Teraz jest 17 lis 2018, 10:46

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 wrz 2016, 10:48 
Offline

Dołączył(a): 17 wrz 2016, 10:30
Posty: 1
Hej. gdy włączam bf3 najpierw wyskakuje okno że mam stare sterowniki a naprawdę mam najnowsze i gdy naciskam ,,ok'' gra zaczyna działać jest filmik początkowy i wtedy piszę że mam nacisnąć enter no to naciskam i nic się nie dzieje oprócz powtórki filmiku po kilku sekundach.Proszę o szybką pomoc :(
a i na battlelog już wszystko się naładowało jest przechodzenie i nic się nie dzieje jeszcze raz proszę o szybką odpowiedz


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 wrz 2016, 08:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Specyfikacja komputera i zrzut okna z błędem.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL