Teraz jest 27 lis 2024, 01:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 sty 2012, 22:00 

OK.
Ma pytanko.
Czy np można przełożyć na jednym koncie ubranie z jednego na drugiego żołnierza?(te kupione)

PostNapisane: 4 sty 2012, 23:33 

Prakong napisał(a):
OK.
Ma pytanko.
Czy np można przełożyć na jednym koncie ubranie z jednego na drugiego żołnierza?(te kupione)

Nie

PostNapisane: 9 sty 2012, 16:59 

Niczego nie można przesuwać pomiędzy kontami.

BTW. Sprzedam konto w BFP4F info na priv albo w Małej Giełdzie :)

PostNapisane: 11 sty 2012, 21:28 

leo1234 napisał(a):
Witam:)
Czy wie ktoś z doświadczenia jak dokładnie działa Front Line Medic.
("Train yourself to act as a spawn point for any team mate who dies nearby. You receive no points for team mates who respawn on you.")
Są sytuacje gdzie parę razy odradzam się przy tym punkcie co ustawie, a czasami tylko raz i potem mnie wywala do bazy. Od czego to zależy? Tak samo, czasem dużo osób się koło tego pokazuje, a bywa też tak, że się czeka i czeka. Oczywiście przy ok 30/32 graczy na mapie.

Z góry dzięki za wyjaśnienie.

PS. Co sądzicie to tych ulepszeniach? Dużo się zmieniło i moim zdaniem w niektórych przypadkach na gorsze, a w szczególności wzmocnienie czołgu i apc. Dla kogoś kto wydaje majątek na takie gry to nie problem, ale dla mnie owszem:P

Ja gram medykiem, Front Line Medic fajna sprawa dostajesz flare ktora po rzuceniu pali sie przez jakiś czas robiąc za spawn point dla wszystkich ktrzy w jej poblizu zginą. Wiec jak jestes sam na tylach wroga to nikt sie nie odrodzi. Fajnie jak sie rzuci gdzies np na dachu w poblizu flagi wroga, ogolnie najlepiej sie sprawdza przy obronie i atakach na flagi. Nie wiem z czego to wynika ale rowniez zauwazylem ze czasem ginac blisko flary juz sie na niej nie odradzam tylko w bazie. Moze to jakis bug, a moze wrog ja niszczy.

PostNapisane: 22 sty 2012, 20:44 

Obrazek
Czy jest jakaś osoba która może mi to choć trochę wyjaśnić bo np. jak wziąłem helikopter to mogłem latać a jak granat to nic.Jak zrobię umiejętność granatów dymnych to jak ich używać trzeba kupić? itp.. Jestem assaultem. A poza tym jakieś informacje na temat tego asfalta (czy lepszy od snajpera co może wyjątkowego robić itp.)
ps. Sorry jestem zielony i nic nie wiem. Ten screen to nie z mojego konta.

PostNapisane: 22 sty 2012, 21:16 

Witam ;)
Jeżeli chcesz używać granatów musisz je przenieść do tego paska na dole gdzie masz bronie, a znajdziesz je w zakładce weapons - > invenotry. Oczywiście po uprzednim wytrenowaniu tego.
Assault ma skrzynkę z amunicją to jest to takie zielone coś:P Jak to rzucisz gdzieś to pomagasz swojej drużynie i sobie w dostarczeniu ‘ammo’.
Latanie helikopterem i samolotem, karabinek w czołgu i rakiety w APC też wymagają pkt treningu. Co do tych ikonek, co są pod samolotami za dużo Ci nie powiem, bo nie korzystałem z nich nigdy.
Na początek powinno Ci to wystarczyć i z czasem (ok 10 lvl) zobaczysz, że c4 albo gps zupełnie zmieniają poziom gry;]
A w sumie jakby ktoś zamierzał jeszcze coś dokładniej opisać to niech wspomni o „mortar strike combat awateness”, bo szczerze powiem, że ja żadnej „tactical icon”, to nie widziałem jak mi mortar na łeb leci:P
Pozdrawiam

