Teraz jest 22 lis 2024, 21:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 sty 2005, 11:48 

(Z góry przepraszam, że ten post pojawia się po raz drugi, ale i tu chciałem, by ludzie wiedzieli)

Miejmy nadzieje, że słowa- do wszystkiego, do niczego - się nie sprawdzą, gdyż podjąłem decyzje w sprawie sekcji w naszym klanie. Mam nadzieje, że nasz klan nigdy się nie rozpadnie, a kolejne sekcje i nowi ludzi powinni to utrwalić, więc po pierwsze: Od dziś istnieje oficjalna sekcja Lineage2 w naszym klanie, po drugie każdy chętny do poprowadzenia nowych sekcji do zwycięstwa niech zgłasza się do mnie. Ludzie od nas z klanu mogą być w dowolnej liczbie skecji, jednak wolał bym, aby nie byli więcej niż w dwóch, ponieważ, więcej może komplikować sekcje liderom. Po trzecie wyrażam zgode na utworzenie sekcji: Desert Combat, Battlefield Vietnam, Battlefield 1942 oraz Call of Duty, jedynym warunkiem do założenia sekcji w naszym klanie jest zebranie minimum 5 chętnych osób do gry. Sekcja taka będzie mogła bez ograniczeń korzystać z naszego forum, strony www oraz team speaka, jeśli chodzi o server to tylko skecje związane z
BF1942 i modami mogą liczyć na niego narazie Inne gry też chętnie zaakceptujemy, ale trzeba to wcześniej przedystkutować.

Wraz z dniem dzisiejszym oznajmiam, że nasza kampaniia zostaje zamknięta z powodu rezygnacji naszych sojuszniczych klanów, kłopotów z server i zbyt małej liczby osób zapisanych do kampanii, a także nowych patchów FH, które burzą naszą chronologię bitew, jednak kampania powróci! Misumy tylko poszukać większej ludzi chętnych do wzięcia udziału lub pomocy w kwestii organizacyjno technicznej.

Wszystkie osoby zainteresowane jaką kolwiek częścią tego postu prosze o kontakt na moje GG: 9256406 albo na Skype ( pod nickiem GambitEF).

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2005, 13:52 

GL&HF!
Teraz to widze bedzie EF-Multiklan :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2005, 15:29 

A dopóki nowe sekcje nie powstaną, zapraszamy do gry w FH na naszym serwerze (póki stoi). Na razie może być nieco rozstrojony, jako że kręcimy na nim mały filmik-niespodziankę, ale i tak zapraszamy.
Nazwa: >EF-FH< Clan Server
IP: 62.93.43.56:14567
Jeśli ktoś chce pomóc w kręceniu filmu - również zapraszamy, tyle, że na TS (195.82.160.10:8767 hasło: scenaonly) w celu omówienia roli. Kręcimy dziś wieczorem.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2005, 18:24 

Oby tak dalej EF! I ja również życzę powodzenia (a co do sekcji L2,to szkoda,że nie gramy na tych samych serwerach,bo to by stwarzało dużo możliwości :( Wiem,miałem zagrać na tym greckim,ale na jakiś czas Escape Server wrócił,a tam mi się gra najlepiej - ktoś powie,że są dość wysokie "rate'y",itp,ale po prostu uwielbiam ten serwer za klimacik - na razie znowu leży,bo są problemy techniczne,a admin wyjechał i nie ma jak odpalić ponownie :/ )
Pozdrawiam serdecznie i witam EF-Multiklan :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2005, 00:10 

LOL, chętnie przygarniemy was jako sekcje :D:D:D
A tak na serio to my też nie gramy już u tych Greków, przenieśliśmy się na taki Czeski server, bardzo milutki. Tak BTW to stworzyłem u nas forum o Lineage, więc jak wy też gracie to zajrzyjcie tam troche, może powymieniamy się dośwadczeniem, albo moze macie fajniejsze screeny czy coś ...tak czy inaczej zapraszam!

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2005, 07:59 

Właśnie wylookałem :) (screeny jakieś zarzucę w temacie o...Escape Server :) )

PS.Swoją sekcję L2 też mamy :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2005, 14:35 

Ja jednak zostałem na LagWars i trzyma mnie tam tylko najlepszy na servie klan "Riders Of Destiny"

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2005, 16:22 

TOPIC O LINEAGE - pisczcie tam tutaj tylko o FH

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2005, 20:41 

Ale ten topic jest o nowych sekcjach EF a co za tym idzie L2 tesh. Chyba nie jest aż taki wielki off top.
PS:trzeba podtrzymywać temat na topie :wink:

Strefa czasowa: UTC + 2