Teraz jest 19 lis 2018, 20:01

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 kwi 2011, 19:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Eeee tam sranie w banie ^^

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 kwi 2011, 19:33 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
Eleanor napisał(a):
Rozbrajają mnie Ci czołowi "Latacze".
Bez makro by sobie taki nie poradził. Patrz -> Jurand.

zaraz będzie pyskówka NSZ o przykład, no cho się z Nim zmierz bez makro!
luuuuuuuuuul

Odezwał się ziomek, którego nikt nie widział na EA Polska, a teraz robi temat "pro screeny", pokazując ile rekrutów nakosił w BFP4F :D just sayin

Cytuj:
Monster kill bombą (5kils)

XD

edit: To była metafora taka, no ale nie ważne :?

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Ostatnio edytowano 13 kwi 2011, 22:15 przez _Dominiko_PL, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 kwi 2011, 19:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
EA Polska jest ujowy xD Zawsze mam tam lagi :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 kwi 2011, 20:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
_Dominiko_PL napisał(a):
Eleanor napisał(a):
Rozbrajają mnie Ci czołowi "Latacze".
Bez makro by sobie taki nie poradził. Patrz -> Jurand.

zaraz będzie pyskówka NSZ o przykład, no cho się z Nim zmierz bez makro!
luuuuuuuuuul

Odezwał się ziomek, którego nikt nie widział na EA Polska, a teraz robi temat "pro screeny", pokazując ile rekrutów nakosił w BFP4F :D just sayin

Cytuj:
Monster kill bombą (5kils)

XD


No tak, ale nie pcham się nigdzie i nie ustawiam tak ludzi, żeby nazywano mnie najlepszym pilotem w Polsce czy na świecie.
A co to EA Polska, nasza klasa? Nie było mnie tam to nie istnieje?

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 kwi 2011, 21:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
_Dominiko_PL napisał(a):
Eleanor napisał(a):
Rozbrajają mnie Ci czołowi "Latacze".
Bez makro by sobie taki nie poradził. Patrz -> Jurand.

zaraz będzie pyskówka NSZ o przykład, no cho się z Nim zmierz bez makro!
luuuuuuuuuul

Odezwał się ziomek, którego nikt nie widział na EA Polska, a teraz robi temat "pro screeny", pokazując ile rekrutów nakosił w BFP4F :D just sayin

Cytuj:
Monster kill bombą (5kils)

XD

A czy jest jakiś zakaz dotyczący zakładania tematów ?
Ja na EA Polska nigdy nie gram, z powodu adminów, o których nie trzeba nic mówić, i jakoś nie wstydzę się tego, bo ten serwer to nie wyznacznik dobrego gracza, wręcz przeciwnie.

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 kwi 2011, 21:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lip 2010, 17:32
Posty: 317
Lokalizacja: Biegun Zachodni
tak propo latania: jakie macie ustawienia sterowania do samolotu? gram na myszce, ale dużo osób preferuje joystick. da ktoś screena...
(mam 12-klawiszowy, jeden suwak i tzw. "grzyba" coś tak jak w psp, ooooo taki: http://img99.imageshack.us/i/joystick1.jpg/?a=j&ci=-1&rt=6)

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa
Kliknij, by odkryć mroczną prawdę...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 kwi 2011, 22:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Jak masz joya, to proponuję na nim latać ;]

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 kwi 2011, 10:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
ciastkoibeza napisał(a):
tak propo latania: jakie macie ustawienia sterowania do samolotu? gram na myszce, ale dużo osób preferuje joystick. da ktoś screena...
(mam 12-klawiszowy, jeden suwak i tzw. "grzyba" coś tak jak w psp, ooooo taki: http://img99.imageshack.us/i/joystick1.jpg/?a=j&ci=-1&rt=6)

Ale na joyu trzeba się nauczyć latać, jeżeli wcale nie umiesz nim latać, to proponuje najpierw opanować samo latanie, potem zabijanie.

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 kwi 2011, 11:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Nie bój się o jego latanie, ma bf'a 2, moduje więc musi umieć latać ;]

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 kwi 2011, 12:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
Tak, ale to zależy na czym latał, jeżeli latał na myszce, to na joyu będzie musiał opanować podstawy.

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 kwi 2011, 14:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lip 2010, 17:32
Posty: 317
Lokalizacja: Biegun Zachodni
ciastkoibeza napisał(a):
tak propo latania: jakie macie ustawienia sterowania do samolotu? gram na myszce, ale dużo osób preferuje joystick. da ktoś screena...
(mam 12-klawiszowy, jeden suwak i tzw. "grzyba" coś tak jak w psp, ooooo taki: http://img99.imageshack.us/i/joystick1.jpg/?a=j&ci=-1&rt=6)

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa
Kliknij, by odkryć mroczną prawdę...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 kwi 2011, 16:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sty 2011, 16:13
Posty: 696
Lokalizacja: Kielce
ciastkoibeza napisał(a):
ciastkoibeza napisał(a):
tak propo latania: jakie macie ustawienia sterowania do samolotu? gram na myszce, ale dużo osób preferuje joystick. da ktoś screena...
(mam 12-klawiszowy, jeden suwak i tzw. "grzyba" coś tak jak w psp, ooooo taki: http://img99.imageshack.us/i/joystick1.jpg/?a=j&ci=-1&rt=6)

Jaki był sens tej wypowiedzi ?
Nie bardzo rozumiem, co chciałeś nam pokazać tym, że pogrubiłeś lekko kawałek tekstu.
Jemu chyba chodziło o ustawienia latania na joyu, więc po co to cytować :omg: ?
Hahahahahahahaha jaki fail ( z mojej strony ), nie zauważyłem że Ty zacytowałeś swój własny post, w celu uzyskania odpowiedzi. :lol: :lame:

_________________
"Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 kwi 2011, 16:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lip 2010, 17:32
Posty: 317
Lokalizacja: Biegun Zachodni
niech będzie. chodzi mi oto, że nie pytałem się o wybór joy/klawiatura/myszka, tylko o najlepsze możliwe ustawienia.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa
Kliknij, by odkryć mroczną prawdę...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 kwi 2011, 17:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
To ja powiem obrazkowo...
TA WAJCHA CO SIĘ RUSZA JAK PACNIESZ służy do manewrowania samolotem, góra dół, i na boki ^^
A przyciski do wedle gustu, potrzebny Ci ppm lpm do tego zmiany perspektyw czyli te f9 f10 f11 i f12, na resztę możesz jakieś makra nagrać ;p

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 kwi 2011, 21:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lip 2010, 17:32
Posty: 317
Lokalizacja: Biegun Zachodni
dobra trochę to oczywiste w sumie... :oops: ale czułość jak najlepiej ustawić, bo ja mam bez przerwy problemy - albo nie przyspiesza, albo nie daje w górę itd.

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa
Kliknij, by odkryć mroczną prawdę...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL