Antonio_@2 napisał(a):
Hmm... Popatrzmy.
Ponad 31k zabójstw, przy czym tylko 267 zgonów. To nie jest możliwe. Zawsze zdarzy się jakiś snajper, którego się nie zauważy, albo jakiś pojazd wroga wystrzeli serię w naszym kierunku. To trochę dziwne. Niemożliwy jest taki stosunek zabójstw do zgonów, no chyba że się jest Białą Śmiercią(Simo Häyhä - po więcej odsyłam do googli, jeśli by ktoś nie wiedział.) Tak więc jeśli ten gracz uczciwie miałby tyle zgonów, miałby też proporcjonalnie od 28k do 32k śmierci. Tak więc już to kwalifikuje go jako oszusta.
A drugą rzeczą jest czas gry - jakim cudem można nabić tyle punktów i tyle zabójstw w tak krótkim czasie jakim jest trzydzieści pięć godzin? Ja więcej czasu poświęciłem tej grze, a nie mam nawet ułamka z tego, co on.
A poza tym, jego nick mówi sam za siebie - Punkbuster-SUXX. Czyli mniej więcej - Punkbuster ssie. A więc widać, że gość robi sobie jaja po samym jego nicku.
Racja, czit ewidentny. Co do Hayha, nie mozna nim być bo jestes podejrzany o cziterstwo. Dzisiaj z 27:0 co niejst jakims wyczynem przez admina zostalem uznany HAXEM i zbanowany.