzdura


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2012, 09:55 
Offline

Dołączył(a): 11 maja 2011, 08:14
Posty: 136
dedoha napisał(a):
Co wam tak modzi zależy, żeby robić złą opinię ruskim kluczom? To co napisał backbone to bzdura

Nie bzdura. A dlaczego? bo to złodziejstwo.
EA banuje klucze z innych regionów. Rosja nie jest w UE.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2012, 15:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2012, 17:33
Posty: 105
Lokalizacja: Skąd mam to wiedzieć?
Jakoś ja też nie mam zaufania do kluczy Ruskich tak jak użytkownik na górze.
Z powodu ,że Rosja nie należy do Unii Europejskiej to klucze są banowane bo to jest nielegalne i można nazwać też kradzieżą.
Ludzie zrozumcie kupcie ten klucz o 20zł droższy np. Z Origin czy jakiegoś sklepu Empik,MM i będziecie mieli pewność ,że będzie w 100% funkcjonował.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2012, 16:00 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2012, 11:45
Posty: 381
Lokalizacja: Wrocław
jak sie poszuka to bf3 pudelkowy POLSKI jest tanszy niz key na złodziejskim alledrogo ...

_________________
Obrazek

Kpię z pozerstwa, chciwości, głupoty i próżności.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2012, 16:44 
Offline

Dołączył(a): 22 lis 2011, 17:00
Posty: 15
Lokalizacja: WsW
kerpal napisał(a):
jak sie poszuka to bf3 pudelkowy POLSKI jest tanszy niz key na złodziejskim alledrogo ...


Poproszę o linka :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2012, 17:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 maja 2010, 02:46
Posty: 551
backbone napisał(a):
Nie bzdura. A dlaczego? bo to złodziejstwo.
EA banuje klucze z innych regionów. Rosja nie jest w UE.


Widzę, że tak samo jak jak pewien mod tutaj lubisz nadużywać pewnego słowa na Z. Dlaczego kupowanie czegoś gdzieś, gdzie jest tańsze nazywasz złodziejstwem? Ludzie którzy jeżdżą do Niemiec, Belgii czy Holandii kupować auta też są złodziejami? Zastanów się zanim napiszesz coś głupiego, na temat na który nie masz pojęcia. Poza tym najpierw piszesz, że banują tylko po zmianie języka a później, że wszystkie ruskie klucze. Gdyby różnica w cenie była rzędu 20 zł nikt by sobie głowy tym nie zawracał, ale między 55zł a 90, czy 130 z origin to jest coś


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2012, 20:20 
Offline

Dołączył(a): 11 maja 2011, 08:14
Posty: 136
dedoha napisał(a):
backbone napisał(a):
Nie bzdura. A dlaczego? bo to złodziejstwo.
EA banuje klucze z innych regionów. Rosja nie jest w UE.


Widzę, że tak samo jak jak pewien mod tutaj lubisz nadużywać pewnego słowa na Z. Dlaczego kupowanie czegoś gdzieś, gdzie jest tańsze nazywasz złodziejstwem? Ludzie którzy jeżdżą do Niemiec, Belgii czy Holandii kupować auta też są złodziejami? Zastanów się zanim napiszesz coś głupiego, na temat na który nie masz pojęcia. Poza tym najpierw piszesz, że banują tylko po zmianie języka a później, że wszystkie ruskie klucze. Gdyby różnica w cenie była rzędu 20 zł nikt by sobie głowy tym nie zawracał, ale między 55zł a 90, czy 130 z origin to jest coś

Idź przeczytaj EULA produktu, potem się odzywaj.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2012, 20:41 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2012, 11:45
Posty: 381
Lokalizacja: Wrocław
Davidoff

https://www.google.pl/#hl=pl&gs_nf=1&cp ... 80&bih=857


ja kupilem na AREST.pl, ale juz nie ma, dalem, 60zł za wersje pudelkowa POLSKĄ ;]

_________________
Obrazek

Kpię z pozerstwa, chciwości, głupoty i próżności.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 cze 2012, 07:55 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2409
Lokalizacja: Pyrlandia
dedoha napisał(a):
Widzę, że tak samo jak jak pewien mod tutaj lubisz nadużywać pewnego słowa na Z.


Złodziej pozostanie złodziejem, bez względu w jak piękne słówka to ubierzesz. I pokaż mi choć jeden mój post gdzie nadużywam słowa złodziej lub złodziejstwo . Tak ciebie boli jak piętnujemy korzystanie z nielegalnych źródeł ?

Ciekawe dlaczego ...

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 cze 2012, 19:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 paź 2010, 12:19
Posty: 114
Lokalizacja: Grodzisk Wlkp.
JA się przejechałem na ruskim kluczy do bbc2 vietnam - nie polecam ruskich kluczy zresztą jak kto woli wydawać podwójnie to jego sprawa :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL