Teraz jest 23 lip 2019, 07:54

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 gru 2012, 18:10 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Automatycznie zostaje przypisany do Twojego konta :)

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2012, 20:05 
Offline

Dołączył(a): 28 paź 2012, 11:52
Posty: 18
Rock - trochę parszywiec. Wszystko ma za darmo, a zarabia jak książę.

BTW. Jestem skłonny kupnie przez Origin, ale jeśli kupie przez Keye to co może się stać?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2012, 20:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
kerpal napisał(a):
Bo ma placone za to, tzn nie kupuje tylko mu dają gry i kase jakas za reklamę... gosciu zarabia 10 tys miesiecznie i ma jeszcze prezenty za darmo... a ja zarabiam 1500 i sam wszystko musze kupowac... oto Polska wlasnie...

a jakby kupowal na gowno.pl to by byla jakas roznica ?


Ktoś ma więcej ode mnie, o nie to straszne.
Jak robisz za 1500 to rusz dupę i znajdź lepiej płatną pracę. Jak nie masz odpowiednich kwalifikacji to łopata w dłoń i na pewno zarobisz więcej niż 1500.

Nie podoba się, to zrób tak żeby było ci lepiej a nie wchodź innym w portfel. Nie podoba się w Polsce? Jesteśmy w UE, bez problemu możesz wyjechać do któregoś z państw członkowskich i będziesz więcej zarabiał.

Poza tym nie jestem jakimś fanem Rocka, ale nie rozumiem pojazdów po nim. Potrafi się ustawić, doszedł jakoś do tych 250k widzów i zarabia kasę, to że w przyjemny sposób to już jego sprawa. Połowa z Was wolałaby zarabiać grając w gierki, niż siedząc w biurze.

A tak na marginesie to nikt nikomu nie zabrania nagrywania filmów na YT i potem zarabiania na tym. Czujesz że możesz zrobić lepiej od złego Rocka który co miesiąc okrada cię z wypłaty bo przecież musisz przesłać pieniądze na jego konto, to załóż swój kanał wymyśl coś nowego i nagrywaj. Możesz też nagrywać minikrafta, będziesz miał sporo widzów, nie ważne że będą mieli po 9 lat.

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2012, 20:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
ImpossiblePL napisał(a):
BTW. Jestem skłonny kupnie przez Origin, ale jeśli kupie przez Keye to co może się stać?
Jak kupisz na Keye, to możesz dostac permanentnego bana na konto Origin i na wszystkie gry w nim zawarte a nie na gre, tak jak kolega (który kupił na alegro za 20 czy 40 zeta zaraz po premierze 2-3mc) trochę czasu nie grał a jak chciał wrócić i pograć to niemożne się zalogować, ani na Origin ani na BL, nie wiem czy mu hakli konto czy dostał bana, jeden pieron. Ja jak kupuje na allegro bo jest czasem taniej, to zawsze wersja box.
Albo druga sprawa, zaraz po premierze tego PREMIUM na originie 170 zeta - wer. cyfrowa, a kupiłem w MM za ?140? box i gdzie tu logika?

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2012, 20:40 
Offline

Dołączył(a): 28 paź 2012, 11:52
Posty: 18
Na Keye kupiłem kiedyś Minecraft. Do dziś działa bezproblemowo. Kurcze, po głowie mi chodzą dwa sklepy (Keye, Fabryka). Grę kupię w przyszłym tygodniu, boje się, że na Origin się skończy, hmm :(. Zobaczymy. Może znacie jeszcze jakieś sklepy z keyami? ZAUFANE :D!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2012, 21:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Popaczyłem na te keye i wnioskuję:

