Teraz jest 16 lip 2018, 08:51

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 gru 2012, 19:53 
Offline

Dołączył(a): 18 kwi 2010, 21:48
Posty: 2
Witam, jak ustawić obraz na cały ekran w laptopie bez zmiany rozdzielczości, czy tak się da w ogóle? I czy da się zrobić coś żeby obraz po zabiciu mnie przez kogoś się nie przycinał, muli mi wtedy przez 7sek a przez 3 ostatnie normalnie już chodzi, to wada w grze taka czy przez sprzęt tak?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 gru 2012, 21:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Dyman napisał(a):
Witam, jak ustawić obraz na cały ekran w laptopie bez zmiany rozdzielczości, czy tak się da w ogóle? I czy da się zrobić coś żeby obraz po zabiciu mnie przez kogoś się nie przycinał, muli mi wtedy przez 7sek a przez 3 ostatnie normalnie już chodzi, to wada w grze taka czy przez sprzęt tak?

1.W ustawieniach masz pole ,,Uruchom na pełnym ekranie''. Wystarczy kliknąć(chociaż nie wiem, czy nie trzeba włączyć na nowo gry) i masz.
2.Nie da się tego ustawić. :( Będzie ci muliło jak będziesz miał słabego, przeciążonego neta albo słabego kompa, ale nie wiem czy kupno nowego coś pomoże. To po prostu wada gry :(

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 gru 2012, 21:17 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
To nie jest wada gry tylko sprzętu i netu.Nie polecam gra na pełnym ekranie bo to porostu obniża fpsy których nieraz na gorszym sprzęcie jest jak na lekarstwo.

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 gru 2012, 14:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Rass napisał(a):
To nie jest wada gry tylko sprzętu i netu.Nie polecam gra na pełnym ekranie bo to porostu obniża fpsy których nieraz na gorszym sprzęcie jest jak na lekarstwo.

Nie rozumiem jak można grać na zmniejszonym ekranie. Przecież wtedy gra jest gorsza :|

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2012, 20:14 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Hahaha dobry żart kolego.Graficznie różnicy ja osobiscie nie widze a tylko wiecej fpsów bierze ale to twój wybór

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2012, 20:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Mówię o tym, że się skupić nie można jak się ma okno a z tyłu pulpit, ale nic. Spróbuję.

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sie 2013, 09:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
bo się wczytują charaktery..

co do sprawy, obraz w grze na cały ekran, w skrócie wystarczy podczas gry nacisnąć kombinacje klawiszy alt+enter, jeśli natomiast masz windows 7 i występują "paski" na pełnym ekranie znajdziesz to w panelu nvidia, jeśli posiadasz gf.

jeśli dobrze pamiętam to w tym miejscu:
Obrazek

paski również, jeśli dobrze pamiętam występują, gdy w grze masz inną rozdzielczość ustawioną, niż docelową ekranu.

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL