Teraz jest 22 wrz 2018, 03:18

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 paź 2012, 21:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 wrz 2012, 21:51
Posty: 47
Ja daje pierwszą lub siódmą kartę najczęściej mi coś dropnie wtedy. Dzisiaj na pierwszej na koncie jakims kolegi pogralem i mu wlasnie czapeczke wygralem. Więc te dwie karty polecam :twisted: aha jak ktos gra niech mnie do znajomych da :) konto:Zarazak


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 paź 2012, 00:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 paź 2012, 10:41
Posty: 112
Lokalizacja: Polska ;)
Swoich nie mam ale proszę mojego kolegi 2 dni pod rząd:
Obrazek
Obrazek

_________________
Obrazek
http://progamers.com.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 paź 2012, 06:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
tak wiara na pewno pomoże ci w losowaniu :? Ale może poradzicie jakiś sposób jak losować, które karty najczęściej dają forevery? I proszę nie potępiajcie mnie za to, że chce wreszcie coś wylosować na zawsze :(

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 paź 2012, 16:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 wrz 2012, 21:51
Posty: 47
Ja jak dwa posty wyżuj napisalu korte 1 i 7 polecam ja :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 paź 2012, 13:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Właśnie stosuję tę taktykę i pięknie działa.Dzięki Zarazak. :D

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 paź 2012, 14:01 
Offline

Dołączył(a): 12 paź 2012, 13:27
Posty: 19
Ja wylosowałem na stałe snajperkę M14 EBR.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 paź 2012, 13:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 wrz 2012, 21:51
Posty: 47
No problemo :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 paź 2012, 19:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 paź 2012, 10:41
Posty: 112
Lokalizacja: Polska ;)
Dzisiejsze losowanie:
http://img707.imageshack.us/img707/1861 ... 023312.png

Sorry za kolory coś z Frapsem mam nie tak

_________________
Obrazek
http://progamers.com.pl/


Ostatnio edytowano 28 paź 2012, 19:09 przez szymon08, łącznie edytowano 1 raz
Zbyt duży rozmiar obrazka.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lis 2012, 12:25 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2012, 14:29
Posty: 92
Lokalizacja: Nowa Dęba
Ha!W miesiąc dropło mi mundur wojsk inżynieryjnych i kominiarka z wzorem szczęki.Ale i tak nie używam bo mam polskie

_________________
"Jeśli coś jest niemożliwe do wykonania,dajcie to zrobić Polakom"-Napoleon Bonaparte


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lis 2012, 11:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Wiem, ze nie na temat, ale wiecie jak wejść na stacje paliw na Basrze :?:

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lis 2012, 17:07 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Raczej się nie da.Było by to bez sensu siedziec w tej stacji i klepnac kogoś kto obok przechodzi

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lis 2012, 09:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Parę razy widziałem jak tam siedzieli widziałem 2 miejsca, z których dałoby się tam wskoczyć tylko, że na wet na szybszym sprincie ni h**a nie doskakuję. :(

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lis 2012, 10:19 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Może trzeba na kogoś wskoczyć, albo zrobić rocket jumpa.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lis 2012, 12:43 
Offline

Dołączył(a): 1 paź 2012, 14:29
Posty: 92
Lokalizacja: Nowa Dęba
A no właśnie też mnie to ciekawi....Pare razy widziałem takich typów.Próbowałem pare razy i za diabła nie wskoczy.Może trzeba palnąć c4 żeby gościa z teamu wyrzuciło na dach?

_________________
"Jeśli coś jest niemożliwe do wykonania,dajcie to zrobić Polakom"-Napoleon Bonaparte


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lis 2012, 15:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 paź 2012, 10:41
Posty: 112
Lokalizacja: Polska ;)
Ja wiem jak bo sam tam wskakuje ;)
Wystarczy dać bieganie na 2 poziom rozpędzić się na samej górze parkingu podskoczyć dwa razy (raz przed wybiciem a za drugim razem trzeba się odbić na barierce) jak ci się uda to lądujesz na daszku :lol:
Na początku może nie wychodzić ale trzeba próbować ;) :D 8)

_________________
Obrazek
http://progamers.com.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL