Ja osobiście polecam tą gierkę. Również stałem u drzwi wyboru, lecz ja miałem do wyboru CoD lub BF3, nie zastanawiałem się nad tym długo, po tym jak porównałem sobie Multiplayer BF3 a CoD, to od razu wiedziałem w którą grę będę maniaczył. Tak jak ty, BF3 kupiłem dla Multiplayer, i szczerze Ci powiem że sama grafika jest zadziwiająca, wygląd postaci, światło, a o dźwięku to bym się nie nachwalił do końca życia. Mimo że na razie gram na niskiej grafice, gdyż mój komputer mi nie pozwala na wyższą jakość grafiki, to zabawa jest przednia.
1.Z polskimi serwerami jest prawie jak z każdym innym serwerem. Ludność jest przelotna... Grałem na Polskim serwerze gdzie czasami grało po 0/48 a czasami po 48/48 i kilka osób siedziało w kolejce. Zazwyczaj Polskie serwery są oblegane przez polaków którzy chcą pograć z innymi rodakami, więc często Polskie serwery są zaludnione. 2.Wersja premium da Ci wszystkie dodatki, czyli bodajże około 5+ map. 3.Grając w oba, co prawda bardzo mi się spodobał BF4, lecz grafiką mało się on różni. Polecałbym Ci go dużo bardziej od BF3 jeżeli uwielbiasz wielkie mapy, bo jedną mape na BF4 w spory kawałek czasu przechodzisz, EA bardziej się skupiło właśnie na wielkości map, ale jeżeli napisałeś że kupno BF4 narazie odpada, to kup na razie BF3 bo na pewno długo w niego pograsz. 4.Nie mam pojęcia, powinno działać płynnie, ale to są tylko słowa... Poczytaj może na jakiś forach.
|