Teraz jest 26 wrz 2018, 04:45

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 mar 2013, 21:11 
Offline

Dołączył(a): 21 mar 2013, 20:57
Posty: 1
gdy wchodzę na stronkę bf:p4f loguje się klikam zagraj teraz czekam aż się załaduje gra i po czym jak się załaduję to klikjam graj teraz i troczę się ładuje i wywala mnie na pulpit oto link to screen shoota http://imageshack.us/photo/my-images/14 ... uudmw.png/
proszę o pomoc




michalinio92


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 mar 2013, 13:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 paź 2012, 10:41
Posty: 112
Lokalizacja: Polska ;)
Przeinstaluj grę ;)

_________________
Obrazek
http://progamers.com.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 mar 2013, 07:20 
Offline

Dołączył(a): 26 mar 2013, 07:04
Posty: 1
Witam

Wczoraj gra śmigała jak zawsze, a tu dzisiaj niespodzianka:

Po zalogowaniu się i kliknięciu "graj" pojawia się: "zainstaluj dodatki przeglądarki" z niby paskiem postępu, ale nic się nie dzieje i nic nie jest na tym polu aktywne. Przeglądara to Chrome i szczerze mówiąc, to nie mam pojęcia co mam zainstalować za dodatki. Po rozszerzeniach nie mogę nic wywnioskować.

Może miał ktoś coś podobnego i pomoże mi wybrnąć?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 mar 2013, 07:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Jak się instaluje grę to tak jest. BFP4F to właśnie te ,,dodatki'', może byłą aktualizacja i musisz sobie grę zaktualizować.

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 mar 2013, 02:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 paź 2012, 10:41
Posty: 112
Lokalizacja: Polska ;)
Na chwile obecną dodatek na Chromie nie działa jak powinien (nie instaluje się lub się sypie jeśli ktoś go ma) polecam inna przeglądarkę ;)

_________________
Obrazek
http://progamers.com.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 mar 2013, 08:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
U mnie działa normalnie :D

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 maja 2013, 12:34 
Offline

Dołączył(a): 29 maja 2013, 12:30
Posty: 1
Witam, mam następujący problem. Komputer łączy się z netem poprzez "sztywny" proxy i port 8080, czy można jakoś w grze zmienić żeby gra na nim chodziła? Może jakaś sztywna modyfikacja w pliku gry? Dodam że chodzi mi o grę w pracy :) Gra nie uruchamia się do końca, jestem przekonany że to przez brak połączenia z netem.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL