Teraz jest 21 sty 2021, 10:10

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: bug z mundurem
PostNapisane: 27 sty 2013, 22:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lut 2011, 18:02
Posty: 8
Lokalizacja: Warszawa
sprawa wygląda tak, że zawsze jak gram, to niezależnie od strony po której walczę, mój soldat popyla ruskim mundurze. wygląda to trochę komicznie, bo jest murzynem. spotkał się ktoś kiedyś z tym ?
+ na niektórych serwerach wszystkich widzę w podstawowych skinach, ale jak mnie ktoś zabije to na pasku info pokazuje mi się jego setup

_________________
http://www.bf2stats.net/player/311368045/
takie tam staty


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sty 2013, 16:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Jest tak, ze jak grasz US to masz mundur US, RU to mundur RU tylko ty się widzisz inaczej. Też tak mam.

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sty 2013, 20:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lut 2011, 18:02
Posty: 8
Lokalizacja: Warszawa
Tzn. moja ikona przy lvl'u zawsze ma czapkę rosyjską, a jak nosiłem standardowy mundur, to jak patrzyłem na jego ręce (jak trzyma broń ) i potem naciskałem f on ciągle był w rosyjskim uniformie (GRA PO STRONIE US !!!) :twisted:

_________________
http://www.bf2stats.net/player/311368045/
takie tam staty


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sty 2013, 20:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Abyś lepiej zrozumiał: Gdy sobie grałem moje wspaniałe popiersie przy levelu także maiło ruski mundur rence i jak nacisne F wszystko ruskie, ale inni widzieli mnie po amerykańsku.
Wniosek: Gra jest do wrzyci, bo masz takie błędy oraz wiele, wiele innych.

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sty 2013, 19:25 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Ja mam taki bug że popylam i pokazuje mi popiersie inne niz ja mam, to norma(dla mnie) przyzwyczaiłem sie do tego.Chyba aż tak bardzo nie przeszkadza to w rozgrywce??

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sty 2013, 20:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
W rozgrywce to przeszkadzają cioty z aimem i 200 tysiaczkami sam wiesz czego na koncie-dlatego albo umawiamy się z rodzicami: pasek=PC pod BF3, albo sami kupujemy albo jak ja BF jakiś inny ( ja zamówiłem Vietnama podobno zayedwabisty ;) )

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sty 2013, 21:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lut 2011, 18:02
Posty: 8
Lokalizacja: Warszawa
Starego vietnama ? jak tak to ja chętny

_________________
http://www.bf2stats.net/player/311368045/
takie tam staty


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2013, 14:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
pokrop napisał(a):
Starego vietnama ? jak tak to ja chętny

Otrzywiście

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL