Teraz jest 11 gru 2018, 02:53

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 sty 2013, 19:53 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2013, 19:43
Posty: 2
Witam , jak w temacie mam problem z bf3 . Problem jest następujący zainstalowałem bf3 (samo bf3) następnie wpisałem kod do rozszerzenia premium po czym zaczeła pobierać się jakaś aktualizacja i dodatki (typu Awtgermath itp.) Jakoż że jestem niecierpliwym graczem i chciałem zagrać w bf3 na multi to odpaliłem go ale wyskoczyło powiadomienie nie pamiętam dokładnmie treści ale brzmiała jakoś tak : Jeśli chcesz grać anuluj pobieranie ... no to jak kliknąłem anuluj myśląc że będę mógł pobrać je powtórnie kiedy indziej a tu dupa , Premium mam bo wyświetla mi na stronie +Premium koledzy widzą mnie też jako premium .A teraz skrótowo "Nie mogę pobrać ponownie dodatków jakie znajdują się w edycji premium " Pozdrawiam i proszę i ogromną pomoc jak by ktoś mógł to chętnie dodam na skyp aby mi to wytłumaczył"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2013, 21:39 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Premium Edition, Aftermath ;)
Odinstaluj BF3 + Origina i zainstaluj wszystko raz jeszcze :p

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2013, 21:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Nie ma w kontekstowym menu BF3 opcji INSTALACJA DODATKÓW czy coś?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sty 2013, 22:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sie 2012, 14:11
Posty: 141
Lokalizacja: Newmarket
Witam. W originie jest taka opcja. Każdy dodatek możemy pobrać osobno.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2013, 10:23 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2013, 19:43
Posty: 2
Jak byś mógł powiedzieć to gdzie jest ta opcja czy coś ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2013, 20:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 gru 2011, 20:31
Posty: 346
Klinkij w Origin w okładkę BF3, wyświetli się strona ze szczegółami gry i u dołu jest podział na dodatki, które można sobie osobno ściągać.

_________________
Amor Patriae nostra lex! Sapere aude!
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL