Witam
Piszę pewnie kolejny temat związany z tym problemem, ale w każdym nie znalazłem rozwiązania. Jakieś 5-6 miesięcy temu grałem ostatni raz w bf-a i działał mi znakomicie, zero kicków i zrywania połączenia. Teraz grając w tą grę dosłownie chce mnie trafić 'kurwica'. Po wejściu na serwer po 1-2 min gry wywala mnie pb po czym go aktualizuje. Wchodzę na grę pięknie działa, pb już nie wywala a tu nagle trach wyskakuje, że 'Pojawił się problem z twoim połączeniem' po czym wywala do menu serwerów. I tak w kółko raz pb raz połączenie. Nie wiem co już robić już wszystkiego próbowałem, reinstalacja bf-a nie pomogła, aktualizacja pb pomaga chwilowo po czym jak napisałem wyskakuje błąd z połączeniem, próbowałem nawet instalować najnowsze sterowniki do neta, ale też nie pomaga. Internet mam 8 mb więc nie powinno być problemów.
Za błędy oczywiście przepraszam i oczekuje na odpowiedzi. Może formatowanie systemu pomoże i zmiana windowsa z xp na 7 ?
Chciałem jeszcze zapytać jak sprawdzić logi w pb czy coś takiego to może je wu wkleję od razu.
|