Sgt.Moody -> Chryste, czlowieku! Jesli kiedykolwiek mialem ochote zagrac w CoD, nawet UO, to ta wypowiedzia skutecznie zniecheciles mnie do tej gry. Granie MP, to nie tylko sama gra, ale tez i gracze oraz atmosfera... jak widac dwoch ostatnich rzeczy brak.
Poza tym powinines sie ugryzc w jezyk, bo wypowiadasza sie na podforum FH, a ten mod, i to nie tylko w mojej opinii, bije na glowe CoD, jesli chodzi o podejscie do wszelkiego typu maszyn.
Sgt.Moody napisał(a):
po pierwsze to co za geniusz mowi ze sa po 2 3 pojazdy chyba nie grales pojazdow jest 2 3 w jednej bazie
Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem (dot. wypowiedzi GOKU o 2-3 pojazdach
na strone).
Sgt.Moody napisał(a):
dzwieki jak z kiblaa
Nie wiem nigdy nie sprawdzalem, ale widze, ze jakies doswiadczenia w tej materii juz posiadasz.
Sgt.Moody napisał(a):
muzy nie ma
Muza jest (menu, ladowanie mapy itp.)... tyle ze po cholere mi muza juz na samej mapie MP?
Sgt.Moody napisał(a):
grafika te drzewa jakby orygami
Tjaa, jasssne, a drzewka z CoD porazaja jak roslinnosc w Chrome'ie.
Sgt.Moody napisał(a):
a czolgi jeepy to juz szkoda slow
Modele pojazdow w BF sa jedne z lepszych jakie widzialem - z uproszczeniami, ale do przezycia. Moze jeszcze tak dobre modele sa w addonach do OFP.
Sgt.Moody napisał(a):
a juz nie wspomne o wybuchach
A co w nich nie tak? To jest gra, a nie hollywodzki film. Tym sposobem, strzelajac z bazooki do Tygrysa, ten powinien wyskoczyc 10m nad ziemie, zrobic salto, pol obrot i wyladowac na wiezy. Nie tedy droga.
Sgt.Moody napisał(a):
wiecie czemu polska jest tak zacofana
Wiem, o czym sam dales swiadectwo swoja osoba.
Sgt.Moody napisał(a):
chcecie wojny to grajcie przynajmniej w medal of honor
Ja nie chce zadnej wojny, ale jesli chcesz pograc sobie w cos bardziej realistic, a nie arcade, to polecam OFP... albo FH
- tutaj Medal i CoD naprawde wymieka.
Sgt.Moody napisał(a):
wiem bo gralem na tym mario przez neta
Cos Ci jednak nie wierze, bo niby jak mialbys w to zagrac nie majac gry?
Sgt.Moody napisał(a):
ciagle tylko bunny hoping
Chyba nie wiesz skad wzielo sie to okreslenie
BH w calym BF1942 nie ma, sa jedynie podskoki, ale co z tego?
I na koniec przydatny link, tak na przyszlosc:
http://so.pwn.pl/