Teraz jest 19 lis 2017, 03:14

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 lut 2015, 10:34 
Offline

Dołączył(a): 19 sie 2013, 17:22
Posty: 2
Witam serdecznie, zamierzam w tym tygodniu kupić BF'a 3 do grania w multiplayer, jednak chcę wiedzieć czy mi w ogóle pociągnie, na jakich detalach i przy ilu FPS'ach średnio.
Specyfikacja:

Płyta główna: Gigabyte GA-M61PME-S2
Procesor: Amd Phenom II X4 945 3.0 GHz cztery rdzenie
Grafika: Gigabyte HD 6670 1GB DDR3 na szynie 128bit
Ram: 3GB DDR2:
-2GB Goodram GR800D264L6/2G
-1GB elixir 2Rx8.PC2-6400U

Wybaczcie, że nowy temat, jednak innego nie znalazłem ponieważ albo za stary, albo nie ma :3


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lut 2015, 17:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3890
Minimalne detale.
Taniec deszczu jak 60FPS nie będzie spadać do konsolowych standardów.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lut 2015, 19:54 
Offline

Dołączył(a): 19 sie 2013, 17:22
Posty: 2
Mofixil napisał(a):
Minimalne detale.
Taniec deszczu jak 60FPS nie będzie spadać do konsolowych standardów.

Nie rozumiem drugiej linijki, jaki taniec deszczu, możesz jaśniej? :lol:
Jaki przedział FPS'ów mniej więcej?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 lut 2015, 21:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3890
Ralf987 napisał(a):
Nie rozumiem drugiej linijki, jaki taniec deszczu, możesz jaśniej? :lol:

Gdy gra będzie trzymała 60FPS 99% czasu gdzie te 1% to nie stuttery gdy przeciwnik wyskakuje nam na pysk, możesz odtańczyć pełen radości taniec że sprzęt podołał.
Ralf987 napisał(a):
Jaki przedział FPS'ów mniej więcej?

Tak na oko, od 0 do 100.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lut 2015, 13:41 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2015, 13:22
Posty: 5
Witam.
Chciałbym pograć sobie w BF3 ale nie wiem czy mi pójdzie na obecnym komputerze.Na dole podam specyfikacje moje komputerka.
Moje pytanie jest takie czy mógłby ktoś napisać, ocenić, pomóc czy BF3 pójdzie mi na obecnym blaszaku :D
Specyfikacje:
Procesor- Intel Pentium CPU G3258 3.20Ghz 3.20Ghz LGA1
Karta Graficzna- AMD Radeon R7 200 series ( R7 260x 2GB OC ) Tutaj jest problem ponieważ też jest Intel HD Graphic
Ram - 4GB DDR3 1600
Windows 7 64
Płyta główna - LG1150 Gigabyte Ga-H81M-S2
Zasilacz- ATX Fortron 550W
Proszę o jakąś odpowiedź :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 mar 2015, 17:39 
Offline

Dołączył(a): 20 lut 2015, 19:29
Posty: 3
Powinien pójść, tylko nie wiem przy jakich detalach. To już sam musisz sprawdzić. Grałem w Battlefielda 3, polecam, na początku fabuła taka sobie, później się rozkręca. Nie nudzi przede wszystkim :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 maja 2015, 23:05 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Battlefieldy tylko dla multi się kupuje ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 maja 2015, 13:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3890
Blizzard_ napisał(a):
Battlefieldy tylko dla multi się kupuje ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ

Ostatni BF w którym fabuła była znośna to BC2, i to głównie ze względu na jakiekolwiek poczucie humoru.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL