Teraz jest 20 kwi 2021, 05:18

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 gru 2008, 16:10 
Offline

Dołączył(a): 23 sie 2008, 20:38
Posty: 4
Witam. mam problem mianowicie z modem Forgotten Hope 2 ( z najnowsza wersją 2.15). Jestem bardzo " zajarany " ty modem bo opowiada o moim ulubionym konflikcie ( 2 wojna światowa ) i aż mnie w dupsku ściska jak nie mogę sobię w to pograć. Mianowicie ściągnąłem pełna wersje FH2 2.15., ściągnąłem patcha 2.1 do 2.15 i pliki do serwera windosowego ( mam XP) i nie wiem jak mam zrobić aby działało ? Proszę o pomoc ! z góry dzięki.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 gru 2008, 17:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2005, 17:50
Posty: 485
Lokalizacja: Grodzisk Maz.
ehh, no to jedziem od poczatku...

2.1 < 2.15 wiec jesli dobrze sie doliczysz to 2.15 jest wersja najnowsza i raczej wersja wczesniejsza (2.1) ciezko ja spaczowac.

Pliki do serwera nie sa Ci potrzebne, chyba ze chcesz stawiac serwer dedykowany (a z calkowita pewnoscia zakladam ze nie).

FH Wiki napisał(a):
What you need to play FH2

Forgotten Hope 2 is a total conversion modification of Battlefield 2.

What you do need

* Battlefield 2 patched to v1.41.
* A computer capable of meeting Battlefield 2's minimum requirements, running Windows 2000, XP, 2003 or Vista.
o 2GB of RAM is recommended for Vista.
* Approx 1.2GB of free disk space on the volume on which Battlefield 2 is installed.


What you do not need

* Any Battlefield 2 expansions (Special Forces, Euro Force or Armoured Fury).
* Battlefield 2142.
* Battlefield 1942
* Forgotten Hope for Battlefield 1942.
* The Battlefield 2 editor or mod tools.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 gru 2008, 19:04 
Offline

Dołączył(a): 23 sie 2008, 20:38
Posty: 4
a BF2 gram już ponad rok ale nigdy nie robiłem moda więc dlatego jestem taki ciemny w tych sprawach :( sorry. ciezko ja spaczowac ? o co kaman ? serio w tych sprawach jetem nijaki ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 gru 2008, 19:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2005, 17:50
Posty: 485
Lokalizacja: Grodzisk Maz.
Po prostu mowie ze 2.15 to wersja najnowsza i jeśli masz instalke 2.15_full to żadnych paczy nie potrzebujesz.

Cytuj:
a BF2 gram już ponad rok ale nigdy nie robiłem moda

Współczuję ;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 gru 2008, 19:17 
Offline

Dołączył(a): 23 sie 2008, 20:38
Posty: 4
no dobra. powiedzmy że zainstalowałem już all itp. wbijam się, włączam i biorę grę wieloosobową i np. rankingowe i żadnych serwów ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 gru 2008, 19:18 
Offline

Dołączył(a): 23 sie 2008, 20:38
Posty: 4
nie ma rankingowych.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 gru 2008, 20:50 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 sie 2005, 21:49
Posty: 785
Lokalizacja: nadbużańska dzicz
A no raczej nie ma, wiec zaznaczenie opcji "rankingowe" w filtrach nie wróży wielu wyników.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 mar 2009, 16:15 
Offline

Dołączył(a): 25 mar 2009, 15:32
Posty: 1
Zainstalowalem FH2 2.15 gdy chce dolaczyc do serwera wyswietla mi ze mam stara wersje gry niemam pojecia co zrobic ma ktos jakis pomysl o ile wiem 2.15 to najnowsza wesja FH2


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 mar 2009, 16:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 kwi 2003, 16:59
Posty: 2604
Zainstalowałeś FH2 2.15 i patch do BF2 1.41?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 kwi 2009, 11:01 
Offline

Dołączył(a): 3 kwi 2009, 10:52
Posty: 1
Hmm a czy do zainstalowania FH2 potrzebuje jakiegoś dodatka? (Special Forces, Euro Force or Armoured Fury)


Bo instaluje wszystko ladnie itp. na samego BF2 i nie dziala o.0


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 kwi 2009, 13:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lut 2009, 06:19
Posty: 118
Lokalizacja: Pińczów
A zainstalowałeś patcha 1.41, jeśli zainstalowałeś to wejdź w moje dokumenty/battlefield 2 i usuń folder mods.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 kwi 2009, 17:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2005, 17:50
Posty: 485
Lokalizacja: Grodzisk Maz.
oRe napisał(a):
Hmm a czy do zainstalowania FH2 potrzebuje jakiegoś dodatka? (Special Forces, Euro Force or Armoured Fury)

Nie.

Co konkretnie nie działa?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 sty 2021, 22:41 
Offline

Dołączył(a): 24 sty 2021, 22:39
Posty: 1
Dodaję poradnik jak zainstalować forgotten hope 2.


https://www.youtube.com/watch?v=YNvPrdmUWFE&t=1s


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL