Teraz jest 22 lis 2024, 21:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 paź 2004, 12:50 

Mam takich pare pytań.
1.Gdzie jest ten amerykanski samolot transportowy?
2.Gdzie sa niemieckie łodzie podwodne?
3.Dlaczego nie ma zadnych serwerów z planszami co sie dzieja na pacyfiku?
4.Dlaczego na wiekszosci serwerów admini wykopują wszystich (a szczególnie mnie) ale tylko na tych klanowych.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 13:28 

2. Bodajże Reineubung.
3. Trzeba będzie zaczekać na upgrade do .66 - straszna padaczka na mapach z pacyfiku - wywala do windowsa
4. Bo grając w FH, pamietaj by nie kampować w nieprzejmowalnych bazach, a także nie kraść sprzętu w nieprzejmowalnych bazach. Także niemile widziane są kamikaze na czołgi.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 14:31 

Do 3- mi sie nic nie dzieje z tymi mapami.
Do 4-nic takiego nie robilem poprostu gralem. Przed chwila grałem ktoś robił kick-voty i wykopało wszystkich.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 15:06 

Dodam jeszcze,że U-Boot'cika można spotkać również na Desert Rose... (tylko troszkę ciężko nim wypłynąć z doku,ale to inna historia :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 15:14 

1. Nie za bardzo wiem o co chodzi... C-47 Dakota uzywaja Brytole na kilku mapkach (np. Operation Supercharge)
2. Np. Desert Rose
3. Wczoraj gralem na Saipanie, bylo wporzadku. Pozniej takze na Midway i... objawil sie w pewnym momencie bardzo powazny bug. Gdy Japonczycy straca prawie wszystkie spawny (na wyspie oraz okrety), pozostaje jeszcze jeden - na bombowcu... Niestety jesli dojdzie do krytycznego momentu i bedzie chcialo sie tam zespawnowac np. 10 chlopa, to 3 dostanie sie do samolotu (bo tyle jest miejsc), reszta wypadnie z samolotu, jednoczesnie nabijajac TK pilotowi bombowca :(.
4. Niekoniecznie admini a automat. Jeszcze nie zdarzylo mi sie aby jakis admin wykopal mnie. Jednak zdarzylo sie, ze w przyplywie niefortunych wydarzen mialem ujemny wynik. I tu zalezy, w zasadzie wiekszosc serwerow do niedawna byla ustawiona na kopanie za -4, wczoraj jednak gralem gdzie kopalo za jakiekolwiek wejscie na ujemne punkty (czyli juz od -1).

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 15:50 

1.Jest na sector 318
2.Desert rose i reinenbung
3.Ja byłem świadkiem masowego kicka na tarawie z 20 osób zostało 6.
4.Jak wyżej.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 16:13 

No chodziło mi o C-47 jest na sector 318 ale wie ktoś czy jest gdzieś indziej? I co oznacza tam w rogu (status broni) tam jest ile skrzyn z amunicja i jakis spadochron i pisze -1. Co to oznacza? I jak można zamkność dzwi bez trzymania spacji (wogóle bez trzymania tylko wcisnac guzik).

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 16:20 

Ilosc skrzyn oznacza ile mozesz zrzucic zapasow aminicji z samolotu. Otworzyc drzwi da sie tylko raz, niestety nie zamykaja sie, zrobili to glownie z powodu noobow, ktorzy nie wiedzieli jak otwierac drzwi w FH 0.5x - masowe deathy w Ju-52 na Krecie. Wtedy to trzymalo sie fire - drzwi sie otwieraly, puszczalo - zamykaly. W 0.6 zrezygonawno z tego na rzecz jednego przycisniecia - otwarcie i pozostawienie takiego stanu. Poprostu pewnie silnik BF nie rozroznia zmiany stanow powcisnieciu fire'a...
Moim zdaniem lepiej by wypadlo sterowanie drzwiami jak w barce, ale chyba tego mapowania klawiszy nie da sie podczepic pod samoloty :?.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2004, 17:36 

Teraz po przytrzymaniu fire drzwi się zamykają i zapala się czerwona lampka.

Strefa czasowa: UTC + 2