Teraz jest 15 sie 2018, 02:00

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 maja 2013, 15:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 kwi 2013, 23:10
Posty: 5
Lokalizacja: Krasnystaw
Witam, :wink:

Dzisiaj chciałem pograć sobie w bf'a 43, mam go już 2 lata ( pełną wersję!), i problem brzmi tak:
Dziś go odpaliłem i zauważyłem, że mam jakimś cudem triala aa nie pełną wersję, nie wiem co się stało miałem najwyższą
rangę, a teraz mam szeregowca WTF???!!, pierwszy raz mi się takie coś przydarzyło :(.

Bardzo proszę o pomoc :( :(

Dodam jeszcze, że nie mam już mapy: Super territory ( Coral Sea). :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 maja 2013, 20:46 
Offline

Dołączył(a): 16 lip 2010, 10:45
Posty: 668
Być możliwe że twoje konto PSN jest zbanowane,
lecz nie jestem tego w 100% pewien, napisz do pomocy technicznej
http://www.support.ea.com/

@Edit

Sprawdź czy jest opcja ,,wyczyszczenia statystkyk'' lub przeniesienia licencji na daną grę pomiędzy kontami PSN
Być możliwe że ktoś tobie sobie bezkarnie wszedł na konto i przeniósł licencję.
Na Xboxie360 jest taka możliwość, więc może jest i taka możliwość na PS3


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 maja 2013, 15:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 kwi 2013, 23:10
Posty: 5
Lokalizacja: Krasnystaw
Sprawa wygląda tak:

Po trzech dniach nie uruchamiania ps3 włączyłem BF'a 43, i wszystko wróciło do normy:

odzyskałem mapę coral sea i rangę. Napiszę do pomocy technicznej, bo to jest jakieś chore, jeżeli chodzi o "zbanowanie konta" to na 100% jestem pewny że, to nie to ponieważ, stracił bym wszystkie osiągnięcia w grach typu BF w których dotychczas grałem, a to mi się tylko wydarzyło w tym jednym ( 1943 ).

Ale na razie jest wszystko dobrze, i będę szukał na ten błąd jakiegoś wytłumaczenia. :)

Dzięki za odp. I temat uważam do zamknięcia " Na razie". :D

A tak naprawdę to wydaje mi się, jeszcze dodam, że dostałem bana nie wiem dlaczego hehe :lol: :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 maja 2013, 21:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 kwi 2013, 23:10
Posty: 5
Lokalizacja: Krasnystaw
Niestety, ale problem wrócił :( ,

Naprawdę nie wiem o co chodzi, może EA ma jakiś problem z serwerami, po 4 dniach to samo co było wcześniej :cry:

Jeżeli ktoś może spotkał się z tym samym, to proszę pisać.

Z góry, dzięki. :wink:



Jakby coś to pisałem już do pomocy technicznej i nic nie mogli powiedzieć na ten temat :?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL