Teraz jest 24 paź 2018, 07:48

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: 43' na płycie
PostNapisane: 27 gru 2009, 01:14 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2009, 07:53
Posty: 10
Lokalizacja: Śląskie
witam!
mam małe pytanko
pare lub paręnaście dni temu Dice ujawniło wymagania i przy tym podalo ile gra bedzie zajmować, bylo tam takze ile gra bedzie zajmowac w wersji pudełkowej tzn ze taka wersja wyjdzie, data premiery coraz szybciej sie zbliza a ja chcialbym ja kupic wasnie w tym dniu
moje pytanie brzmi nastepujaco:
wiecie moze gdzie bf'a 43' bedzie można kupic , sprawdzałem czy w empiku ale nie bylo jej w zapowiedziach( było tylko bf bd2)
(wersja cyfrowa bedzie ostatecznym rozwiazaniem ale poki co opieram sie ze wyjzie wersja pudelkowa i taka wlasnie zamierzam nabyć)
jeżeli już był taki temat to przepraszam (nie znalazłem go) i prosze mnie do niego skierowac


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 sty 2010, 20:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2003, 18:07
Posty: 561
Cytuj:
a ja chcialbym ja kupic wasnie w tym dniu

No i co to za problem? Złożysz zamówienie tydzień przed premierą w wybranym przez ciebie sklepie no i...to wszystko przecież.

_________________
In Soviet Russia, lolis fap to YOU! || Best thing about HD anime? HD boobs. Gives a better definition to the curves.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sty 2010, 22:43 
Offline

Dołączył(a): 2 sie 2006, 13:26
Posty: 656
Lokalizacja: Starachowice
A potwierdzili w ogóle że BF1943 będzie wydany na nośnikach? Myślę, że raczej dostaniesz pudełko a w środku... kod do ściągnięcia gry z EA Store.

_________________
Obrazek
PL4FC- | www.pl4fc.net | #PL4FC @ Quakenet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sty 2010, 17:10 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2009, 07:53
Posty: 10
Lokalizacja: Śląskie
Minimalne wymagania sprzętowe dla silnika Frostibte na PC dla BFBC2 i BF1943:
Procesor: Core 2 Duo @ 2.0GHz lub podobny
RAM: 2GB
Karta graficzna: GeForce 7800 GT / ATI X1900 lub podobne
Ilość pamięci RAM na kar. graf: 256MB
System operacyjny: Windows XP
Wymagane miejsce na dysku: 15GB dla wersji cyfrowej z EADM, 10GB dla wersji na płycie (BFBC2)
10GB dla wersji cyfrowej z EADM, 4GB dla wersji na płycie (BF1943)


Zalecane wymagania sprzętowe dla silnika Frostibte na PC dla BFBC2 i BF1943:
Procesor: czterordzeniowy
RAM: 2GB
Karta graficzna: GeForce GTX 260 lub podobne
Ilość pamięci RAM na kar. graf: 512MB
System operacyjny: Windows Vista or Windows 7
Wymagane miejsce na dysku: 15GB dla wersji cyfrowej z EADM, 10GB dla wersji na płycie (BFBC2)
10GB dla wersji cyfrowej z EADM, 4GB dla wersji na płycie (BF1943)

Po przeczytaniu wymagań sprzętowych byłem bardzo zaskoczony informacją o ilości wymaganego wolnego miejsca na dysku w przypadku instalacji Battlefielda 1943 w wersji na płycie (DVD). Czyżby EA zdecydowało się wypuścić wersję pudełkową BF43 z płytą zamiast np. wersji z kodem do EADM?



Te 4 GB na płycie, niby tyle ma ważyć kod do ściągnięcia?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sty 2010, 22:04 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
kod nic nie waży, ściągasz spakowaną gierkę, a wersja na płycie jest nagrana... na płycie! czego tu nie rozumiesz?

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 sty 2010, 17:55 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2009, 07:53
Posty: 10
Lokalizacja: Śląskie
mog wiem że kod nic nie wazy to była taka przenośnia, chodzi mi o to ze po co DICE napisało "4GB dla wersji na płycie (BF1943)"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 sty 2010, 20:03 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
Bo gra nie instaluje się z płytki do RAMu tylko na dysk twardy i potrzeba na nim 4GB miejsca na to. Capiche?

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 sty 2010, 09:57 
Offline

Dołączył(a): 9 sie 2009, 07:53
Posty: 10
Lokalizacja: Śląskie
tia


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL