Teraz jest 6 kwi 2025, 05:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: BF3 premium
PostNapisane: 31 sie 2012, 13:59 

Witam, chciałbym się zapytać, czy bf3 premium wersja (pudełkowa) o ile jest taka, zawiera dodatki z grami na płycie, czy tylko cd-keye, które potem można wpisać na stronie orgin i pobrać grę. A i czy bf3 premium zawiera także podstawkę? Bo coś czytałem, że niestety trzeba dokupić osobno. I co myślicie o tej stronie http://www.fabrykakluczy.pl/gra/battlef ... z-138.html gra niby 130zl.

Tytuł: Re: BF3 premium
PostNapisane: 31 sie 2012, 14:04 
Spamer!

BF3 premium - zawiera tylko dostęp do usługi PREMIUM. Nie ma w środku płytek z dodatkami, bo one wychodzą dopiero w czasie :) 3 z nich jeszcze nie miało premiery :)
Nie zawiera podstawki, trzeba kopic ją sobie oddzielnie, co do fabrykikluczy, ja bym nie ryzykował i kopił za 30zł więcej w empiku/gram.pl etc. :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 31 sie 2012, 14:12 

Dodam jeszcze, że 15 września ma mieć swoją premierę Battlefield 3 Premium Edition (podstawka + Premium w jednym). Na Origin cena 249 zł. ale w sklepach pewnie będzie taniej. Pseudo-sklepy typu Fabryka omijaja z daleka, ich klucze są niewiadomego pochodzenia, a w razie problemu z grą na pomoc "saportu" EA nie masz co liczyć.

PostNapisane: 31 sie 2012, 14:15 

PL_Huzar napisał(a):
Dodam jeszcze, że 15 września ma mieć swoją premierę Battlefield 3 Premium Edition (podstawka + Premium w jednym). Na Origin cena 249 zł. ale w sklepach pewnie będzie taniej. Pseudo-sklepy typu Fabryka omijaja z daleka, ich klucze są niewiadomego pochodzenia, a w razie problemu z grą na pomoc "saportu" EA nie masz co liczyć.

250zł, licząc, że w sklepach po 230 będzie pewnie, to chyba się nie opłaca? Bo premium 150+podstawka 50=200zł

PostNapisane: 31 sie 2012, 14:45 

Właśnie dlatego jestem tak zaskoczony tą ceną na Originie, aż nie chce mi się wierzyć, że taka będzie w dniu premiery... bo to po prostu głupota (albo irracjonalna chciwość) ze strony EA :)
Podejrzewam, że w sklepach typu MediaMarkt czy Saturn cena za BF3 PE będzie może nawet ok. 200 zł albo nawet mniej by to miało racje bytu na rynku biorąc pod uwagę obecne ceny całości ale w osobnych pudełkach. Wnioskuje po tym, że swoją gierkę kupiłem w MM w dniu premiery za 89 albo 99 zł (nie pamiętam) podczas gdy obok w Empiku kosztowała ok. 130. Jednak to i tak zawsze tylko domysły :) Ale durny wywód przeprowadziłem :stupid: :mrgreen:
Z ciekawości - gdzie widziałeś BF3 za 5 dych?

PostNapisane: 31 sie 2012, 14:49 

PL_Huzar napisał(a):
Właśnie dlatego jestem tak zaskoczony tą ceną na Originie, aż nie chce mi się wierzyć, że taka będzie w dniu premiery... bo to po prostu głupota (albo irracjonalna chciwość) ze strony EA :)
Podejrzewam, że w sklepach typu MediaMarkt czy Saturn cena za BF3 PE będzie może nawet ok. 200 zł albo nawet mniej by to miało racje bytu na rynku biorąc pod uwagę obecne ceny całości ale w osobnych pudełkach. Wnioskuje po tym, że swoją gierkę kupiłem w MM w dniu premiery za 89 albo 99 zł (nie pamiętam) podczas gdy obok w Empiku kosztowała ok. 130. Jednak to i tak zawsze tylko domysły :) Ale durny wywód przeprowadziłem :stupid: :mrgreen:
Z ciekawości - gdzie widziałeś BF3 za 5 dych?

Kumpel ma do sprzedania bf3 podstawkę nawet nie odpakowywana w folii :), za 50zł są też klucze (ruskie) ma 3 kumpli grają od premiery i nie dostali jakoś bana, chociaż za duże ryzyko kupować na allegro...

PostNapisane: 31 sie 2012, 18:05 

Na Originie podstawkę zrobili w promocji po 67,45 PLN

Strefa czasowa: UTC + 2