Battlefield 3 (zwykłe):
Origin: 44,5 zł
keye: 34,9 zł

Premium:
Origin: 95,2 zł
keye: 79,9 zł

BF3 Premium:
Origin: 95,2 zł
keye: 129,9 zł

Sam jestem skąpcem, ale nie aż ****** takim aby się o 10zł gryźć, ryzykować konto kase i przekomarzać się przez 3-4 strony wątku
I właśnie nie cierpię takiego podejścia ludzi że jeden kupił / dostał i mu dobrze, ty kupisz, i akurat na stanie mieli 1000 kluczy OK ale 1 felerny i ty go dostaniesz - dla mnie to za duże ryzyko
A tam w te rocki i rojki i inne pierdołki się już nie wtrącam - kolejne kilka stron wątku - to juz osobna religia i tyle
*czasem mi już nerwy puszczają, sokar wybacz

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2012, 21:04 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2012, 11:45
Posty: 378
Lokalizacja: Wrocław
OPRÓCZ ORIGIN NIE MA LEGALNYCH SAMYCH KLUCZY !!!! czy ty czytac nie umiesz ??

albo kupujesz pudełko obojetne gdzie, byle wersja PL/ENG
albo klucz na origin
albo kupujesz na wynalazkach dorobkiewiczów typu keye , fabryka i czekasz na bana bo to klucze kradzione z rosji...

_________________
Obrazek

Kpię z pozerstwa, chciwości, głupoty i próżności.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2012, 21:21 
Offline

Dołączył(a): 28 paź 2012, 11:52
Posty: 18
No ok. Tylko się modlić aby promocja się jeszcze nie skończyła ;_;.

A czy jeśli kupię na tym komputerzę, a będę chciał grać na moim innym (jest w naprawie) to czy jak najpierw na tym obecnym aktywuję to czy będzie się dało aktywować na tym drugim?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2012, 21:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Ty se jaja robisz ta? Bo ja nie wiem czy udajesz takiego tłuka* czy nim faktycznie jesteś za przeproszeniem.
Chcesz grać na innym kompie, prosze idziesz na drugi komp instalujesz origina logujesz sie ściągasz gre, grasz, tak samo jak na 1, ba nawet się statystyki zapisały, jest to bardzo ważne odkrycie, wyprzedzające twoje pytanie kolejne.
A wiesz co? Jestem z przyszłości i znam kolejne twoje pytanie, odpowiem tez i na te pytanie które zadasz: "Czy posiadając grę na jednym kompie i już na drugim moge z kolegą grać na tym samym koncie abyśmy razem na serwerze pograli?" Odp. NIE, jest to fizycznie niemożliwe, możesz mieć na wielu komputerach zainstalowaną grę, ale możesz tylko na jednym z nich w danym czasie grać / być zalogowanym, działa to jak steam. (w wesji EA)

* dopiszcie sobie zamiennik

Niech żyje ludzka potęga umysłu i przyszły napęd nad świetlny (dla was przyszły) !!!

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Co kupić
PostNapisane: 12 sty 2013, 23:23 
Offline

Dołączył(a): 12 sty 2013, 23:11
Posty: 2
Siema. Chciałbym kupić sobie BF3 tylko nie wiem gdzie i co. Chciałbym oczywiście wersję premium. Znalazłem w tym sklepie dość tanią ofertę, lecz nie wiem którą wybrać bo są np. wersja limitowana i normalna. Ja się w tym gubie więc proszę aby ktoś mi wyjaśnił i polecił gdzie kupić. Daje tu niżej link(nie chce reklamować, sory) co znalazłem. Aha i dodam że mieszkam w Krakowie blisko mam galerię, m1, carrefour więc sklepów nie brakuje. Pomóżcie bo nie chce w ciemno kupować.

klucze. inexus .pl/battlefield-3


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Co kupić
PostNapisane: 12 sty 2013, 23:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2010, 20:08
Posty: 508
Kup albo zwykłe Battlefield 3 czyli samą podstawową wersję, albo Battlefield 3 Premium Edition czyli podstawkę + wszystkie DLC.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Co kupić
PostNapisane: 12 sty 2013, 23:43 
Offline

Dołączył(a): 12 sty 2013, 23:11
Posty: 2
W tym sklepie jak widać brak tego produktu. Znajdę w empiku ?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL