Teraz jest 21 lis 2018, 10:25

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 wrz 2014, 17:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lis 2010, 17:46
Posty: 33
Lokalizacja: Piątek
Witam.Niedawno zakupiłem nową kartę graficzną Gtx 660 która obsługuje DitectX 11.Poprzednia moja karta Gtx 285 obsługiwała tylko directX 10.Teraz wszystko lata na ultra 55-61 FPS.Moje pytanie to czy gdzieś w opcjach można włączyć DirectX 11 czy po zmianie karty opcja DirectX 11 uruchamia się automatycznie?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 wrz 2014, 20:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Gra używa najnowszej dostępnej wersji DX.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 wrz 2014, 20:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lis 2010, 17:46
Posty: 33
Lokalizacja: Piątek
Czyli rozumiem że jeśli odpalę grę to nic już nie musze przestawiać w opcjach gry.A skoro Windows się ostatnio aktualizował wiec mam najnowsza dostępną wersje DirectX 11?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 wrz 2014, 20:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Jak instalowałeś aktualne sterowniki to masz aktualną wersję DX, nie musisz nic przestawiać, w najgorszym wypadku wyperswadować grze że DX11 jest dostępny.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 wrz 2014, 11:16 
Offline

Dołączył(a): 19 wrz 2014, 11:11
Posty: 1
Powiem wam. Myślałem że serwery BF3 po wyjściu 4ki i Hardline poumierają, a tu niespodzianka, wszystko ma się dobrze.. całe szczęście :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL