Ja bardzo lubię klasę INFANTRY, podoba mi się
Thompson SMG, wiem że na dystans nie istnieje, ale podoba mi sie jak kosi z bliska
Do tego 2 granaty ( które są moją ulubioną bronią )
Recoilless rifle - troszke długo się przeładowuje, ale przeciw czołgom jest nieocenione
Jeepa w pełnym pędzie trafić troche trudniej (jednak nasadkowe w niszczeniu jeepow wymiatają).
Klucz jest świetny przy naprawie czołgów, można praktycznie całą mapę grać jednym czołgiem (taktyka hit n' run
). Naprawiamy i znów
(no i oczywiście przyje... też kluczem można
)
Rifleman - maszyna do mordowania,
garand - dystans i CC (close combat - bagnet, ew. kula w klate), granaty ręczne (ka-booom
no i oczywiscie mega ******* nasadkowce
Dokładnie nie liczyłem ile nasadkowych potrzeba na jeden czołg. Wiem, że kiedyś wystrzelilem ok. 5 nasadkowych i kilka ręcznych (w miedzyczasie przeładowywania garanda) i czołg odleciał - mógł nie mieć full HP ale jednak 5 nasadkowych to dużo
No i na koniec snajper - ich
karabin sam w sobie potęga - w rękach dobrego dzika 5 fragów na 1 magazynku. Ale lag plus duża ruchliwość i jest klasyczne nara
pistolet - hmmm jak to pistolet, w bańke 2 kulki ubiją, w klate czasami magazynek nie starcza
Katana/nóż - klasyczna broń zagłady - raz widziałem jak kolunio wpadł na iwo jimie z samolotu na jeepa pełnego ludzi - 3 ciosy i wyrżnął wszystkich
No i
trotyl ofkorz
po prostu przegięta siła, doskonały do zastawiania pułapek na flagach, wejściach na drabiny, do bunkrów, a także do technik kamikadze
Mój ranking: Infantry => Rifleman => Sniper