Teraz jest 19 lis 2017, 08:31

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 wrz 2016, 14:58 
Offline

Dołączył(a): 11 wrz 2016, 14:49
Posty: 3
mam pytanie czy battlefield 3 zadziała mi mniej więcej w 30fps na minimalnych?



Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.151019-1254)
Language: Polish (Regional Setting: Polish)
System Manufacturer: Hewlett-Packard
System Model: Presario CQ58 Notebook PC
BIOS: InsydeH2O Version CCB.03.72.07F.02
Processor: AMD E-300 APU with Radeon(tm) HD Graphics (2 CPUs), ~1.3GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 3690MB RAM
Page File: 2969MB used, 4407MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode
karta graficzna AMD radeon HD 6310 graphics


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 wrz 2016, 15:57 
Offline

Dołączył(a): 25 sie 2016, 11:01
Posty: 7
Powinno ruszyć ale przy 30 fps szkoda sie męczyć w ta grę chyba ze na min detalach chcesz kampanie zagrać . Na multi bym sie z 30 klatkami nie porywał bo z lagow nie ruszysz :-) Wbijaj na bf2 przywrócimy życie grze ;-)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL