Teraz jest 23 lis 2024, 01:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 13:06 

Na pewno naprawią , chyba że o tym błędzie nie dowiedzieli się :wink:

PostNapisane: 3 mar 2004, 22:35 

Gambit napisał(a):
Wiecie, od momentu gdy zainstalowałem sobie FH nie ruszam nawet battlefielda, FH ma cudowny realizm, którego mi tak brakowało w rozgrywce w BF,

Ja mam to samo. Pure BF mnie irytuje. Mam wrażenie, że gram w jakąś parodię wojny. Wcześniej tego nie miałem.

Próbowałem ostanio EOD .3 ale poszli w kierunku BF-a a nie FH. jesli chodzi o realizm.

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2004, 18:37 

Widze Jurgens że mamy podobne poglądy- a może by tak wystąpić z petycją do Dobrawka i BCJ żeby pozwolili nam na stworzenie sekcji FH zwłaszcza, ze paru nieaktywnych graczy z UKF całymi dniami siedzi i gra w FH ( wiem bo sam ich widuje często na serwerach) sądze też, że inni by też chętnie się zapisali- w końcu dodatek jest darmowy...Jak uznasz, że to dobry pomysł to skontaktuj się ze mną!

Boże!!!- Jeszcze dwa dni - jak ten czas się dłuży- a swoja drogą to niech jeszcze popracują nad Polakami żeby nie zrobili z naszych ojców i dziadków parodii- czego się boje - ale jak dotąd nie mam nic do twórców FH i jestem dobrej myśli...

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 10:13 

LUDZIE LUDZISKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przeczytać ten wątek :

http://www.gamingforums.com/showthread.php?t=114085

FH 6 jest juz wypuszczony na EMULE i TORRENT .Na stronce której podałem są linki do właśnie do FH 6 jedyny problem to hasło do tych plików . Hasło będzie w sobote podane ...a i jeszcze jedno niewiem która to jest wersja czy ocenzurowana czy nie

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 12:21 

Wojtek_POLAND napisał(a):
LUDZIE LUDZISKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przeczytać ten wątek :

http://www.gamingforums.com/showthread.php?t=114085

FH 6 jest juz wypuszczony na EMULE i TORRENT .Na stronce której podałem są linki do właśnie do FH 6 jedyny problem to hasło do tych plików . Hasło będzie w sobote podane ...a i jeszcze jedno niewiem która to jest wersja czy ocenzurowana czy nie

Tez sie biore za sciaganie przy pomocy eMule jak narazie 33 źródła z czego jedyne pełne to serwer FH. Ale jestem dobrej myśli. Hasło nawet jesli ktoś nie złamie wcześniej jutro dostane i może już coś pogram. Ale z tego co mi wiadomo jest to niestety versja ocenzurowana ale może bedzie jakiś patch :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 12:35 

Ale to dziwne dla mnie że wersja z swastykami została ocenzurowana :?

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 12:46 

a dla mnie też jest dziwne że zawsze tylko sfastyki i inne nazistowskie znaki cenzurują .Na tej zasadzie to ruski też powinni zostać ocenzurowani za swoje zbrodnie

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 14:04 

Dziwni są ci tworcy,że muszą akurat coś cenzurować :?

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 14:24 

Wojtek_POLAND napisał(a):
a dla mnie też jest dziwne że zawsze tylko sfastyki i inne nazistowskie znaki cenzurują .Na tej zasadzie to ruski też powinni zostać ocenzurowani za swoje zbrodnie

Takie jest oficjalne prawo niemieckie, które zabrania używania symboli hitlerowskich.

Sowieci nie przegrali wojny, więc ...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2