Teraz jest 11 gru 2018, 02:34

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 lut 2013, 06:47 
Offline

Dołączył(a): 30 cze 2011, 02:39
Posty: 54
Witam, czy orientuje się ktoś czy dodatek aftermatch ma większe wymagania od podstawki? Tzn czy jak teraz np gram to będzie mniej fpsów w aftermatchu? Nie mam pojęcia czy to prawda, przeczytałem gdzieś na battlelogu, że niby tak. Proszę o waszą opinię.
PS AK i B2K też się to tyczy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lut 2013, 09:50 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lut 2004, 04:45
Posty: 1597
Lokalizacja: IRL
Po pierwsze to poprawna nazwa dodatku brzmi Aftermath. Po drugie jesli dobrze Ci dziala na podstawce to rowniez dobrze bedzie dzialac w dodatkach.

_________________
Obrazek
Obrazek
http://www.teamofaces.com


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL