Teraz jest 22 lis 2024, 21:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2004, 22:49 

Ok skoro wszyscy już mówią co wiedzą to powiem i ja.
O to screen który zrobiłem na treningu naszego klanu:
Obrazek

Jednakże nie wiem z kąd sie wzięło. Powiem tylko, że alianci muszą zająć niemiecką bazę, a niemcy ją odbić, a potem sobie pograć troche i sie pojawi. A lata się nim dzikoooooooooooo i ten kto nad nim zapanuje zasłuzy u mnie na szacunek bo ja zupełnie nie mogłem złapać równowagi tym czymś, poza tym lata tak szybko ( jak się rozkręci ) że w ułamku sekundy przeleci sie z jednego końca na drugi mapy. Oprócz charaktersystycznego ruchu obrotowego można nim wykonywać coś jak szusy ale nie wiem jak to robić bo mi wychodziło to spontanicznie. Coś jak strefowanie. To tyle...chcecie poltać to wpadnijcie kiedys do nas na trening, może znów się uda...

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2004, 22:58 

A zapomniałem dodać ( lol) - w UFO jest już jeden pasażer, który wszystko obsługuje, niestety nie można się go pozbyć...tu macie jego rysopis:Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2004, 23:43 
Oldboy Battlefield.pl

powiedz wiecej o flagach jakie pozostale flagi musza byc?

jak zdobywac w jakiej kolejnosci...

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2004, 09:21 

Ja latalem tym cudem na porzedniej wersji FH - ale tam mozna bylo go "uruchomic" tylko kopiujac spreparowany plik dla Alpenfestung - takze nie mam pojeciac co trzeba robic w tej wersji FH aby sie pojawil (bo faktycznie na serwach czasem mozna spotkac UFO pojawiajace sie juz bez zadnych cheatow).
Obrazek

Latalo sie tym nawet fajnie, ale zeby zapanowac trzeba latac na joy... choc kolega opanowal lot UFO uzywajac myszki :). Jesli dobrze pamietam, to trzeba delikatnie manewrowac, bo inaczej pojazd dostaje szalu, a w polaczeniu z jego "pancerzem" zabawa konczy sie po 4 sekundach "tancow" ;). Bodaj, sterowanie orczykiem (ruder) odpowiada za strafe'owanie, zas wychylanie manetki w lewo i w prawo - za ruch obrotowy (w poprzednim FH pamietam, ze os obrotu znajdowala sie poza UFO, a wiec bylo to dodatkowe utrudnienie). Oczywiscie ciag odpowiada za wysokosc (czy moze lepiej - poruszanie sie w pionie).

Zabawy z prowadzeniem jest coniemiara, niestety kazde proby wyladowania konczyly sie katastrofa i nie wazne, ze nawet bardzo delikatnie pojazd byl stawiany na ziemi (klania sie Windows Lander - pamieta ktos? :lol:). UFO mozna zniszczyc wystrzeliwujac do niego dwa magazynki z Colta, a wiec pancerz jest raczej umowny.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2