No i zaryzykowałem i odpaliłem z tym czymś
Faktycznie różnica jest.Wszystko to wyglada znacznie przyjżyściej ,chociaż na nie których mapach i bez tego jest dobrze.
Co najważniejsze nie wywala za to-właziłem na pożądnie zabezpieczone serwery i nie wykopało,może na razie.
Co zauważyłem to to że karta z tym mocniej szumi-nie ma nic za darmo
i temperaturki nie co większe.Czy bedę z tym grał-cholera wie.W sumie moę w mojej Iyamie pobawić się suwaczkami i też bardzo podobny efekt uzyskam,tyle że jak wyjdę z gry to musze użyć funkcji "przywróć ustwienia fabryczne"
bo taka jazda jest z kolorami,kontrastem i gammą.
Na pewno jest to dobre w przypadku kiepskiego monitora.Mam dwa i na tym badziewnym na prawdę fajnie to wszystko jest wyciągnięte natomiast na 120HZ tylko,podkreślam u mnie,kolory stają sie bardziej nasycone i większa głębia-tak u mnie o wygląda.Mimo wszystko fajna sprawa i zastanawia mnie dla czego nie dał tego producent z grą.Widziałem tę grę u wielu ludzi i u każdego wyląda ona inaczej ale to pewnie dlatego że jest tyyyyle monitorów
Tak że dla zainteresowanych.Po kilku godz. gry na serwerze zabezpieczonym a w zasadzie kilku,gdzie w miedzy czasie ktoś dostawał bana za aibota itp. nie wywaliło mnie.Zauważyłem lekki wzrost temperatury na karcie i nic wiecej.Gra uruchamia się bez problemu i szybko można ten Injector FXAA usunąć.