WojtaaSs napisał(a):
Cytuj:
Oczywiście nie są to jakieś duże czasy, ale bardzo mi to pomagało, niestety przy asfalcie już nie szło tak fajnie, doskwierał mi ten brak 160 naboi w magazynku
Przykład żałosnego wpływu BC2 na zmianę podejścia do infantry... Niestety sprawdza się to o czym kiedyś rozmawiałem z Grubberem - EA games nie tworzy już gry w której trzeba posiadać jakieś umiejętności tylko gry, do których siadają trolle, biorą rkm'a i z ciągle wciśniętym fire biegają po całej mapie... Gdzie te czasy BF'ów od 1942 do 2142...
@Dominiko: Wypowiedziałem się odnośnie filmu. A co do Twojego pytania - pograłem dwa dni z Balbinem i wywaliłem tego śmiecia (co nie zmienia faktu że mieliśmy doskonałą pompę z tej gry i prostoty zabijania w niej
)
Ty mówisz o mnie jeżeli chodzi o to podejście do infantry, i jakiś wpływ jaki wywiera na mnie bc2? Zaczynasz być coraz bardziej śmieszny, odpowiadasz na każdy post, zawsze masz coś do powiedzenia, usiłujesz pokazać innym jakich to ty graczy znasz, czyli jednym słowem wszczynasz flamewar'a. Tak się składa, że w bc2 grałem około miesiąca czasu, bo padł mi komputer. Oczywiście nie wiesz też tego, że byłem graczem każdego Battlefielda, z wyjątkiem bc (konsole, nie posiadam) i bc2 tylko około miesiąca. Ale oczywiście waćpan musi oceniać ludzi po tym, czy siedzą 24/dobe na TS'ie, znają "profesjonalnych" graczy, i oczywiście od kiedy są na forum. A propos umiejętności, gdybym ich nie posiadał, prawdopodobnie zamykałbym listy na serwerach, a to mi się nie zdarza, ale co ja wiem! Zaraz powiesz że jestem trollem (co już powiedziałeś i poszedł raport), bo gram medykiem, i cóż z tego że mam dobre ratio itp. "cisnąc na full auto", przecież nie robię tego co najlepszy gracz, WOJTAS! CO to za hańba dla wielmożnego Pana Wojtasa. Toż to poniżej poziomu. A tak na serio, to nie musisz każdego porównywać do siebie i twoich znajomych, bo to dla niektórych (dla mnie też) obraza. Najpierw krytykujesz to, że jest łatwym celem itp. Nie możesz niczego docenić? Ale cóż, nie będę z tobą dalej dyskutować (żeby nie było, że nie mam kultury itp. to nie używałem zwrotów grzecznościowych, a robię to w prawie każdym poście, bo szanuję PRAWIE każdego użytkownika, ale widocznie ty jesteś takiego pokroju, że to dla ciebie za dużo).