Teraz jest 29 lis 2024, 05:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 20:19 

No ba, pewnie że gram w FH :) Moze nie codziennie ale gram :) Tylko, że mam inny nick. Jak wróce na stare śmieci to zmienie na gambit, ale póki co szukajcie mnie pod francuskim brzmieniem :D BTW najczesciej gram na rihenbung i foy :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 20:43 

lol gambit, lol

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 20:57 

Gambit napisał(a):
No ba, pewnie że gram w FH :) Moze nie codziennie ale gram :) Tylko, że mam inny nick. Jak wróce na stare śmieci to zmienie na gambit, ale póki co szukajcie mnie pod francuskim brzmieniem :D BTW najczesciej gram na rihenbung i foy :)

Le Dupae ?

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 22:58 

Czyli FH liga wystartowala.....good to hear that :D (Joke :P ).
<zaprzeęga swój 5kb/s modem i odpala Prochorowkę 8) >

lol Cegua z Gambitem...lol :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 01:14 

Kurde ludzie co tu sie dzieje? :D
Przychodzi Gambit, Sziti kupuje mika :lol: , cegua odzywa sie na forum :!: i jeszcze pod tym wszystkim dopisuje sie Legi0n... czuje sie jak na forum EF :D:D
(reaktywacja Gambit? ;P)

lol Cegua z Gambitem & Legi0nem...lol :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 13:44 

no dobra, teraz za kazdym razem jak wejde na jakis serek to bede pisale elo gambit, no i wiem zeby go szukac tylko u niemcow.

btw: lol EF, lol

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 14:15 

LOl arien lol cegua lol shiti aaa legion hmm legion tez lol ^^
To co, może zalożymy jakiś mały topic na forum Sprawy klanowe EF-FH gdzie gacek bedzie opierdalał ariena za SPAM a cegua wrzucał linki do stron z wirusami czy innym bzdurami, legion nie mieszajac sie w żadne kłótnie wyrażał by swoje radykalne zdania ( jak on to robił to ja nie wiem), no a shiti jak zwykle sluchajac glosu serca pisal o wielkich wizjachco do EF, po czym przychodzil veynar bo objawic prawde o naszym niemmy klanowiczu, iz jest to dziewczyna :D Gruppen wpadł by raz na tydzień powiedziec o jakims miliatary show i o tym, ze servera narazie nie bedzie, ale ze ogolnie jest zajebiscie :D Jakubass jak zwykle nie w temacie :P A nail bardzo zapracowany. No ale jeszcze nie wymienłem gwiazdy :D Gwiazdą show by Grey-man, który jak zwykle wszystko "torpedował" a to znaczy, że z góry skazywał wszelkie plany na zagłade probując przekonac nas, że ... "to nie ma sensu ://"

LOL Gambit, lol...

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 14:15 

Idźcie spamować gdzieś indziej :evil: (albo zreaktywujcie się i spamujcie sobie na swoim forum :P )

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 15:04 

To miała by motywacja ?

Wiesz ^^ ale drugi raz juz taki fart sie nie trafi :D Jimi już nie zrobi stronki, gruppen nie da servera a ASTER nie uzyczy team speaka...

No ale zawsze można gołebi pocztowych uzywac.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 17:10 

Gambit napisał(a):
LOl arien lol cegua lol shiti aaa legion hmm legion tez lol ^^
To co, może zalożymy jakiś mały topic na forum Sprawy klanowe EF-FH gdzie gacek bedzie opierdalał ariena za SPAM a cegua wrzucał linki do stron z wirusami czy innym bzdurami, legion nie mieszajac sie w żadne kłótnie wyrażał by swoje radykalne zdania ( jak on to robił to ja nie wiem), no a shiti jak zwykle sluchajac glosu serca pisal o wielkich wizjachco do EF, po czym przychodzil veynar bo objawic prawde o naszym niemmy klanowiczu, iz jest to dziewczyna :D Gruppen wpadł by raz na tydzień powiedziec o jakims miliatary show i o tym, ze servera narazie nie bedzie, ale ze ogolnie jest zajebiscie :D Jakubass jak zwykle nie w temacie :P A nail bardzo zapracowany. No ale jeszcze nie wymienłem gwiazdy :D Gwiazdą show by Grey-man, który jak zwykle wszystko "torpedował" a to znaczy, że z góry skazywał wszelkie plany na zagłade probując przekonac nas, że ... "to nie ma sensu ://"

LOL Gambit, lol...

omg ignorancie, zapomniales o czarnym ktory wyplynol i jeszcze nie przyplynol ale za to gra jego brat siwy 8)

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 17:56 

Cytuj:
Gwiazdą show by Grey-man, który jak zwykle wszystko "torpedował" a to znaczy, że z góry skazywał wszelkie plany na zagłade probując przekonac nas, że ... "to nie ma sensu ://

Lepiej chyba nie mozna bylo okreslic Greymana :P

PS: Cegua, niezle szalejesz :!: tyle Twoich postow to ja tu dawno nie widzialem :D

Ostatnio edytowano 29 sie 2005, 18:50 przez Arjen7, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 18:48 

eeeeeeeeeee nie spamujcie tyle bo komus w neo limit sie skonczy :lol: (ja nie mam tego przblem mam neo bez lumitu)

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 19:55 

:wink: pozdro dla starego EF-FH :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2