PostNapisane: 23 sty 2012, 16:45 

Dzięki za odp. A combat ten gosciu z tablicą i zegarkiem to podkładanie ładunku wybuchowego (widziałem podobne)? Nauczyłem się tego ale nie wiem jak to podstawić?
PS. czy możecie wszystko choć odrobinę co wiecie trier 1 objaśnić

PostNapisane: 23 sty 2012, 17:16 

Przejrzyj temat od początku.

PostNapisane: 24 sty 2012, 16:51 

Witam Panie i Panów :) To chyba jedyne polskie forum o tewj grze ktore jest aktualne :) wiec chcialbym na poczatek napisac ze pierwszy raz gram w bf'a i tu moje pytanko co dla snajpera , jakie treningi ? i czy jest gdzies opis poszczegolnych treningow dla snajpera lub innych klas ? Czy moze ktos wie co kazde z nich znacza ?:)

PostNapisane: 24 sty 2012, 17:27 

pl Szq1 napisał(a):
Przejrzyj temat od początku.

PostNapisane: 24 sty 2012, 22:10 

przejrzalem kilka razy :) no ale jak wy piszecie w waszym jezyku "bf" to wiesz no co ja mam zrozumiec :)

PostNapisane: 25 sty 2012, 15:42 

Jest asfalta, ale stare wydanie, więc nie zarzucaj mi że się pytam i czy ktoś mi powie czy ten gościu z tą tablicą obok i zegarkiem to ładunek wybuchowy jak go użyć, kupić, wźąć bo nie wiem("nauczyłem" się tego)

PostNapisane: 27 sty 2012, 17:56 

Co do grania w ta gre no to musisz wybrać kim chcesz być czy chcesz być typowym assultem itp. Czy typowym snajperem ( to tez zależne od mapy )
Moja odpowiedz jest jedna z racji tego ze gram 4 typami postaci w każdej w każdej klasie postaci przyda ci się umiejętność szybkiego przemieszczania to po 1
Po 2 to gra zespołowa wiec nie możesz mieć wszystkich funkcji
Ale może zacznę od mojej 1 postaci jaka był inżynier !
Inzynier 2 wersje def i offe,
Deff zacznijmy od tego czy od skillow typu szybkiego biegania to podstawa musisz umiec szybko zwiac przed czołgiem
Lista:
-miny min 2
-pociski do rpg min 4 chyba ze ktos ci podrzuci ammo ale nie licz na to Malo kto to robi
-musisz mieć shotguna obowiązkowo inna każda inna bron jest do D. i ma mala moc razenia już na pewno zapomnij o SMG bo wystrzelasz duzo amunicji
- jeśli chcesz kierowac czołgiem to min 50 naboi nie mniej inaczej nie ma sensu
-1 rakieta to min
Itp.
Offe :D zapomnij o minach posiadaj shotgun ten podstawowy
Duzo rpg
Granatów max 1 mina :D
I umiejtenosc szybkiego chodzenia i biegania no i ta opcja żebys wiedział skad do ciebie strzelaja
Nie martw się o amunicje 24 naboje pozwola wygrac ci runde spokojnie majac shotguna w wersji 870
Jeśli przebiegasz gdzies przez ulice uzywaj klawisza F żebyś wiedział czy ktos nie celuje ci w plecy przydaje się

PostNapisane: 28 sty 2012, 17:20 

Czy może mi ktoś objaśnić chociaż trier 1 do assaulta bo na forum są ale to stare, BŁAGAM BO JUŻ TU PROSZĘ I PROSZĘ I NIKT MI NI POMÓGŁ!
Obrazek

PostNapisane: 28 sty 2012, 18:34 

Wklej chociaż tier 1 to przetłumaczę jutro lub za tydzień.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2